Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419

kesinlikle katılıyorum:)

elossa öne geçmiş

ayaklı gazete gibi oldum ben de

yarışma ne zaman bitiyordu,bu gece mi?

Başa baş gidiyor yarışma çok heyecanlı. Ben bors çorbasına verdim oyumu, diğer adı da borç olması lazım ben öyle duymuştum. İçinde lahana olduğu için çok lezzetli olduğunu düşündüm ve değişik bir tarif olduğundan ona verdim

Katılsaydım,ben 1. olmuştum asıl

2 dk ya bir bu sayfaya gimekten yoruldum,aklımın yarısı burda....en iyisi sabah gelip sonuca bakmak.ama kazanan belli......arkadaşlık,saygı,sevgi,sıcaklık.......ve tabi ki kk(bu kadar güzel yemek yapan hanımları barındırdığı için)
iyi geceler kızlar......

ehehehe bende canım bendeee
diğer kategoriye hazırlanmayı unutma,ne kadar çok katılım o kadar çok heyecan:)

Kararsızım katılıp katılmamak konusunda:26:
Hem bak katılmazsam; 'eğer katılsaydım,1. olurdum bennn!' diyebiliyorum,bu daha güzel ve kolay

Kararsızım katılıp katılmamak konusunda:26:
Hem bak katılmazsam; 'eğer katılsaydım,1. olurdum bennn!' diyebiliyorum,bu daha güzel ve kolay

:)))
kolayı seçiyorum diyorsun yaniiiii,yok yok sen olmalısın bence özellikle börek hamurişi kategorisinde

Yüksük çorbası sevdiğim en güzel çorbadır,
ve Adana'nın en meşhur çorbalarından biridir...

Bu çorbayı ilk defa düğün günümde kayınvalidemin evinde yemiştim ve bayılmıştım.
O gün bugündür evimizden hiç eksik olmaz :)
Sagolsun kayınvalidem yapar getirir buzluga atar.
Yapmasını da ögretti, çok da güzel yaparım :)

Ama biz biraz daha degişik yapıyoruz, yalnız safahatın tarifi de hoşuma gitti.

Oyum ve gönlüm SAFAHAT'tan yana...

Herkese başarılar :)

:)))
kolayı seçiyorum diyorsun yaniiiii,yok yok sen olmalısın bence özellikle börek hamurişi kategorisinde

Börek ve hamur işi olabilir evet
Kısmet..
Teşekkür ederim şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…