En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    187
  • Anket Kapalı .
Benim de onlarla birlikte 4 favorim daha var listede hepsi çocuğum gibi ayırt edemiyorum
yok ben edebiliyorum 2 kişi daha ağır basıyor bende sonrasında da 4-5 tane var ama

onların yerine koyamıyorum olmuyor yapamıyorumbeceremiyorum baş edemiyorum

sonunda şarkıya bağladım bu ne sevgiyse artık

Aynen bir insan sor'e nasil isinamaz yahu? Hadi med olsa neyse med picaklarini bilemeye baslamadan gideyim

Limoncuyu zerre sevmeyen biri olarak su listede ilk 4e yetisemez benim icin.. muhtesem dortluyu hep tek geciyorum

Aynen bir insan sor'e nasil isinamaz yahu? Hadi med olsa neyse med picaklarini bilemeye baslamadan gideyim

Limoncuyu zerre sevmeyen biri olarak su listede ilk 4e yetisemez benim icin.. muhtesem dortluyu hep tek geciyorum

Evet bu listede 3 kere oyumu değiştirdim ben limoncu aklıma gelmedi

_MedceziR_ gıcık oldu adamın emdiği sütü burnundan getirir. Onu anlarım bak

tesekkürler şekelerimmm :)))) listede 1inci olmak isterdim

ee
e bari birince olana bi hediye falan olsun o kadar adımız geciyor dimi ama :)))

Limoncunun bu kadar oy almasına şaşırdım. Her zaman takılan oluyor ve hiç görmedim kırdığını. Denk gelmedim ya da.
amannnn bosverr ben ne oluyosa yazıyım icime atmıyom bunlar gibi kirli cıkı degilim korkuda yazamıyolar bile 2 inci nick alıyolar millet elestiricek diye ben kimseden cekinmem kimseyide iplemem yazsınlar valla reklamın iyisi kötüsü olmaz ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…