• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar En iyi 20 yöresel çorba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz Çorba tarifi ;

• Ankete Katılan
    419
safahat, bakıyorum da kimseye kaptırmıyorsun
1.liği:27:

bravo canım:46::46::65::65:

benım artık umudum kalmadı kendımden :27:

şimdi beraberlık oldu.

sahafat oyların en son baktığımda 55 idi,
elossa'ya baktığımda 28 veya 34 idi...
ne ara topladınız bu kadar oyu
ben neden hep sabit kaldım:27::27:

Kızlar mesajlara teker teker cevap veremiyorum ama haklısınız çok heyecanlı oldu:9:
Elossam berabereyiz cnmmm ama gönlüm senin kazanmandan yana fazlasıyla hak ediyorsun
Çok heyecanlı olacak yarın sehirdışında olacağım gece döneceğim inş, eğer fırsat ve imkan bulup nete giremezsem sonuc baya sürpriz olacak:9:
Tüm oy veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum çok mutlu ettiniz beni

Son düzenleme:
şimdi beraberlık oldu.

sahafat oyların en son baktığımda 55 idi,
elossa'ya baktığımda 28 veya 34 idi...
ne ara topladınız bu kadar oyu
ben neden hep sabit kaldım:27::27:

Oy istedin de biz mi destek olmadık arkadaşların olarak? :27:
Bütün çorbalar enfes görünüyor hak eden kazansın dilerim... :16:
Heyecanla sonuçları bekliyoruz. :52:

Oy istedin de biz mi destek olmadık arkadaşların olarak? :27:
Bütün çorbalar enfes görünüyor hak eden kazansın dilerim... :16:
Heyecanla sonuçları bekliyoruz. :52:

oy istenir mi yaa:9::9:
haksızlık olur.

ama istemeden de anlaman lazımdı :27:

kaç gündür aynı sayıdayım
bir benım oylarım patlama yapamadı
1 gecede oy patlaması istiyorum kızlar ,sizden
acaba ben görünmüyor muyum:27:

Son düzenleme:
oy istenir mi yaa:9::9:
haksızlık olur.

ama istemeden de anlaman lazımdı :27:

kaç gündür aynı sayıdayım
bir benım oylarım patlama yapamadı
1 gecede oy patlaması istiyorum kızlar ,sizden
acaba ben görünmüyor muyum:27:

canım sen çorba topiğinin linkini bile paylaşmadın demek ki arkadaşlarınla yoksa baya oy gelirsi sana da diye düşünüyorum. Vala elossa ve safahat çok heyecanlı gidiyorlar bende merak ediyorum doğrusu ikisi de hakedenler içindeydi zaten o kadar oy almaları encak beğeniyle emekle olur hatır gönül işiyle olmaz. Kutluyorum onlarııı safahatin bu maharetini hiç bilmiyordum elossa dan bekliyordukta. Çok uğraşılan çorbalardı. Ben yarın akşam giremem oylama bitince ama pazartesi kim birinci olursa onu kutlarımm.. Safahat kesin gözüyle bakarken bir çekişme oldu ama tatlı bir çekişme bu ve safahatin dediği şey dikkatimi çekti de elossanın da kazanmasını isterim çok emek vermiş dedim valla bravoo :16:

Durumlar ne ara başa baş oldu böyle, safahat açık ara öndeydi:53:
Sonuç ne olacak acaba:31:

en güzel çorba yarışmasının linkini paylaştım en çok bulunduğun topikte:21::21::21:

arkadaşlarımda oy verdi:46::46::46:

ama ben bu adilane değil deyip yarışmadan çekilmeye kalktım...

burda kimse birşeyleri ima etmeye çalışmasın açık açık söylesin..

hatır için oy veren dostların olmasıda bir zafer sonuçta:ssz::ssz::ssz::ssz:

canım sen çorba topiğinin linkini bile paylaşmadın demek ki arkadaşlarınla yoksa baya oy gelirsi sana da diye düşünüyorum. Vala elossa ve safahat çok heyecanlı gidiyorlar bende merak ediyorum doğrusu ikisi de hakedenler içindeydi zaten o kadar oy almaları encak beğeniyle emekle olur hatır gönül işiyle olmaz. Kutluyorum onlarııı safahatin bu maharetini hiç bilmiyordum elossa dan bekliyordukta. Çok uğraşılan çorbalardı. Ben yarın akşam giremem oylama bitince ama pazartesi kim birinci olursa onu kutlarımm.. Safahat kesin gözüyle bakarken bir çekişme oldu ama tatlı bir çekişme bu ve safahatin dediği şey dikkatimi çekti de elossanın da kazanmasını isterim çok emek vermiş dedim valla bravoo :16:

paylaşılıyor muydu:27::27:

yok canım yaa, arkadaşlarımın bazıları hak edene vermıs oylarını zaten :)
hak eden kazansın, emek hırsızlığı olmasın.

