• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    187
  • Anket Kapalı .
oky nin kimseye tepeden baktığını düşünmüyorum, burada tepeden bakan biri varsa o da benim :KK53: beni sevmeyeni döverim zaten sevin la beni :KK67:
ya önyargı çok kötü birşey. tepeden baksam keşke. ama sende bakmazsın be office.. bakan varmı diye düşündüm koca sitede, editörler adminler dahil, hayır yok.
hiç aklıma gelmedi.
yok bana göre

ya önyargı çok kötü birşey. tepeden baksam keşke. ama sende bakmazsın be office.. bakan varmı diye düşündüm koca sitede, editörler adnminler dahil hayır yok.
hiç aklıma gelmedi. yok bana göre biri.

insanın net ve kesin olmasını tepeden bakmak olarak görüyorlar bence.. hani her mesajın sonuna "canım, tatlım, aman da aman haniymiş" koyanlar sıcak, canayakın falan oluyor ama biraz keskin cevapların varsa hah, o zaman tepeden bakıyor oluyorsun.. ama olsun tepeden bakmak çoğu zaman kötü bir şey değil ki okişim, insanın boynu tutulmaz iyidir iyi :)

insanın net ve kesin olmasını tepeden bakmak olarak görüyorlar bence.. hani her mesajın sonuna "canım, tatlım, aman da aman haniymiş" koyanlar sıcak, canayakın falan oluyor ama biraz keskin cevapların varsa hah, o zaman tepeden bakıyor oluyorsun.. ama olsun tepeden bakmak çoğu zaman kötü bir şey değil ki okişim, insanın boynu tutulmaz iyidir iyi :)
aynen officeciğim. yapım böyle sadece samimi hemen olamıyorum.
reeldede öyledir. birazda çekingenimdir. hemen kaynaşamam. o çekingenlikte, soğukluk sanılıyor.buradada tepeden bakıyor diye düşünülüyor. fikirlerimdede evet keskinim. öylede yazarım..
yalnız son yazdığını düşünsemmiki,
boynum tutulmasın diye yapsam mı acep..
. hani sağlığımı düşündüğüm için,
yoksa başka şey için değil dermişim.:)

oky nin kimseye tepeden baktığını düşünmüyorum, burada tepeden bakan biri varsa o da benim :KK53: beni sevmeyeni döverim zaten sevin la beni :KK67:

aynı fikirdeyim millet saldırmaya yer arıyor.ayıp.

bu arada evet seni sevmiyorum çünkü dep,parkon ve sen çete olup insanlara saldırıyosunuz!

office office benim pıcakların bi kısmı sende..bana ısınamayanların 3 unu sen alıver.. kadesa kadesa 3 unu de sen alıver yavrum, istanbula geldim cok soguk burası..pıcak sallıcak halim yok..

Diger 3 u kalsın, onlarla ozel olarak ilgilenicem ben:KK53:

Son düzenleme:
office office benim pıcakların bi kısmı sende..bana ısınamayanları 3 unu sen alıver.. kadesa kadesa 3 unu de sen alıver yavrum, istanbula geldim cok soguk burası..pıcak sallıcak halim yok..

Diger 3 u kalsın, onlarla ozel olarak ilgilenicem ben:KK53:

kızım ben pıçakları bir arkadaşa verdim geri getirecekti işi uzadı herhalde :27: ama ilk üçü bende korkma hahahaha :70:

ya önyargı çok kötü birşey. tepeden baksam keşke. ama sende bakmazsın be office.. bakan varmı diye düşündüm koca sitede, editörler adminler dahil, hayır yok.
hiç aklıma gelmedi.
yok bana göre
Nasıl yok oky? size tepeden bakayım diye sandalye tepesinden yazıyorum bu satırları :D
düşersem sorarım size
:KK53:

Hayır en tepeden bakan benim, tepeden bakabilmek için çatıya çıktım:KK70:
Bu tepeden bakma nereden çıktı anlamadım ama en tepeden bakmak söz konusuysa lütfen en tepeden bakan kategorisi açılsın, beni de aday gösterin bakın Nasıl oy topluyorum:KK70:
Oylar benden sorulur siler süpürürüm:KK70:

Hmmmmm şimdi anladım sebebini, hanımlar yapmayın lütfen, tamam herkes herkesten hoşlanmak zorunda değil fakat birbirinizi kırmaya gerekte yok, eğlenelim burada, sitenin her bölümünde strese girerken bari En'lerde yapmayalım.

Back