- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
şimdi beraberlık oldu.
sahafat oyların en son baktığımda 55 idi,
elossa'ya baktığımda 28 veya 34 idi...
ne ara topladınız bu kadar oyu
ben neden hep sabit kaldım
Oy istedin de biz mi destek olmadık arkadaşların olarak?
Bütün çorbalar enfes görünüyor hak eden kazansın dilerim...
Heyecanla sonuçları bekliyoruz.
oy istenir mi yaa
haksızlık olur.
ama istemeden de anlaman lazımdı
kaç gündür aynı sayıdayım
bir benım oylarım patlama yapamadı
1 gecede oy patlaması istiyorum kızlar ,sizden
acaba ben görünmüyor muyum
canım sen çorba topiğinin linkini bile paylaşmadın demek ki arkadaşlarınla yoksa baya oy gelirsi sana da diye düşünüyorum. Vala elossa ve safahat çok heyecanlı gidiyorlar bende merak ediyorum doğrusu ikisi de hakedenler içindeydi zaten o kadar oy almaları encak beğeniyle emekle olur hatır gönül işiyle olmaz. Kutluyorum onlarııı safahatin bu maharetini hiç bilmiyordum elossa dan bekliyordukta. Çok uğraşılan çorbalardı. Ben yarın akşam giremem oylama bitince ama pazartesi kim birinci olursa onu kutlarımm.. Safahat kesin gözüyle bakarken bir çekişme oldu ama tatlı bir çekişme bu ve safahatin dediği şey dikkatimi çekti de elossanın da kazanmasını isterim çok emek vermiş dedim valla bravoo
paylaşılıyor muydu
yok canım yaa, arkadaşlarımın bazıları hak edene vermıs oylarını zaten :)
hak eden kazansın, emek hırsızlığı olmasın.
bana oy verenlerın çoğunu tanımıyorum, teşekkürler arkadaşlar
bende bunu söylüyorum zaten arkadaş arkadaşa oy verebilir tabii ki dediğim gibi herkes özgür ama yine de hakeden kazanacaktır çünkü çoğunluk yine de o emeği görüp ona göre oy verecektir. Zaten bu yarışmada da çoğunlukla adilane oy verildiği görülmüş çoğu kişi tarafından favori olanlar ön plana çıkmıştır. Çok adilane bir yarışma olduğu konusunda hiç şüphem yok. Link paylaşmak serbest evet canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?