Anket En ideal kadın boyu kaç cm'dir ?

En ideal kadın boyu

• Ankete Katılan
    603
165-170 ama bır rakam vermek gerekırse kesınlıkle 168 derdım ne bır altı nede bır üstü aslaaa.O boydakı bır bayanın bacak uzunluguda oluyor guzellıgıde mesela beyonce gıbı ve tam bır kadın boyu ya ne bıleyım narın oluyor topuklu gıysen en fazla 172 olursun duz ayakkabıyla da gayet hos guzel yerınde bır boy.Ben 165im annem 170 kadın yururken sankı dev gelıyor karsıdan bacaklarıda uzun o boyda bıle o kadar uzunluguyla nam salmıs kı bıraz topuklu gıyse bıle oldugundan cok daha uzun gozukuyor.170 halıyle o kadar uzunken bırde 172 175i düşündüm yapmayın allah askına 170 neyınıze yetmıyo veya 167 falan.Bu kadında boy oranı cok abartılıyor hele bızım ulkemızde mankende dedıgın 170-175 arası olck vıctorıa secretın bıle koydugu ıdeal rakam 175.ne gerek var daha uzununa ne yanı neye göre ? Ama sevındım yorumları okuyunca kadınlarımızın cogu 170in üzerinde zaten Türk kadınlarının son versıonları boylanmaya basladı ne guzel.Türk erkeğide çok uzun ya sankı sokaga cıktıgımda anca cok nadır goruyorum oyle boylu poslu erkek modelını coğu 175 in altında ne 180-185i.

Türk kadınlarının ortalama boyu 1.61,erkeklerin ortalaması ise 1.75miş.Geçen internette okumuştum bu haberi.Bense 1.68im hehehee

1.80- 1.85 olanın 90 60 90 fiziği olmuyor. bel bölgesi biraz kalas oluyor e bu da normal o boya 60 cm bi bel olsa kız ortadan ikiye çıt diye bölünür.
-1.75-1.77 olan mankenlerin çok hoş olduğunu düşünürüm her zaman en beğendiğim mankenler ister latin ister avrupalı bu boylardadır.
ama dönüp kendimize bakarsak kısa bi memleketteyiz ve manken fiziğimiz de yok. uzun boylu olup bi de orantılı fiziği olan zaten manken oluyo bu memlekette. yeni nesil hariç efendim, onlar gümbür gümbür geliyorlar maşallah.
ha kısa olan illa ki orantılı mı oluyor? değil tabi ama beyonce shakira scarlett johanson natalie portman bu hatunların hiç biri 170 in üstünde değil. -bizim kuşaktan hatunları yazıyorum- demek ki göze hitap edilebiliyor.tabi bu hatunlarda ya kıvraklık ya ten ve yüz güzelliği gibi başka görsel unsurlar da öne çıkıyor herşey boy da değil tabi ki.
ben 1.65 im eskiden olsa 1.75 olsam isterdim çok. ama artık bunun yaşlılık zamanı da var diye düşünüyorum. ve maalesef kemik yapısı güçlü olan bir millet de değiliz (bütün ihtiyarlarımız bastonlu herkes romatizmalı bundan pay biçin) bu nedenle minyon olmak daha avantajlı diye düşünüyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…