• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    187
  • Anket Kapalı .
Bibi haklısın ama çok yüklenilmiş bütün konuları ile vurulmuş o da bi şekil savunmaya geçmiş. İyi yapmamış tabikide limoncu da az değil diğer üyelerde az değil hani
Tamamda canım bu kendi yazdığı şeyler biz uydurup dalga geçmiyoruz ki kendisi bizden daha çok laf söylüyor eşine kv sine vs biz söyleyincemi suç :KK51: bizde zaten kimsenin kötü amaçlı yazdığını sanmıyorum eğleniyor herkes burda herkes birbirine neler söylüyor

Pis dedikoducular sizi, yakaladım..etiket bildirimi de gelmedi dans'ın valla tesadufen gordum:KK11::KK53:

Aynen bir insan sor'e nasil isinamaz yahu? Hadi med olsa neyse :KK70: med picaklarini bilemeye baslamadan gideyim :KK53:

Limoncuyu zerre sevmeyen biri olarak su listede ilk 4e yetisemez benim icin.. muhtesem dortluyu hep tek geciyorum :KK53:

Ofisim hosgeldin, hadi yeni geldin diye pıcaklamıycam seni:KK53::KK14:

Hakikaten, kakao, beyazgri gibi sevimsizler varken limoncu niye bu kadar önde ben de anlamadım..

Hatun basmıs yalnız burayı, bide parası neyse verelim demis hahhah sesli guldum :70:

Evet bu listede 3 kere oyumu değiştirdim ben limoncu aklıma gelmedi :KK70: :KK70: :KK70:

_MedceziR_ _MedceziR_ gıcık oldu adamın emdiği sütü burnundan getirir. Onu anlarım bak :KK70: :KK70:

Hahhha :70: Ataturk dusmanlarıyla ugrasmak gibi bir hobi edindim kendime sadece kuzum, onun haricinde valla bişi yapmıyorum kimseye:KK53::KK14:

ben çok şekeristan bir insanım ama herkes anlamıyor işte .
aynen med olsa neyse :KK53:

De get..pabucumun şekeristanı seni:KK53: ben gibi bonibonun yanında lafın olmaz :70:

oo neler olmuş neler.. limoncu ahh editörken ne konu taşıttın bana. açma dedikçe bdvyle alakasız ne konu açtın:)
iflahımı kestiydin o zamanlar. taşı taşı konularını geberdim:)
ama sana negatif duygum asla olmadı.o ayrı..

bu arada şu oylamaya bakınca,birçift kelamda ben edeyim bari dedim:)
aslında reelde ne kadar sıcaksam burada evet soğuğumdur.:KK53:
o yüzden ısınılmamasına şaşırmıyorum.:KK6:
evde kalorifer sımsıcakken,
kkda buz gibi oluyor.
yapım böyle kahretsin:))

Son düzenleme:
limoncu28 limoncu28 ben ısınarak oyumu sana veriyom :KK49::KK49:
Düşüncelerin ve yaşam biçimin bana uymasa da sempatik ve dobra olduğun için oyum sana gitsin :cool:

Pis dedikoducular sizi, yakaladım..etiket bildirimi de gelmedi dans'ın valla tesadufen gordum:KK11::KK53:

Ofisim hosgeldin, hadi yeni geldin diye pıcaklamıycam seni:KK53::KK14:

Hakikaten, kakao, beyazgri gibi sevimsizler varken limoncu niye bu kadar önde ben de anlamadım..

Hatun basmıs yalnız burayı, bide parası neyse verelim demis hahhah sesli guldum :KK70:

Hahhha :KK70: Ataturk dusmanlarıyla ugrasmak gibi bir hobi edindim kendime sadece kuzum, onun haricinde valla bişi yapmıyorum kimseye:KK53::KK14:

De get..pabucumun şekeristanı seni:KK53: ben gibi bonibonun yanında lafın olmaz :KK70:
Ho hoyt hanı sen beni göz ardı etmistin.. Bak kulaklarim cinladi.. Hadi,hadi itiraf et.. Sen beni seviyorsun.. Bensiz yapamiyorsun.. Bide sevimsiz filan deme.. Çok ama çok sevimliyimdir.:pisinamadim de..kablolar arası sanal alemde kanım kaynamadi dee....:KK67::KK67:

Bakın ikide bir Pro üyelikle ilgili parası neyse veririz, Pro üyeler banlanmıyor diyorsunuz, siz azıcık üslubunuza dikkat edin.

Burada Pro normal üye demeden herkes banlanıyor, Pro üyelik alacaksanız buyruk alın, öğrencilere burs katkısı olarak hayrınız dokunur lakin Pro olunca banlanmayacağınızı sanıyorsanız yanılırsınız.
pro üyelik nedir merak ettim .Bilgisi hangi sayfada? Mune Mune

Geçen yılki,en ısınamadığınız topiğine baktımda o zaman ısınanlar,bu sene ısınamamış,hayat işte :KK70:

Oylamalar 29 Aralık 2015 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

- Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

- Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

-En çok ismi verilen üyeler arasında listeler oluşturulmuştur.. Tüm kategorilerde 10 adet isim bulunmaktadır..

Üyeler kendilerine oy veremez kuralını atlamıyorsunuzdur umarım;)

Back