Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
Safahatcım tebrikler canım...
Güle güle eskit kupanı :65::65::65:
Teşekküer ederim cnm :16: yeni ve daha güzelleri sizlerin olsun inşş:16:

tebrikler sefahatt:46::46::46::65::65::65::65:
Teşekkür ederim:16:

ara sıcakları seçmen çok güzel,teşekkürler :34:

ne marifetler,ne lezzetli tarifler çıkacak kim bilir :56:

İnşallah bu da ilk yarışma gibi güzel geçer.
Hımm ben de heyecanla bekliyorum of cidden ne güzellikler çıkacak kimbilir:56:

safahat çok çok tebrik ederim canım benim
demek yeni kategori ara sıcaklar ha :) acaba ne yapsam :1:

Çok teşekkür ederim cnmm:56: Mutlaka katılmalısın:16:

Safahat tebrik ederim canım...:16::16::65:

Ara sıcaklar bana uygun değil.
:ssz: Önümüzdeki kategorilere bakacağız artık..:9:

Teşekküer edeirim cnm aaa niye ki katıl bence çok güzel şeyler çıkar senden:16:

Çook teşekkür ederim cnm :16: tüm yarışmalar böyle güzel sıcak bir ortamda geçer inş dediğin gibi.
Ben de şehirdışındaydım, gece döndük, yarşmayı ben de takip edemedim sonucuna bakbildim.

Canım yalnız ihtiyacı olmak ne demek aşk olsun. Bu bir yarışma da olsa maksadı çoktan hasıl olmuştu. Güzel bilgiler ve paylaşım hepsinin ötesinde zaten. Üstelik oy verenler sağolsunlar hepimize beğendikleri için verdiler. Bu da ayrı bir mutluluk sebebi:16::16::16: Asıl oyunu son anda bana kullansan çoook üzülürdüm, çünkü beğeniden değil vefadan dolayı verilmiş bir oy olacaktı. Böylesi daha etik oldu:34: tüm güzel niyetlerin için teşekkür ederim cnmm ve seni de canı gönülden tebrik ederimm:16:

Canımsın teşekkür ederim:16:
İhtiyaç derken düşüncem şuydu;
Tüm arkadaşlarımın çorbalarını beğendim ama oy kullanmaya gelince hiç birine kıyamadım ayıramadım,çünkü verilen emekler aşikar...
Sen ve ben açık ara epey önde giittiğimiz için mantıken oyumu sana verdiğimde değerlenecekti ve oyum işe yarayacaktı,oydu yani amacım:34:
Bu arada ara sıcaklar iyi olmuş,keyifle ve merakla bekliyorum sunumları:56:

Canımsın teşekkür ederim:16:
İhtiyaç derken düşüncem şuydu;
Tüm arkadaşlarımın çorbalarını beğendim ama oy kullanmaya gelince hiç birine kıyamadım ayıramadım,çünkü verilen emekler aşikar...
Sen ve ben açık ara epey önde giittiğimiz için mantıken oyumu sana verdiğimde değerlenecekti ve oyum işe yarayacaktı,oydu yani amacım:34:
Bu arada ara sıcaklar iyi olmuş,keyifle ve merakla bekliyorum sunumları:56:

Canım benim güzel niyetini biliyorum zaten:16: Ama eminim sen de kabul etmezdin benim yerimde olsan:16: Ama diğer kategorilerde beğendiğin için oy kullanırsan bana sevinçten uçarım inan ki KKnün eli on marifetli hatunu yemek gurmesi :54::54::54:
Görünüşte kazandım ama aslen ipi beraber göğüsledik Elossacımmmm :54::54::54:

Canım benim güzel niyetini biliyorum zaten:16: Ama eminim sen de kabul etmezdin benim yerimde olsan:16: Ama diğer kategorilerde beğendiğin için oy kullanırsan bana sevinçten uçarım inan ki KKnün eli on marifetli hatunu yemek gurmesi :54::54::54:
Görünüşte kazandım ama aslen ipi beraber göğüsledik Elossacımmmm :54::54::54:

