Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
Yüksük çorbası sevdiğim en güzel çorbadır,
ve Adana'nın en meşhur çorbalarından biridir...

Bu çorbayı ilk defa düğün günümde kayınvalidemin evinde yemiştim ve bayılmıştım.
O gün bugündür evimizden hiç eksik olmaz :)
Sagolsun kayınvalidem yapar getirir buzluga atar.
Yapmasını da ögretti, çok da güzel yaparım :)

Ama biz biraz daha degişik yapıyoruz, yalnız safahatın tarifi de hoşuma gitti.

Oyum ve gönlüm SAFAHAT'tan yana...

Herkese başarılar :)

Çok teşekkür ederim cnm:16: tarifini çorbamın sayfasına eklemenî rica etsem değîşik usulde yapmak hoşuma gidecek ve eminim yaralanmak için inceleyenlerin de:56:

Beğenin ve oyun için çoook teşekkürler:16:

Ay noluyo,neler değişmiş böyle :52: :52:

Elossa ışık hızına mı yetiştin canım :27: :27:

Çok heyecanlı :23:

Bence berabere sayılır,bu gece oylama bitsin,Kazen Elossayla Safahata ikisine de göndersin hediye :23:

Gerçekten hediye var mı bu arada :26:

Bu arada biz Pazartesi tatile gidiyoruz,bir hafta yokuz;tatilde olacak mı yarışma :10: Mahrum kalıcam sanırım :6:

Ay noluyo,neler değişmiş böyle :52: :52:

Elossa ışık hızına mı yetiştin canım :27: :27:

Çok heyecanlı :23:

Bence berabere sayılır,bu gece oylama bitsin,Kazen Elossayla Safahata ikisine de göndersin hediye :23:

Gerçekten hediye var mı bu arada :26:

Bu arada biz Pazartesi tatile gidiyoruz,bir hafta yokuz;tatilde olacak mı yarışma :10: Mahrum kalıcam sanırım :6:
canım valla süper heyecanlı gidiyor yarışma,ben çok keyif alıyorum takip etmekten:)
bu arada evet hediye var ama ne olduğu henüz açıklanmadı:34:

canım valla süper heyecanlı gidiyor yarışma,ben çok keyif alıyorum takip etmekten:)
bu arada evet hediye var ama ne olduğu henüz açıklanmadı:34:

Evet ya çok heyecanlı gerçekten,topikteki herkesi çorbacı güzeli ilan ediyorum :52: :52:

Hayırlısı olsun ya,sonuç ne olursa olsun dostluk kazandı,yarışmamızda bir sorun yaşanmadı;en çok buna sevindim. :16:

İnşaallah bundan sonra da böyle olur hep :21:

Evet ya çok heyecanlı gerçekten,topikteki herkesi çorbacı güzeli ilan ediyorum :52: :52:

Hayırlısı olsun ya,sonuç ne olursa olsun dostluk kazandı,yarışmamızda bir sorun yaşanmadı;en çok buna sevindim. :16:

kesinlikle canım,diğer kategorilerde bulunmanı isterim ne dersin? :)

Katılsaydım,ben 1. olmuştum asıl :63::12::21:
:52::52::52::60:

hahaaaa:9:
asıl ben katılsaydım birinci olurdum:27::27: oyüzden katılmıyom:21: yazık okadar katılım var bütün oyların bana gelmesinden çekinirim nazar felan olur neme lazım:52::52::52::52::52:

Çorbacı güzeli he:1: güzel bir yarışma oldu ve çok doğru söylemişsin dostluk kazandı:54:

Son düzenleme:
kesinlikle canım,diğer kategorilerde bulunmanı isterim ne dersin? :)

Canım tüm kategorilerde aday olucam zaten,çok seviyorum yemeyi yedirmeyi :1: :1:

Ama işte belki ikinci yarışmada olamam,tatilde olucaz.. :26: Bir haftadan fazla sürerse yetişirim ama belki :10:

Birinci olursan Kazene söyler misin,bir hafta mola verilsin yarışmaya :27: :27:

Nasipte varsa katılırım ya,belki annemde fırsat bulursam öylede yapabilirim,bakalım artık :26:

Bu arada mamamla birlikte birazdan senin topiğe geliyorum :10: :10:

Canım tüm kategorilerde aday olucam zaten,çok seviyorum yemeyi yedirmeyi :1: :1:

Ama işte belki ikinci yarışmada olamam,tatilde olucaz.. :26: Bir haftadan fazla sürerse yetişirim ama belki :10:

Birinci olursan Kazene söyler misin,bir hafta mola verilsin yarışmaya :27: :27:

Nasipte varsa katılırım ya,belki annemde fırsat bulursam öylede yapabilirim,bakalım artık :26:

Bu arada mamamla birlikte birazdan senin topiğe geliyorum :10: :10:

canım sağlık olsun yetişebildiğine katılırsın öyle ise:)
bu arada benim mutfak 7/24 açık gel beklerim hayatım,bi gözümde orda:):16:

Başa baş gidiyor yarışma çok heyecanlı. Ben bors çorbasına verdim oyumu, diğer adı da borç olması lazım ben öyle duymuştum. İçinde lahana olduğu için çok lezzetli olduğunu düşündüm ve değişik bir tarif olduğundan ona verdim :17::46:

tesekkur ederim canim:16::16:
orjinal ismi borş
google de aratirken borç olarak ben de gordum ama sanirim oylesine dilden dile gecerken degisiklige ugramis:1:
evet cok lezzetli bi corba denemeni tavsiye ederim :34:

bu arada benim oyum artti kizlar dikkat edin her an size rakip ola bilirim:27::60::60::60::60::60::60::60:

bütün çorbalara baktım görünüşleri super,birde tatına bakabilseydik çok super olacaktı :))))))))))) seçim yapmak gerçekten çok zor.emeği gecen herkesin ellerine sağlık :)

çorbalara baktım baktım karnım acıktı yahuuuu nefis görünüyorlar maşallahhh kızlar :nazar: ama konuyu geç farkettim yaa bende katılırdım ozaman son dakika yarışmacısı olabülürmüyüüüzz :1::1: neyse bidahakine artıkın :34:

tesekkur ederim canim:16::16:
orjinal ismi borş
google de aratirken borç olarak ben de gordum ama sanirim oylesine dilden dile gecerken degisiklige ugramis:1:
evet cok lezzetli bi corba denemeni tavsiye ederim :34:

bu arada benim oyum artti kizlar dikkat edin her an size rakip ola bilirim:27::60::60::60::60::60::60::60:

böyle gidersen yandık, beni gerçersin:27:

Son düzenleme:
Back