bana oy verenlerın çoğunu tanımıyorum, teşekkürler arkadaşlar:42:

amanın çok heyecanlı olmuş bu yarışma :18:

kim kazanacak acaba ? bence tüm katılanlar birinci zaten :)

Ben arkadaş hatrı falan değil tamamen emeğinizle sunumuzla aldınız bu oyları dedim diye birileri gocunduysa ben şunu da dedim kazen zaten link paylaşabilirsiniz, hatta oy bile isteyebilirsiniz dedi ama oy istemek kendinizi kandırmak olur dedi ben illegal demedim ki. Enler yarışmasında evet herkes tanıdığı en çok konuştuğu kişiye oy verir ama bir kişinin aldığı tüm oylar sadece arkadaşlarından geldiyse sırf arkadaşımdır aman o oy alsın diye verildiyse o o emeğe verilmiş oy olmuyor bana göre kusura bakmayın.. Tüm topiğin aynı çorbayı da beğenmesi tesadüf olamaz zaten. Haa o oyu alan kişinin bu içine siniyorsa denecek hiçbirşey yok ben suçlamyorum ki kendi şahsi düşüncemi söylüyorum. Herkes herkese oy vermekte özgür bir sınırlama koyulmadı zaten. Hakeden kazansın dedim her zaman karşı tarafta bunu daha fazla hakeden kişiler varken sırf arkadşı fazla diye başkası kazanırsa açıkça ben buna üzülürüm. Ama hakeden benim hiç konuşmadığım görüşmediğim biri bile olsa eğer gerçekten hakediyorsa oy da veririm tebrikte ederim.. bu da benim şahsi düşüncem bunu söylemekte özgürüm diye düşünüyorum.

kızlar yapmayın ya,bu yarışma çok güzel gidiyordu lütfen tartışmaya dönmesin..

yazık olur..

paylaşılıyor muydu:27::27:

yok canım yaa, arkadaşlarımın bazıları hak edene vermıs oylarını zaten :)
hak eden kazansın, emek hırsızlığı olmasın.

bana oy verenlerın çoğunu tanımıyorum, teşekkürler arkadaşlar:42:

bende bunu söylüyorum zaten arkadaş arkadaşa oy verebilir tabii ki dediğim gibi herkes özgür ama yine de hakeden kazanacaktır çünkü çoğunluk yine de o emeği görüp ona göre oy verecektir. Zaten bu yarışmada da çoğunlukla adilane oy verildiği görülmüş çoğu kişi tarafından favori olanlar ön plana çıkmıştır. Çok adilane bir yarışma olduğu konusunda hiç şüphem yok. Link paylaşmak serbest evet canımm :34:

bende bunu söylüyorum zaten arkadaş arkadaşa oy verebilir tabii ki dediğim gibi herkes özgür ama yine de hakeden kazanacaktır çünkü çoğunluk yine de o emeği görüp ona göre oy verecektir. Zaten bu yarışmada da çoğunlukla adilane oy verildiği görülmüş çoğu kişi tarafından favori olanlar ön plana çıkmıştır. Çok adilane bir yarışma olduğu konusunda hiç şüphem yok. Link paylaşmak serbest evet canımm :34:

link için zamanım kalmadı artık:9::9:

yarın sona erıyor yarısma.

tekrar
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dılıyorum:42:

Bu arada benimde çok arkadşaım var birçok topikte bende link paylaşıp çok güzel oy toplarım yanii zaten linki verince arkadaşlarım da otomatikman elbete bana oy verirler. Ama ben bunu yapmıcam link bile paylaşmıcam gerçekten benim yaptığımı beğenirlerse zaten oy verirler. Benim de çok konuştuğum bir arkadşaım adaydı favormdi ama son anda başka bir çorba yapıldı ona oy verdim yanii. Üstüne basarak söylyorum bu benim şahsi düşüncem herkes herkese oy vermekte özgürdür ben sadece gerçek emek verenin kazanmasını isterim dedim. Bu şekilde oy alanın da içine siniyorsa zaten sorun yok. Ama zaten hakeden kazanıyor göründüğü üzere bunları da yazdım böyle tartışma olsun diye değil birisi yazdıklaırmı muhatap alıp yazdığı için yazdım yarası olan gocunuyor yinee..

Sanırım ban alıcammm hoşçakalınn :26:

Hmmm , kupalar dağıtılmıştı ama işler karışmış burada:52:

Elossa daha oyunuda kullanmamış :ssz:

Acaba sahafata mı verir :6:

arkadaşlarımın verdiği oylarla övünecek kadar aşağılık değilim ama arkadaşlarım oy verdi diye yarışmadan çekilmek isteyecek kadar gururluyum.

kazen'e yarışma başında çekilmek istediğimi arkadaşlarımın bana oy verdiğini adilane olmadığını söyledim. ama o beni yarışmadan çekmedi.

birileri bunu konuşacak demiştim yanılmadığım gün gibi ortaya çıktı yine bu son msjımdır...

Back