Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm , kupalar dağıtılmıştı ama işler karışmış burada
Elossa daha oyunuda kullanmamış
Acaba sahafata mı verir![]()
arkadaşlarımın verdiği oylarla övünecek kadar aşağılık değilim ama arkadaşlarım oy verdi diye yarışmadan çekilmek isteyecek kadar gururluyum.
kazen'e yarışma başında çekilmek istediğimi arkadaşlarımın bana oy verdiğini adilane olmadığını söyledim. ama o beni yarışmadan çekmedi.
birileri bunu konuşacak demiştim yanılmadığım gün gibi ortaya çıktı yine bu son msjımdır...
Şu durumda biz olsak, sen bana verir miydin itiraf et
Canım ne oldu sana ya?:26:
Arkadaşlar lütfen rica ediyorum tartışma ortamına mahal vermiyelim...
Hepimiz biriz burada,en önemlisi hemcinsiz.
Eğlenmek amaçlı,kaynaşmak amaçlı,fikir alışverişli çok güzel bir yarış içindeyiz.
Bunun tadını çıkaralım lütfen...
Önümüzde daha bir sürü kategori olacak enerjimizi oraya saklıyalım olurmu?.
Her birinizi tek tek seviyorum,gönülden destekliyorum.
Oyumu henüz kullanmadım ve itiraf ediyorum çorbaların her birini ayrı ayrı beğendim.
Hepsinin bende yarattığı his apayrı.
Hem foto ile uğraşmak,hemde bi yandan yemeği hazırlamak hiç kolay değil,bunu kendi topiğimden çok iyi biliyorum,ama inanılmaz keyif alıyorum o ayrı.
Ve Safahat arkadaşımın son anda ihtiyacı olursa onu oylayacağım.![]()
sürekli taciz edilmekten sinirlerim yıprandı![]()
Hmmm , kupalar dağıtılmıştı ama işler karışmış burada
Elossa daha oyunuda kullanmamış
Acaba sahafata mı verir![]()
Arkadaşlar lütfen rica ediyorum tartışma ortamına mahal vermiyelim...
Hepimiz biriz burada,en önemlisi hemcinsiz.
Eğlenmek amaçlı,kaynaşmak amaçlı,fikir alışverişli çok güzel bir yarış içindeyiz.
Bunun tadını çıkaralım lütfen...
Önümüzde daha bir sürü kategori olacak enerjimizi oraya saklıyalım olurmu?.
Her birinizi tek tek seviyorum,gönülden destekliyorum.
Oyumu henüz kullanmadım ve itiraf ediyorum çorbaların her birini ayrı ayrı beğendim.
Hepsinin bende yarattığı his apayrı.
Hem foto ile uğraşmak,hemde bi yandan yemeği hazırlamak hiç kolay değil,bunu kendi topiğimden çok iyi biliyorum,ama inanılmaz keyif alıyorum o ayrı.
Ve Safahat arkadaşımın son anda ihtiyacı olursa onu oylayacağım.![]()
Şu durumda biz olsak, sen bana verir miydin itiraf et![]()
ben arkadaşlara dedim zaten çook erken arkadaşlar ayıp oluyor diye, pek etik olmadı o durum![]()
Arkadaşlar,
Bu yarışma ilk duyurulduğunda yemek yapmayı ve yemek tarifleri öğrenmeye bayıldığım için çok heyecanlandım. Ama işin yarışma kısmında çok tereddütlüydüm açıkçası.
Herkes kendini ve arkadaşını oylar kavgalar olur diye tereddüt etmedim değil. Ama bu yarışmanın gidişatındaki iyi niyetler ve seviyeli hava hem benim hem de eşimin kk ne bakışını oldukça olumluya çevirdi.
Eminim bu yarışma zincirleme devam edecek ve KK içinde büyük bir özveri ve paylaşım ortamı olarak örnek gösterilecek.
Tüm emekçiler tebrik ve takdiri fazlasıyla hak ediyor herlkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Bu güzel atmosferin bozulmamasını temenni ediyorum çook hem de![]()
sanırım negatif hava dağıldı(öyle umuyorum)
safahatcım canım,sen bi sonraki kategoriyi düşünmeye başla lütfen,yarışmanın sonucundan çok 2. kategoriyi bekliyorum acaip bir merakla:)![]()
Elossacım sen ve safahat hangi kategorilerde yarışmayacaksınız bilelim..O kategorilerde yarışalım
Sizinle boy ölçüşemem benEki Görüntüle 617063