En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    187
  • Anket Kapalı .
allah sana dalga gecicek bi cene vermis ne güzel
temennim böyle güzel bi kaynanan olsun o zaman gülersin bi tarafınla :)))

Bende o kirli çıkılardanım. :) Sevilmediğin kadar seviliyorsun da . Bu da önemli. :)

onun koca bornozlara hala dişlerini siliyor mu acep meraktayım

az çekmedi çamaşır sularından kızcağız basa basa elleri mahvoldu yazık
ne yazmıssın be canım benden baska düsüncen yokmussun senin koca sayfada sorunlarımı insallahhhhhh sende böyle bi ugras bulursun kendine

edep edep biraz dengeli ol Mune ler lütfen görmüyomusunuz bunları kadın 30 sayfa benimle dalga gecmiş eski üye diye bu ne müsade parasıylaysa bizde satın alalım pro üyelik ....

sadece ben andım sanki ismini bravo yani birinci olmak istemiyor muydun reklamın olmuş oldu fena mı

Bakın ikide bir Pro üyelikle ilgili parası neyse veririz, Pro üyeler banlanmıyor diyorsunuz, siz azıcık üslubunuza dikkat edin.

Burada Pro normal üye demeden herkes banlanıyor, Pro üyelik alacaksanız buyruk alın, öğrencilere burs katkısı olarak hayrınız dokunur lakin Pro olunca banlanmayacağınızı sanıyorsanız yanılırsınız.

Ah limoncu ah bu gidişle kk de banlanma rekoru kiracan

Ne gelişin belli ne gidişin
Var misin yokmusun belli değil

Keşke bide en çok banlananlar diye yarışma olsaymış

valla bana gıcık olanlar bilgiceyi görmüyo heralde kızın her yorumu gıcık ben bari kadınlarımız susmasn ezilmesin diye yorumlar yapıyorum ama o herkeze karşı benceee
Keşke @Bilgece nin tırnağı olabilsen konuşma tarzına bak

vurdu golllll oldu aynısı senin icinde gecerli be cicim :)
Ama ciciş ben gelmeden banlanmışsın ühüühüühüüü

Paran altınların burda geçmez

En'ler eğlenceli bir yarışmadır sadece, uygunsuz sözler sarf edip polemiğe girilecek birşey yok.
Beni de mi aday göstermişler der güler geçersiniz.
Ciddiye alınıp tartışılıyor, pes.
Resmen kavgaya gelmiş zaten çoğu kişi bende dahil yazarken eğlenmek için yazmışız bu belli ama yapıcak bşey yok müdürüm boşuna bu kadar banlanmıyor tarzı hep böyle

@Munecigim, iyi aksamlar, belki dikkatinden kacmistir ama Saraylim bildigim kadariyila su an yok. Bence olmayan bir üye`yi oylamaya sokmak pek hos olmamis. Sadece görüsümü yazmak istedim.
Ben sahsen, bana yapilsa hosuma gitmezdi.
Banlanmis insanin arkasindan konusmak gibi birsey olmus buda, onada karsiyim mesela, yani üyeleri korumali KK.

Resmen kavgaya gelmiş zaten çoğu kişi bende dahil yazarken eğlenmek için yazmışız bu belli ama yapıcak bşey yok müdürüm boşuna bu kadar banlanmıyor tarzı hep böyle
Bibi haklısın ama çok yüklenilmiş bütün konuları ile vurulmuş o da bi şekil savunmaya geçmiş. İyi yapmamış tabikide limoncu da az değil diğer üyelerde az değil hani

Hayatım,
üyeleri kategorilere aday gösterenler üyeler, birden fazla kişi tarafından adı yazılanları koydular anketlere, kategori olarak hoş bulunmamış olabilir, ona da yapabileceğimiz birşey yok, üyeler kimi hangi kategoriye istiyorsa yazdılar, bu listede benimde adım olabilirdi, ki seneye olmayacak diye bir garanti yok.

A aa limoncu banlanmis daha bana neden meshur oldugunu anlatacakti . Ama biraz anladim sanirim ; koca parasi , altin , kocasinin bornoza dislerini surmes ,kv vs vs .Adin cikmis dokuza inmez sekize artik beybisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…