• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    187
  • Anket Kapalı .
Benim de onlarla birlikte 4 favorim daha var listede hepsi çocuğum gibi ayırt edemiyorum :KK200:
yok ben edebiliyorum 2 kişi daha ağır basıyor bende sonrasında da 4-5 tane var ama

onların yerine koyamıyorum olmuyor yapamıyorum:KK53:beceremiyorum baş edemiyorum:KK70::KK70::KK70:

sonunda şarkıya bağladım bu ne sevgiyse artık

limoncu28 limoncu28 ve Surrender Surrender ile ne alıp veremedikleri varmış insanların çok merak ettim. Hadi limoncu para meselesinden antipati toplamış dicem ki bence çok rahat tavırları benim hoşuma gidiyor. Sör e gıcık olan o 5 kişi ne ayak :KK70:

Aynen bir insan sor'e nasil isinamaz yahu? Hadi med olsa neyse :KK70: med picaklarini bilemeye baslamadan gideyim :KK53:

Limoncuyu zerre sevmeyen biri olarak su listede ilk 4e yetisemez benim icin.. muhtesem dortluyu hep tek geciyorum :KK53:

Aynen bir insan sor'e nasil isinamaz yahu? Hadi med olsa neyse :KK70: med picaklarini bilemeye baslamadan gideyim :KK53:

Limoncuyu zerre sevmeyen biri olarak su listede ilk 4e yetisemez benim icin.. muhtesem dortluyu hep tek geciyorum :KK53:

Evet bu listede 3 kere oyumu değiştirdim ben limoncu aklıma gelmedi :KK70: :KK70: :KK70:

_MedceziR_ _MedceziR_ gıcık oldu adamın emdiği sütü burnundan getirir. Onu anlarım bak :D :D

tesekkürler şekelerimmm :)))) listede 1inci olmak isterdim

ee
Oylamalar 29 Aralık 2015 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

- Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

- Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

-En çok ismi verilen üyeler arasında listeler oluşturulmuştur.. Tüm kategorilerde 10 adet isim bulunmaktadır..
e bari birince olana bi hediye falan olsun o kadar adımız geciyor dimi ama :)))

Limoncunun bu kadar oy almasına şaşırdım. Her zaman takılan oluyor ve hiç görmedim kırdığını. Denk gelmedim ya da.
amannnn bosverr ben ne oluyosa yazıyım icime atmıyom bunlar gibi kirli cıkı degilim korkuda yazamıyolar bile 2 inci nick alıyolar millet elestiricek diye ben kimseden cekinmem kimseyide iplemem yazsınlar valla reklamın iyisi kötüsü olmaz ))

Back
X