- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.230
Normalde 15de 1 gidiyorum ben hatta kiziyo bazen kiziyo bana bunlar alinmaz diye diyorum dene alinmazsa birakKaç gün temiz kalıyorsunuz kaç günde bir gidiyorsunuz
Bir de iyi kuaför bulmak var şimdiNormalde 15de 1 gidiyorum ben hatta kiziyo bazen kiziyo bana bunlar alinmaz diye diyorum dene alinmazsa birak
Buldun mu birakma valla ben dedim dukkani kapatsan da evini biliyorum olene kadar sen alcan baskasina acamam dedimBir de iyi kuaför bulmak var şimdi
Teşekkür ederim bakacağımBen burada emla diye bi krem duydum
Ağdaya gitmeden özel bölgeye sürülüyormuş ve 2 saat bekledikten sonra acı hissedilmiyormuş
Ben gebelikten sonra deneyeceğim
Siz de araştırın isterseniz
Ben burada emla diye bi krem duydum
Ağdaya gitmeden özel bölgeye sürülüyormuş ve 2 saat bekledikten sonra acı hissedilmiyormuş
Ben gebelikten sonra deneyeceğim
Siz de araştırın isterseniz
Ağda için emlaya gerek yok bence.Uyuşukluğu baya uzun sürüyor.Ben lazer için kullanıyorum.2 saat değil yarım saat yetiyor uyuşması için ancak güçlü bir krem ağda için sürmeye değmez.Teşekkür ederim bakacağım
Hamileyken yapılmıyor ya hamile kalırsam yarım kalır demek istemişBebekle lazer ilişkisi nedir?
Oho bebeğe kadar biter bile:)Hamileyken yapılmıyor ya hamile kalırsam yarım kalır demek istemiş
Çünkü zararli . Zaten hamileysen onlarda sana söylüyor zararlarını. Bende gidicektim,bebek düşünüyoruz diyince kadin hamileler icin sikinti demistiBebekle lazer ilişkisi nedir?
Hayır, zararlı değil.Çünkü zararli . Zaten hamileysen onlarda sana söylüyor zararlarını. Bende gidicektim,bebek düşünüyoruz diyince kadin hamileler icin sikinti demisti
Onerilmemesinin sebebi var iste. Yoksa kimsd durduk yere yapmiyoruz,yada tavsiye etmiyoruz demez. Benim kendi doktoruma bizzat danıştım, ustelik yuzume yapıcaktım,. Bana tavsiye etmedi. Isinlara maruz kalıyorsun sonucta. Var bir bildikleri ki,önermiyorlarHayır, zararlı değil.
Bebekle de hiçbir alakası yok.
Sadece gebelik döneminde vücuda herhangi bir işlem yapılması, örneğin cilt bakımı ya da saç boyatma da buna dahil, önerilmiyor.
Bu kadar.
Siz öyle duymuş, benimsemişsiniz değiştirmeye çalışmıyorum yanlış anlamayın.Onerilmemesinin sebebi var iste. Yoksa kimsd durduk yere yapmiyoruz,yada tavsiye etmiyoruz demez. Benim kendi doktoruma bizzat danıştım, ustelik yuzume yapıcaktım,. Bana tavsiye etmedi. Isinlara maruz kalıyorsun sonucta. Var bir bildikleri ki,önermiyorlar