allah sana dalga gecicek bi cene vermis ne güzelzavallının önüne bir sıcak yemek efendime söyleyeyim bir starbuckstan kahve bilem koymamış düşünebiliyor musunuz
bu arada bir laf var gelin kaynana toprağından olurmuş diye bu limoncunun kv desi de anlaşılan
onun gibi yemek yapmaktan taraftar değil
aralarındaki fark ise biri dışarıdan lahmacun,iskender söylerken diğeri sucuk yanlısı
cemkirmek ne güzel uslup ne mal oldugun seninde ortada be cnm meze yapmıssın kendine benim konularımı haddini asarakbana birgün sen yiyemiyorsun da sana kocan almıyor beni çekemiyorsun diye çemkirmişti sağolsun
şükürler olsun ki ATATÜRK cüyüzsiyasi düşüncesini merak ediyorum onun ben:)
oylamada birincisin zaten gözün aydıntesekkürler şekelerimmm :)))) listede 1inci olmak isterdim
amannnn bosverr ben ne oluyosa yazıyım icime atmıyom bunlar gibi kirli cıkı degilim korkuda yazamıyolar bile 2 inci nick alıyolar millet elestiricek diye ben kimseden cekinmem kimseyide iplemem yazsınlar valla reklamın iyisi kötüsü olmaz ))
ne yazmıssın be canım benden baska düsüncen yokmussun senin koca sayfada sorunlarımı insallahhhhhh sende böyle bi ugras bulursun kendineonun koca bornozlara hala dişlerini siliyor mu acep meraktayım
az çekmedi çamaşır sularından kızcağız basa basa elleri mahvoldu yazık
hoşgeldin ama gidişin erken olacak sanırımcemkirmek ne güzel uslup ne mal oldugun seninde ortada be cnm meze yapmıssın kendine benim konularımı haddini asarak
zaten senin görüsünde bana uymuyo belli çarşaflıdan oy istemem zaten nolur oyunu verr nolurrrrrrrrrrrrrkendisiyle bi alakam yok ama şu mesaj yüzünden onu oyluyorum :)
sadece ben andım sanki ismini bravo yani birinci olmak istemiyor muydun reklamın olmuş oldu fena mıne yazmıssın be canım benden baska düsüncen yokmussun senin koca sayfada sorunlarımı insallahhhhhh sende böyle bi ugras bulursun kendine
edep edep biraz dengeli olMune ler lütfen görmüyomusunuz bunları kadın 30 sayfa benimle dalga gecmiş eski üye diye bu ne müsade parasıylaysa bizde satın alalım pro üyelik ....
senin yazdıklarınıda okusunlar öylehoşgeldin ama gidişin erken olacak sanırım
Bakın ikide bir Pro üyelikle ilgili parası neyse veririz, Pro üyeler banlanmıyor diyorsunuz, siz azıcık üslubunuza dikkat edin.ne yazmıssın be canım benden baska düsüncen yokmussun senin koca sayfada sorunlarımı insallahhhhhh sende böyle bi ugras bulursun kendine
edep edep biraz dengeli olMune ler lütfen görmüyomusunuz bunları kadın 30 sayfa benimle dalga gecmiş eski üye diye bu ne müsade parasıylaysa bizde satın alalım pro üyelik ....
Keşke @Bilgece nin tırnağı olabilsen konuşma tarzına bakvalla bana gıcık olanlar bilgiceyi görmüyo heralde kızın her yorumu gıcık ben bari kadınlarımız susmasn ezilmesin diye yorumlar yapıyorum ama o herkeze karşı benceee
Ama ciciş ben gelmeden banlanmışsın ühüühüühüüüvurdu golllll oldu aynısı senin icinde gecerli be cicim :)
Paran altınların burda geçmezne yazmıssın be canım benden baska düsüncen yokmussun senin koca sayfada sorunlarımı insallahhhhhh sende böyle bi ugras bulursun kendine
Resmen kavgaya gelmiş zaten çoğu kişi bende dahil yazarken eğlenmek için yazmışız bu belli ama yapıcak bşey yok müdürüm boşuna bu kadar banlanmıyor tarzı hep böyleEn'ler eğlenceli bir yarışmadır sadece, uygunsuz sözler sarf edip polemiğe girilecek birşey yok.
Beni de mi aday göstermişler der güler geçersiniz.
Ciddiye alınıp tartışılıyor, pes.
Bibi haklısın ama çok yüklenilmiş bütün konuları ile vurulmuş o da bi şekil savunmaya geçmiş. İyi yapmamış tabikide limoncu da az değil diğer üyelerde az değil haniResmen kavgaya gelmiş zaten çoğu kişi bende dahil yazarken eğlenmek için yazmışız bu belli ama yapıcak bşey yok müdürüm boşuna bu kadar banlanmıyor tarzı hep böyle
Hayatım,@Munecigim, iyi aksamlar, belki dikkatinden kacmistir amaSaraylim bildigim kadariyila su an yok. Bence olmayan bir üye`yi oylamaya sokmak pek hos olmamis. Sadece görüsümü yazmak istedim.
Ben sahsen, bana yapilsa hosuma gitmezdi.
Banlanmis insanin arkasindan konusmak gibi birsey olmus buda, onada karsiyim mesela, yani üyeleri korumali KK.
Seviyom kiz senia
ahhh canm icinde kalmıs yatıyon kalkıyon benle allah sanada versinde cenen düsmez belki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?