Canımsın teşekkürler,evet çekişmeli geçti ve çok heyecanlıydı:)
Bekliylim şimdi bakalım daha neler neler çıkıcak ortaya:)

safahat tebrikler canım.
ayrıca ikinci olan, elossa, ve üçüncü olan nilm sizleride tebrik ediyorum.
tekrardan tüm katılan arkadaşların ellerine sağlıkç sayenizde çorba ufkumuz genişledi.:16:

Arkadaşlar yeni kategoriyi "ara sıcaklar" olarak bildirdim.
Buraya yazılan yorumlarda çoğunluğun görüşü bu yöndeydi ben de dahil.
İnşallah yarından itibaren yine gözümüz doyacak güzelim yiyeceklerle:56:

Tebrikler... :16:
Sonuna kadar hak ettin bu galibiyeti :nazar::nazar::nazar:
Yeni kategori de tam yerinde oldu safahatcım :16:

safahat tebrikler canım.
tekrardan tüm katılan arkadaşların ellerine sağlıkç sayenizde çorba ufkumuz genişledi.:16:

Teşekkür ederim:16:

safahat canım çok çok tebrik ederim, sonraki menüde ara sıcaklar olmuş herkese başarılar.

Elosaa sizide tebrik ederim ikinizinde çorbası zahmetli olduğu kadar çokta lezzetli gözüküyordu.

safahat canım çok çok tebrik ederim, sonraki menüde ara sıcaklar olmuş herkese başarılar.

Elosaa sizide tebrik ederim ikinizinde çorbası zahmetli olduğu kadar çokta lezzetli gözüküyordu.

çok teşekkür ederim:34:

Çok çekişmeli, kıran kırana ama çok lezzetli bir yarışma oldu bu.
İnşallah hepsi böyle olur.:nazar:

Tebrikler safahat :46::46::46::46:

Herkesin eline, emeğine sağlık.

Ben bu yarışmaya katılan herkesi tebrik ediyorum :46: Önemli olan katılmaktı,çünkü böyle bir yarışmaya katılmak beceriden öte cesaret isterdi :42: Herkesin emegine saglık diyorum,diger kategorilerdede böyle saygın,elit bir süreç diliyorum :42:

Canımsın teşekkürler,evet çekişmeli geçti ve çok heyecanlıydı:)
Bekliylim şimdi bakalım daha neler neler çıkıcak ortaya:)

Ben de merakla bekliyorumm:56:

safahat tebrik ediyorum............:16:

safahat tebrikler canım.

Tebrikler... :16:
Sonuna kadar hak ettin bu galibiyeti :nazar::nazar::nazar:
Yeni kategori de tam yerinde oldu safahatcım :16:

Çok çekişmeli, kıran kırana ama çok lezzetli bir yarışma oldu bu.
İnşallah hepsi böyle olur.:nazar:

Tebrikler safahat :46::46::46::46:

Herkesin eline, emeğine sağlık.

Ben bu yarışmaya katılan herkesi tebrik ediyorum :46: Önemli olan katılmaktı,çünkü böyle bir yarışmaya katılmak beceriden öte cesaret isterdi :42: Herkesin emegine saglık diyorum,diger kategorilerdede böyle saygın,elit bir süreç diliyorum :42:

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :16::16::16:

Tüm arkadaşları emeklerinden dolayı tebrik ediyorum... :65::65::65:

Safahat a da ayrıca tebrikler...:65::65::65:

Hepinizin ellerine sağlık...

Merhaba

Öncelikle, yarışmaya katılan herkesi;
bu cesaretlerinden ötürü kutluyor, emeklerinden ötürü ve güzel tarifleriyle hepimize katkıda bulunmalarından ötürü, kendi adıma çok teşekkür ediyorum.

Safahat Hanım
"Çorbalar kategorisindeki" birinciliğinizi tebrik ediyorum.

