- 20 Mart 2008
- 141.617
- 213.157
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman seçim yapmak çok zor olacakBenim adayım çok ama![]()
Benimle 10 say sen onu![]()
Ben de baktım evet içlerinden iki kişi sana isinamamis çok şanslısın.Piiiiii...hayın domdomlar
Isınamayanlara soyle bi baktım da, bikacını tanımam, kalanı ise iyi ki ısınmıyor![]()
Medim beyazgri'yi asabide geçmişim en asabi benmişimmm oleyyyyyy![]()
puahhhhavalla 19 oyla yüzüyorum sırt üstü bu suda. gökyüzü masmavi. deniz güzel derrrmişim:)
siyaset böyle bir şey. çok fazla düşman yaratır:))Aman abla sen de asabiysen, ben ofkerellayım..bosver :))
puahhhha
Beyazgriyle paralel gitmen cidden traji komik..
Hanım, seneye senle bana özel kategori açtıralım mı?Hemde ne zor varyaa![]()
Aman abla sen de asabiysen, ben ofkerellayım..bosver :))
puahhhha
Beyazgriyle paralel gitmen cidden traji komik..
Hanım, seneye senle bana özel kategori açtıralım mı?
En kıl üyeikimiz aramızda çekişelim
![]()
insanlar aynı görüşte olmak zorunda değil, ama kendi görüşünden olmayan insana hakaret etme hakkınada sahip değil. bu limoncu denen şahıs, sırf kapalı diye ıyyk öyyk t5arzı yorumlar yapmış bi topicte, o günden beri onu gördüğüm her yerde sinirlerim zıplıyoÖyle ama muhafazakar kesime çok saygısız bana neler demişti eşimin ailesi kapalı cübbe sarık giyen var diye saygısız net.
AAA HESSETTENNNMedim beyazgri'yi asabide geçmişim en asabi benmişimmm oleyyyyyy![]()
Hangi görevden alındı kendisi?
editörlükten bahsediyor.Hangi görevden alındı kendisi?
siyasetin dayanılmaz ağırlığı:)
bu ara kimseye tepeden falan bakmam.. saldırma bana . bdvdede yaptın. deminden beri saldırıp duruyorsun..Saka degil gercek. Iyiki alindi gorevden. Herkese pek yuksekten bakiyordu.
bu ara kimseye tepeden falan bakmam.. saldırma bana . bdvdede yaptın. deminden beri saldırıp duruyor..
varsa bir sorunun yazarsın özelden. ne olduğunu bile bilmiyorum.
buna devam edersen kibleyeceğim ona göre..