Anket En ideal kadın boyu kaç cm'dir ?

En ideal kadın boyu

• Ankete Katılan
    603
Niye erkeksi olsun yahu? Benim 1.81 boyundaki arkadaşım gayet kadınsı.

Erkeksi olmanın boyla değil vücut ölçüleriyle alakası var. Bel kısmı kalçasına oranla kalınsa, göğüsleri küçükse 1.65 boyundaki bir kadın da kadınsı görünemez.

Bel kalça kısmı tamam da ben de memişler küçük ne olucak şimdi Destekli sütyenler sağolsun..Yine de o küçük memişlerden bebişleri emzirebildim çok şükür....

Bel kalça kısmı tamam da ben de memişler küçük ne olucak şimdi Destekli sütyenler sağolsun..Yine de o küçük memişlerden bebişleri emzirebildim çok şükür....

Ben o ikisi bir arada olursa demek istedim.
Yoksa benim o bahsettiğim arkadaşınkiler de küçük, baya küçük hem de ama gayet kadınsı ve zarif.

Ben o ikisi bir arada olursa demek istedim.
Yoksa benim o bahsettiğim arkadaşınkiler de küçük, baya küçük hem de ama gayet kadınsı ve zarif.
Yok kız alınmadım,alınmış gibi yaptım hehehe Kusurlarımla seviyorum ben kendimi...Mükemmelliğimi buna borçluyum

1.65 ve 1.70 iyidir. sonuç olarak çok uzun bayanlara hiçbir şey yakıştırmıyorum. Ve seksiliklerini kaybediyorlar. Birde Türk erkeklerini düşünmek gerek. Onlar çok kısa. haha

1.65 - 1.70 arası dedim. Kendi boyum diye değil ama mesela 10 cm topuklu giyseniz zaten 1.75'e fırlıyorsunuz. Daha uzun olsaydım bu dengeyi yakalamak zor olurdu.

1.70-1.75 dedim.
Ben de 1.75'im, en guzel boy budur.

1.65 - 1.70 arası çok ideal. Topukluda giyseler yakışıyor , düzde..
Kıyafet olarakda yakışıyor çoğu şey.

Ahaha kıskançlıktan seksiliklerini kaybediyorlar yazan olmuş. Çok güldüm. Demek ki seksi olmak için yer cücesi olmak lazım. Hmm....
Hahaha neyse. 170-180.

ben 1.77 boyundayım bence ideal bir boy topuklu ayakkabıyla çok uzun görünsende hoş bir görüntü oluyor bence 1.75 üstü ideal boy

soruyu ve yorumları görunce aklıma çocuklugum geldi.boyum uzun dıye deve deve derlerdı travmalarla doldu ruhum onlar yuzunden.ama şimdi 10 cm topuklu ayakkabı giyiyo ki boyu bana yetişsin,adisin dünya :)) kesinlikle 1.70-1.75 arası.hele bır de ince bi bedense mukemmel estetık ve sexy duruyor.boyum kısa olsa kesın depresyona girerdim,ego problemi yapardım:) bu kişisel bişey hanımlar lutfen yanlış anlamayın.

Son düzenleme:
Ahaha kıskançlıktan seksiliklerini kaybediyorlar yazan olmuş. Çok güldüm. Demek ki seksi olmak için yer cücesi olmak lazım. Hmm....
Hahaha neyse. 170-180.

he canım he eminim çatlamışlardır.
sen de kısa boylulara hakaret ettiğinin farkındasındır umarım

Çok uzun ve çok kısa insanları beğenmiyorum... kadınlarda 1.65 iyidir, topuklu giydiklerinde de gayet hoş durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…