Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419

Çok teşekkür ederim cnm tarifini çorbamın sayfasına eklemenî rica etsem değîşik usulde yapmak hoşuma gidecek ve eminim yaralanmak için inceleyenlerin de

Beğenin ve oyun için çoook teşekkürler

Ay noluyo,neler değişmiş böyle

Elossa ışık hızına mı yetiştin canım

Çok heyecanlı

Bence berabere sayılır,bu gece oylama bitsin,Kazen Elossayla Safahata ikisine de göndersin hediye

Gerçekten hediye var mı bu arada :26:

Bu arada biz Pazartesi tatile gidiyoruz,bir hafta yokuz;tatilde olacak mı yarışma Mahrum kalıcam sanırım

canım valla süper heyecanlı gidiyor yarışma,ben çok keyif alıyorum takip etmekten:)
bu arada evet hediye var ama ne olduğu henüz açıklanmadı

canım valla süper heyecanlı gidiyor yarışma,ben çok keyif alıyorum takip etmekten:)
bu arada evet hediye var ama ne olduğu henüz açıklanmadı

Evet ya çok heyecanlı gerçekten,topikteki herkesi çorbacı güzeli ilan ediyorum

Hayırlısı olsun ya,sonuç ne olursa olsun dostluk kazandı,yarışmamızda bir sorun yaşanmadı;en çok buna sevindim.

İnşaallah bundan sonra da böyle olur hep

kesinlikle canım,diğer kategorilerde bulunmanı isterim ne dersin? :)

Katılsaydım,ben 1. olmuştum asıl

hahaaaa
asıl ben katılsaydım birinci olurdum oyüzden katılmıyom yazık okadar katılım var bütün oyların bana gelmesinden çekinirim nazar felan olur neme lazım

Çorbacı güzeli he güzel bir yarışma oldu ve çok doğru söylemişsin dostluk kazandı

Son düzenleme:
kesinlikle canım,diğer kategorilerde bulunmanı isterim ne dersin? :)

Canım tüm kategorilerde aday olucam zaten,çok seviyorum yemeyi yedirmeyi

Ama işte belki ikinci yarışmada olamam,tatilde olucaz.. :26: Bir haftadan fazla sürerse yetişirim ama belki

Birinci olursan Kazene söyler misin,bir hafta mola verilsin yarışmaya

Nasipte varsa katılırım ya,belki annemde fırsat bulursam öylede yapabilirim,bakalım artık :26:

Bu arada mamamla birlikte birazdan senin topiğe geliyorum

canım sağlık olsun yetişebildiğine katılırsın öyle ise:)
bu arada benim mutfak 7/24 açık gel beklerim hayatım,bi gözümde orda:)

tesekkur ederim canim
orjinal ismi borş
google de aratirken borç olarak ben de gordum ama sanirim oylesine dilden dile gecerken degisiklige ugramis
evet cok lezzetli bi corba denemeni tavsiye ederim

bu arada benim oyum artti kizlar dikkat edin her an size rakip ola bilirim

bütün çorbalara baktım görünüşleri super,birde tatına bakabilseydik çok super olacaktı :))))))))))) seçim yapmak gerçekten çok zor.emeği gecen herkesin ellerine sağlık :)

çorbalara baktım baktım karnım acıktı yahuuuu nefis görünüyorlar maşallahhh kızlar ama konuyu geç farkettim yaa bende katılırdım ozaman son dakika yarışmacısı olabülürmüyüüüzz neyse bidahakine artıkın

böyle gidersen yandık, beni gerçersin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…