Muhteşem bir çorba kesinlikle ve üşenmeyip mantı gibi zorlu, çok özel ve güzel bir şeyi yapıp, ardından onu çorbada kullanmak bile bana göre, başlıbaşına büyük bir ödün ve taktire şayan gerçekten.

Bulgurlu Terbiyeli Çorba
Sebzesiyle, tarifiyle ve içindeki o yeşil parçacıklarıyla harika bir çorba olduğu kesin. Çorbaya bulguru çok yakıştırdığım ve sevdiğim için, bayıldım tarifinize.

Börek çorbası
Ne kadar uğraştırıcı bir çorba, eminim ki bir o kadar da çok ama çok lezzetlidir. Keşke olsa da hemen içsem demekten kendimi alıkoyamadım.

Kış çorbası
Erişte ve nohutun birarada bulunduğu çorbalar benim için her zaman öncelikli. Sizin tarifinizle kat kat daha güzelleşmiş.

Kremalı TavukÇorbası Tadında Çorba
Özellikle taze kekik ve kereviz yaprağı ayrıntısı da dahil olmak üzere herşeyiyle harika, kremalı tavuk çorbasından çok öte ve çok daha güzel bir çorba olmuş.

Grip için çorba
Bu tatları birarada buluşturmuşsunuz ve bence bazı yiyecekleri ayırdeden çocuğu olan anneler için de çok iyi bir kurtarıcı olacaktır bu çorba.

Gaziantep Usulü Yuvarlama
Sadece hazırlanış ve pişirme fotoğraflarıyla bile dayanılmaz görünüyor. Başkaca birşey söylemeye gerek duymuyorum.

Ekşili KöfteÇorbası
Annem, bu çorbanın içine bir miktar tel şehriye ilave ederek yapar. Çocukluğumda en çok sevdiğim çorbaydı. Bir ara yapmak lazım yine.

Tavuklu PaçaÇorbası
Sakatat sevmeyenler için ve malzeme olmadığında tavukla da yapılabilirliği bakımından da çok güzel.

Borşçorbası
Bu çorbayı Ahıskalı bir arkadaşımdan duymuştum, ayrıntısını bilmiyordum. Çok lezzetli olduğu kesin görünüyor. Ne çok tat buluşmuş içinde.

Kelle Paça Çorbası
Çok uğraştırıcı. Canım babacığım çok güzel yapar bu çorbayı ama salçasız olanından. Çok güzel olmuş çok. Sirke limonu alıp başına oturuveresi geliyor insanın.

Sıkıcık Çorbası
İlk defa gördüğüm ve bilmediğim bir çorba. Tarhana ve ince bulgur. Bir de sarımsaklı yoğurtla buluşunca tadından yenmez herhalde. Çok güzel olmuş...

Sütlü Brokoli

Özellikle kavrulmuş un ve süt, katıldığı herşeye apayrı bir tat veriyor gerçekten. İçinde brokoli ve havuç da olunca, iş tamamen bitiyor zaten. Nefis.

Düğün Çorbası
Sanırım yarışmadan çekilmiş bu çorba. Ama tarifi çorbalar kategorisinde vardı. Oradan aldım tarifini. Bol limonlu ve karabiberlisini reddedecek kimse pek yoktur sanırım.

Tüm katılımcıların ellerine ve emeklerine sağlık. Diğer kategorilere katılacak olan herkese de başarılar diliyorum.

Aslında, bu yarışmaya, yarışmacı olarak katılmayı aklımdan bile geçirmemiştim zaten. Sadece çorbalar kategorisini inceleyince bile, ne kadar isabetli bir karar vermiş olduğumu gördüm. :31: :9:

Şimdi hemen yeni açıklanmış olan kategoriye geçmeliyim ki, bu defa çorbalar kadar geç kalmayayım.

Özellikle ara sıcaklar ve mezelerde, eminim ki hepimiz "gerçekten görsel bir şölen" izleyeceğiz gibi görünüyor.

Ve bunca hamarat hanımlar sayesinde, bu gidişle yarışma kategorileri bittiğinde ben bile iyi şeyler yapmayı becerebilmiş olacağa benziyorum...

Back