Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya önyargı çok kötü birşey. tepeden baksam keşke. ama sende bakmazsın be office.. bakan varmı diye düşündüm koca sitede, editörler adminler dahil, hayır yok.oky nin kimseye tepeden baktığını düşünmüyorum, burada tepeden bakan biri varsa o da benimbeni sevmeyeni döverim zaten sevin la beni
![]()
ya önyargı çok kötü birşey. tepeden baksam keşke. ama sende bakmazsın be office.. bakan varmı diye düşündüm koca sitede, editörler adnminler dahil hayır yok.
hiç aklıma gelmedi. yok bana göre biri.
aynen officeciğim. yapım böyle sadece samimi hemen olamıyorum.insanın net ve kesin olmasını tepeden bakmak olarak görüyorlar bence.. hani her mesajın sonuna "canım, tatlım, aman da aman haniymiş" koyanlar sıcak, canayakın falan oluyor ama biraz keskin cevapların varsa hah, o zaman tepeden bakıyor oluyorsun.. ama olsun tepeden bakmak çoğu zaman kötü bir şey değil ki okişim, insanın boynu tutulmaz iyidir iyi :)
oky nin kimseye tepeden baktığını düşünmüyorum, burada tepeden bakan biri varsa o da benimbeni sevmeyeni döverim zaten sevin la beni
![]()
sev beni leyla sokma müşküle, seninle kaşık atalım iki tabak keşküle![]()
ay bu kesin hamile sabahtan beri sütlaçtan girdi keşkülden çıktı
parkon hadi gözün aydın anneanne oluyosun haha :)
Gelmiş tehdit ediyor bir de. Kiblersen kible. Burada 21 oy alan ben degilim.
Nasıl yok oky? size tepeden bakayım diye sandalye tepesinden yazıyorum bu satırlarıya önyargı çok kötü birşey. tepeden baksam keşke. ama sende bakmazsın be office.. bakan varmı diye düşündüm koca sitede, editörler adminler dahil, hayır yok.
hiç aklıma gelmedi.
yok bana göre
kızım ben pıçakları bir arkadaşa verdim geri getirecekti işi uzadı herhaldeama ilk üçü bende korkma hahahaha
![]()
Canım bana bi tane daha versen hedefimde 4 kişi var çünkü![]()
Bakarsın seneye sen de 4874783 oy alırsın belli mi olur? Herkesin yapısı tavrı farklıdır, yapıs yapıs mıc mıc olmak zorunda degil insanlar size karsı..
Soyle bel altı yapmayın insanlara.