- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
adı lazım değil baş harfleri bKimler var kimler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adı lazım değil baş harfleri bKimler var kimler![]()
Benim de onlarla birlikte 4 favorim daha var listede hepsi çocuğum gibi ayırt edemiyorumadı lazım değil baş harfleri b![]()
yok ben edebiliyorum 2 kişi daha ağır basıyor bende sonrasında da 4-5 tane var amaBenim de onlarla birlikte 4 favorim daha var listede hepsi çocuğum gibi ayırt edemiyorum![]()
Aynen bir insan sor'e nasil isinamaz yahu? Hadi med olsa neysemed picaklarini bilemeye baslamadan gideyim
Limoncuyu zerre sevmeyen biri olarak su listede ilk 4e yetisemez benim icin.. muhtesem dortluyu hep tek geciyorum![]()
ben çok şekeristan bir insanım ama herkes anlamıyor işte .Aynen bir insan sor'e nasil isinamaz yahu? Hadi med olsa neysemed picaklarini bilemeye baslamadan gideyim
Limoncuyu zerre sevmeyen biri olarak su listede ilk 4e yetisemez benim icin.. muhtesem dortluyu hep tek geciyorum![]()
çok tatlı ve sevımlıyım dimi ben![]()
bak bakalım ne bulcanlimoncu28 kim ya her yerde adi geciyor merak ettim bi bakiyim.
tesekkürler şekelerimmm :)))) listede 1inci olmak isterdimAynen bir insan sor'e nasil isinamaz yahu? Hadi med olsa neysemed picaklarini bilemeye baslamadan gideyim
e bari birince olana bi hediye falan olsun o kadar adımız geciyor dimi ama :)))Oylamalar 29 Aralık 2015 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)
- Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,
- Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,
- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),
- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,
- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.
-En çok ismi verilen üyeler arasında listeler oluşturulmuştur.. Tüm kategorilerde 10 adet isim bulunmaktadır..
vurdu golllll oldu aynısı senin icinde gecerli be cicim :)Aman limoncu bana düşman olsa ne olur![]()
ahhh canm icinde kalmıs yatıyon kalkıyon benle allah sanada versinde cenen düsmez belki :)))Ooooo hemde cil cil var ve kendi parasiyla degil koca parasiyla yapiyo![]()
amannnn bosverr ben ne oluyosa yazıyım icime atmıyom bunlar gibi kirli cıkı degilim korkuda yazamıyolar bile 2 inci nick alıyolar millet elestiricek diye ben kimseden cekinmem kimseyide iplemem yazsınlar valla reklamın iyisi kötüsü olmaz ))Limoncunun bu kadar oy almasına şaşırdım. Her zaman takılan oluyor ve hiç görmedim kırdığını. Denk gelmedim ya da.
Kiz beni yorma o kadar sen soyle niye bu kadar meshur oldun :)bak bakalım ne bulcan
hahaaah :))))