En Isınamadığınız KK Üyesi

En Isınamadığınız KK Üyesi

• Ankete Katılan
    181
  • Anket Kapalı .
Kaçırdınız kaçırdınız :D
İyi sevişemeyenler uzaya çıkamıyormuş , ferhat azgın olduğu için dağı delmiş ateşlendiği için suları bulmuş , ebis mükemmel sevişiyormuş oooo neler neler :52:

Ve en önemlisi kazen abi sapıkmış :DDDD

Ben Kazen'den ne cevap geleceğini çok merak ediyordum ama cevap vermeden kapandı konu :1:

:60: ebişle ilk tartışanlardan biriydim zamanında daha 1 numero almamıştı kendine :60: bir bölümde tartışmıştık, sonra ben 3. round da havlu attıydım tahammül edemeyip :60: hıncımı sürekli oyun topiğine yazarak almıştım ban yemeyem diye :60:

ama nasıl kaçırmışım ben bu şenliği yaaaa çok üzüldüm şimdi :27: aşmış kendisini bu sefer. hayır adama sormazlar mı madem bu kadar kötü neden kendini sürekli numaralandırıp geri geliyorsun apla bumerang gibin diye :60:

:60: ebişle ilk tartışanlardan biriydim zamanında daha 1 numero almamıştı kendine :60: bir bölümde tartışmıştık, sonra ben 3. round da havlu attıydım tahammül edemeyip :60: hıncımı sürekli oyun topiğine yazarak almıştım ban yemeyem diye :60:

ama nasıl kaçırmışım ben bu şenliği yaaaa çok üzüldüm şimdi :27: aşmış kendisini bu sefer. hayır adama sormazlar mı madem bu kadar kötü neden kendini sürekli numaralandırıp geri geliyorsun apla bumerang gibin diye :60:

Belle de vardı bi ara...:1:

Benim ne işim var de mi burda.:19:

Benim gibi minnoş, sevimli , pıtırcık bir insan kişisini kim yaz mış buraya:21:

Elmyyyy:47:

Beni yannışlıknan yazmışın buraya.:104:

Siyaset topaklarında cirit atıp ban yersen olacağı bu :1:

bana oy verenler, sizi tanımıyorum bilee
siz bana ısınmışsınız, ısınmamışsınızzz pehhhhhhhhh
bende sizi sevmiyorum :3:

kazeni aradın mı 1 ay boyunca itiraf et :60:

arama fırsatım olmadı
banım tamda taşınma dönemime denk geldi yoksa kurtaramazdı paçayı kazen
yapışacaktım yakasına.
allahtan munenin numarası yoktu onu kesin arardım hattını değiştirirdi oda :ssz:

Back