En iyi ağda hangisi?

Ben burada emla diye bi krem duydum
Ağdaya gitmeden özel bölgeye sürülüyormuş ve 2 saat bekledikten sonra acı hissedilmiyormuş
Ben gebelikten sonra deneyeceğim
Siz de araştırın isterseniz

Kendiniz yapmayın bence bir kuaföre gidin.Birde jilet çok rahatsız bunca yıl nasıl dayandınız? Çıkarken inanılmaz kaşınıyor.

Ben burada emla diye bi krem duydum
Ağdaya gitmeden özel bölgeye sürülüyormuş ve 2 saat bekledikten sonra acı hissedilmiyormuş
Ben gebelikten sonra deneyeceğim
Siz de araştırın isterseniz
Teşekkür ederim bakacağım
Ağda için emlaya gerek yok bence.Uyuşukluğu baya uzun sürüyor.Ben lazer için kullanıyorum.2 saat değil yarım saat yetiyor uyuşması için ancak güçlü bir krem ağda için sürmeye değmez.

Kendi başınıza yapmanız çok zor, hele de yıllarca jilet yapıp ağdaya geçerken. Size boncuk/inci ağda dedikleri bezsiz ağdayı önerebilirim. İstediğiniz boyutta uygulayabileceğiniz için rahat olur sanırım.

Ben de ilk evleneceğim zaman gittim 27 yaşımda o zamana kadar jilet. Emla sürdüm korkumdan bi kere orda aldırdım sonra kendim devam edebildim ama çünkü ilk alımda hemen zayıflayıp azaldı sonra da çok uzamasını beklemeden aldım. İnci ağda kullanıyorum. Lâkin öncesinde kendim çok deneme yapıp çekmeyi hiç becerememiştim. O yüzden en azından ilk için bi yere git kesin

Ay ben asla agdayla alamam ya canim tatlıdır. Unide basima geleni anlatayim,baya komiktir
Sir agda yeni ciktigi dönemlerdi, merak ettim ve aldim. Eve gelince onu erittim ve genital bölgeye uyguladim. Sogudumu eski kuruluguna dönüyor tabi. Yav bende surdum bekliyorum, cesaret topluyorum derken sen agda sogu,orda kal. Anasini avradini aglaya aglaya kazidim resmen, lanet olasi yapisti kurudu kaldi neler cektim temizlenecem diye. O gün tovbe ettim agdaya.ahskd
Hep kanatmis,yara yapmistim. Japon gibi yapisip kurudu kaldiydi. Ashdm

Çünkü zararli . Zaten hamileysen onlarda sana söylüyor zararlarını. Bende gidicektim,bebek düşünüyoruz diyince kadin hamileler icin sikinti demisti
Hayır, zararlı değil.
Bebekle de hiçbir alakası yok.
Sadece gebelik döneminde vücuda herhangi bir işlem yapılması, örneğin cilt bakımı ya da saç boyatma da buna dahil, önerilmiyor.
Bu kadar.

Hayır, zararlı değil.
Bebekle de hiçbir alakası yok.
Sadece gebelik döneminde vücuda herhangi bir işlem yapılması, örneğin cilt bakımı ya da saç boyatma da buna dahil, önerilmiyor.
Bu kadar.
Onerilmemesinin sebebi var iste. Yoksa kimsd durduk yere yapmiyoruz,yada tavsiye etmiyoruz demez. Benim kendi doktoruma bizzat danıştım, ustelik yuzume yapıcaktım,. Bana tavsiye etmedi. Isinlara maruz kalıyorsun sonucta. Var bir bildikleri ki,önermiyorlar

Siz öyle duymuş, benimsemişsiniz değiştirmeye çalışmıyorum yanlış anlamayın.
Ama biz ülkemizde resmen hurafelerle yaşıyoruz.
Güvenlik dedektöründen geçmeyen tek ülke biziz mesela hamileyken, içinde bir şey yok ki!!!
Ya da fazla ultrasona girmenin bebeğe zarar verdiğini düşünen bir kesim, görüntüleme değil ses dalgasıyla görüntüleme olduğundan haberi yok.
Kahveyi yasaklayan da bir jinekolog, her gün bir tane öneren de vs.

O sebeple sizin doktorunuz öyle açıklamış, benim araştırmalarım başka yönde.:)

12 yıl jiletle akdım hamilelikten önce kendim ağda yapıyordum.Gecen ay ben de utancımı yenip ağdacıya gittim öyle aşırı acımadı ben de utanç yüzünden gitmiyordum ama gittiğin yer de çok öemli tabi ki.

Hazir agda bantlarini 4’e keserek, yavas yavas alabilirsiniz.
Ben Vivet’inkileri kullaniyorum, hem icinde kucuk olanlari da var.
agda yapmadan once, ic taraflara biraz pudra dokebilirsiniz.
Bence yaptikca eliniz alisir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…