Anket En ideal kadın boyu kaç cm'dir ?

En ideal kadın boyu

• Ankete Katılan
    603
benim boyum ankettetteki boy aralıklarında bile yok yavvlülülülülülü
ama kimse uzaktan bakıncaa aaa boyun çok kısa demez aksine çok sempatik bulurlarr..ne olurda olsun herkes bir şekilde yaratılmış.kimse değişemeyeceğine göre insan üzerindekini taşımasını bilmeli..

acıkcası kendı boyumu ideal sectım ama zaten genc nesil artık hep uzun
ben 1.83 boyumdayım eşim 1.87 ayrıca topuklumuda giyip suzulebılıyorum
benden sonrakı kuzenım oda kız ve 178 boyu var sanırım bizim aile uzuuunnn
zaten ben ve diğer kuzenlerım (kızlardan bahsediyorum erkeklerden sonradan boy attılar cunku) hep en arka sırada oturduk okullarda kaderrrr sanırım

aaa demek benim boyum ideal 165...ama az daha kısa olsam ii olurdu çünkü yolda uzunu yatakta kısası derler bide bodur tavuk herzaman piliçtir.

kızlar şu gerçeği bilin erkeklerin çoğu kısa kızlardan hoşlanıyor bu birtek erkekler için değil kadınların gözüne bile kısa olanlar hoş gelior kısa derken aşırı dereced değil mesela 155 ve 160...ben bayılırım mesela bölelere ki ben 165 olduğum halde bana uzunsun diyorlar nefret ediyorum bunu diyenlerden ama öyle...bu bir gerçek...

1.65 e uzun mu diyorlar yok artıkakannehir kısa değil ama uzun da değil bence

aaa demek benim boyum ideal 165...ama az daha kısa olsam ii olurdu çünkü yolda uzunu yatakta kısası derler bide bodur tavuk herzaman piliçtir.

bu havada kıskanclık bangır bangırr bagırıyooorr şakkıdı

ben bayanda çok uzun boyu sevmiyorum 1,75 bi bayanın topuklu giydiğini görünce çok uzun eliyo gözüme
ben 1,65 im ve tam ideal boyda olduğumu düşünüyorum ne kısa nede uzun
topuklu giydiğimdede yakışıyor sırıtmıyor bayanssulusmile

165-170 ideal geliyor. Türk erkeklerin boyu öyle aman aman uzun değil cünkü...boshayallersmile

Bence en çok 1,70 olmalı kadının boyu
1,65-1,70 dedim ben

Hatta bazen 1,70ler bile kötü görünüyo

Bende 1,62 falan olmak isterdim

Zaten millet olarak kısayız. Yabancı biri olduğunda nasıl da belli oluyorlar aramızda Walla böyle hafiften boylu poslu erkekler benim çok hoşuma gidiyor. Kadınlarda da uzun boy güzel duruyor. Bence 1.70-1.75 arası iyidir. Hatta Amerikada filan yaşıyor olsaydık 1.75-1.80 derdim ama burda bu boydakiler manken oluyor zayıfsa kaydirigubbakcemile3

1.70 ve 1.80 iyi hos valla ben 1.74 um hicde kotu durmuyor yani mankenlerin hepsi uzun kotu dursa manken 1.50 likler olurdu heralde:)

Kazen beyde 180le 185i beyendıgıne göre vardır bı bıldıgı

ben burdakı konuyu ;erkek kardesım ve erkek kuzenıme sordum ve tabıkı eşime..

kesınlıkle uzun boylu bayan dediler..

maşallahım varki öyleyimdir şanslı kocacım benim :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…