Anket En ideal kadın boyu kaç cm'dir ?

En ideal kadın boyu

• Ankete Katılan
    603
1.70 en ideali bncee ama malesef ben 1.66yım bi 4 cm bile çok farkediyor. ama boyla kilo arasında 15 fark olunca ideal normal insan 20 fark olunca manken kilosu gibi birşey duymuştumm yani 46 kilo olsam manken gibi olucam ama 47 kiloyummm :((( :))))

benim gözlemim yeni nesil erkekler accuk kısa:1: 170-180 falan,180+ falan manken gibi geliyo gözüme, benimki 186 ama diveeeee:14: maalesef yanında kısa kalıyorum 168 benim boyum, o da uzun olduğu için hep uzun kızları hoş buluyo, yaş yirmi oldu ne var 7 santim daha uzasaaam:9: süte abandım ama hadi bakalım:37:, bence ideal boy 175 falandır, tabi yanındaki erkeğe ve fiziğe göre de değişir:52:

Türkiye'de, erkeklerin de boy ortalamasını düşünürsek en ideal kadın boyu 1.65 - 1.70 arası bence. :129:

En ideal kadın boyu diye bir şey yok...

Sevgilinle ,eşinle fiziksel ,beyinsel her yönden anlaşabiliyorsan en ideal boydasın demektir zaten...

Kimileri uzun boylu kadınları kimileri orta boylu,kimileri de kısa boylu kadınları ideal bulur...

İnsanların idealize ettikleri tipler farklı farklıdır.....

Son düzenleyen: Moderatör:
:46::46::46::46::46:
En ideal kadın boyu diye bir şey yok...

Sevgilinle ,eşinle fiziksel ,beyinsel her yönden anlaşabiliyorsan en ideal boydasın demektir zaten...

Kimileri uzun boylu kadınları kimileri orta boylu,kimileri de kısa boylu kadınları ideal bulur...

İnsanların idealize ettikleri tipler farklı farklıdır.....

Hiç biri...
Orantılı fizik, hoş bir yüz, güzel bir gülümseme.
Bu saydıklarım bir arada olduktan sonra ister 1.50 olsun, ister 1.80 her kadın güzeldir benim gözümde... :31:
Ayrıca 1.50 ve 1.60 arası boyda olan kadınlar azımsanmayacak kadar çok. Hele Türkiye'de... Hem belki benim idealim o, belki minyon, ufak tefek kadınları beğeniyorum. Şıklarda niye yok anlam veremedim...

Ben de 180 im.. Erkeksi bir görüntüm yok.. Zira 2 çocuk annesiyim :1:

Ülkemin her boydan her kilodan kadınlarına selamlar,sevgiler...:)

Back