- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.418
- 1.123
evet tek tepeden bakan çete biziz, ikilik çıkartmayın pıçaklarımı bilemeye başladım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim 76 cinayetimiz var neydi gı 86 miydi yoksaevet tek tepeden bakan çete biziz, ikilik çıkartmayın pıçaklarımı bilemeye başladım![]()
Bizim 76 cinayetimiz var neydi gı 86 miydi yoksa![]()
size kaç kere dedim şunun listesini düzgün tutun diye, al işte yine karıştıayrıca ben mağdurum da mağdurum beni siz kaçırttınız sonra geldim çetenin içine girdim
![]()
Ben de kendi cetemi toplayip geleyim bari![]()
la biz o zaman portakalda vitamindik be kk da bilem yoktuk haha :)
Çıkışta görüşelim haha :)
AmenKizaaam sen ulu manilu dan daha mi iyi bilecen![]()
la biz o zaman portakalda vitamindik be kk da bilem yoktuk haha :)
Çıkışta görüşelim haha :)
Evet buralar bizden sorulur,çetemize bir adet ikametgah kaydı ve vukuatlı nüfus kayıt örneği ile üye olabilirsinizcete mii abowww
![]()
![]()
Evet buralar bizden sorulur,çetemize bir adet ikametgah kaydı ve vukuatlı nüfus kayıt örneği ile üye olabilirsiniz![]()
Hahahahahahah onayıda aldımı tamdırrr![]()
baş vurular bize onay için çete lideri hanım ablaya lütfen![]()
Önce adayları görelim bakalım,mapıs hayatına uygunmudur değilmidir yanii sağlık raporuda isterim ona göree![]()
o da doğru ha bir de zaman zaman linç edilmeye de uygun olsunlar abla bu da önemli![]()
Iki adet foto bideEvet buralar bizden sorulur,çetemize bir adet ikametgah kaydı ve vukuatlı nüfus kayıt örneği ile üye olabilirsiniz![]()
1 inciye bari bi hediye falan olsn bee :))