Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
ben mi yanlış hatırlıyorum en'lerde sorun yaşayan kişiler aynı kişiler değilmi:44:

Hmmm , kupalar dağıtılmıştı ama işler karışmış burada

Elossa daha oyunuda kullanmamış

Acaba sahafata mı verir

Şu durumda biz olsak, sen bana verir miydin itiraf et

Canım ne oldu sana ya?:26:

Arkadaşlar lütfen rica ediyorum tartışma ortamına mahal vermiyelim...
Hepimiz biriz burada,en önemlisi hemcinsiz.
Eğlenmek amaçlı,kaynaşmak amaçlı,fikir alışverişli çok güzel bir yarış içindeyiz.
Bunun tadını çıkaralım lütfen...
Önümüzde daha bir sürü kategori olacak enerjimizi oraya saklıyalım olurmu?.
Her birinizi tek tek seviyorum,gönülden destekliyorum.
Oyumu henüz kullanmadım ve itiraf ediyorum çorbaların her birini ayrı ayrı beğendim.
Hepsinin bende yarattığı his apayrı.
Hem foto ile uğraşmak,hemde bi yandan yemeği hazırlamak hiç kolay değil,bunu kendi topiğimden çok iyi biliyorum,ama inanılmaz keyif alıyorum o ayrı.
Ve Safahat arkadaşımın son anda ihtiyacı olursa onu oylayacağım.

Elossa yüzün kadar gönlün de çok güzel senin :)

bu yazdığını herkes okur umarım..ders alır.

yarışmaya nazar değdi,bir nazarlık ekleyelim bari

Hmmm , kupalar dağıtılmıştı ama işler karışmış burada

Elossa daha oyunuda kullanmamış

Acaba sahafata mı verir

ben arkadaşlara dedim zaten çook erken arkadaşlar ayıp oluyor diye, pek etik olmadı o durum

Elossacım senin gönlün güzel zaten. Tüm söylediklerine katılıyorum.
Canım benimmm ya

Arkadaşlar,
Bu yarışma ilk duyurulduğunda yemek yapmayı ve yemek tarifleri öğrenmeye bayıldığım için çok heyecanlandım. Ama işin yarışma kısmında çok tereddütlüydüm açıkçası.
Herkes kendini ve arkadaşını oylar kavgalar olur diye tereddüt etmedim değil. Ama bu yarışmanın gidişatındaki iyi niyetler ve seviyeli hava hem benim hem de eşimin kk ne bakışını oldukça olumluya çevirdi.
Eminim bu yarışma zincirleme devam edecek ve KK içinde büyük bir özveri ve paylaşım ortamı olarak örnek gösterilecek.
Tüm emekçiler tebrik ve takdiri fazlasıyla hak ediyor herlkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Bu güzel atmosferin bozulmamasını temenni ediyorum çook hem de

Son düzenleme:
Şu durumda biz olsak, sen bana verir miydin itiraf et

Vermezdim tabii ki ...

Çok güzel bir yarışma ... Çok keyifli ... Başta da söyledim , daha sonraki kategorilerde katılacağım inşallah.

Sonuçta herkes bir emek sarfetti . Verilen oyların karşılığında sadece arkadaşına verilmiş ve çıkılmışta olsa , günlerce kime versem diye düşünülmüşte olsa ...

Oylamaya sunulup oy hakketmeyen çorba var mı ?

Yok .

O zaman mesele de yok .... Kimse canını sıkmasın .

Elossa ' nın atağı içinse 1000 kaplan gücü diyelim

ben arkadaşlara dedim zaten çook erken arkadaşlar ayıp oluyor diye, pek etik olmadı o durum

Yok yahu olur mu ?

Bir sürü plaket , kupa gördük ... Ben zevkle takip ettim safahatcım

kızlar tarifler süper ama 1 gecede bukadar oy farkı ben pek anlamış değilm :26:

şuan 1.sensın gibi gözüküyor :)
tekrar tebrıkler, ama bellı olmaz yinede

sanırım negatif hava dağıldı(öyle umuyorum)
safahatcım canım,sen bi sonraki kategoriyi düşünmeye başla lütfen,yarışmanın sonucundan çok 2. kategoriyi bekliyorum acaip bir merakla:)

Açıkcası ben böyle bir yarışmaya katılamam bile..Uğraşamam sıkılırım foto vs..çekerken..O yüzden yapılan her çorba,her yemek emek barındırıyor...Hepsinin ellerine sağlık.Ben en çok sevdiğim çorbaya verdim oyumu.Başarılar diliyorum..

Merhaba
Şu ana kadar hile yapılmadı.
Bilginiz olsun...

sanırım negatif hava dağıldı(öyle umuyorum)
safahatcım canım,sen bi sonraki kategoriyi düşünmeye başla lütfen,yarışmanın sonucundan çok 2. kategoriyi bekliyorum acaip bir merakla:)

Elossacım sen ve safahat hangi kategorilerde yarışmayacaksınız bilelim..O kategorilerde yarışalım
Sizinle boy ölçüşemem benEki Görüntüle 617063

Son düzenleyen: Moderatör:
ikinci kategoriyi birinci mi belirleyecek yani:44:
lütfen mezeler olsun ya birinci arkadaş lütfen sıcak ve soğuk mezeler hiç farketmez umarım beni biriniz kaale alır yani çok merak ediyorum böyle değişik değişik mezelerin tarifini

Ek olarak çok eski üye olmalarına rağmen sadece oy veren üyeler mailing ile siteye gelen üyelerdir. Bu çağrıyı biz Mutfak konusunda bülten almak isteyenlere yarışma var diye bildirdik. Bu sebeple gelip oylarını istedikleri kişiye kullandılar. Sıfır mesajı var ama oy kullandı bu nasıl diye kafa yormayın lütfen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…