Anket En ideal kadın boyu kaç cm'dir ?

En ideal kadın boyu

• Ankete Katılan
    603
Çok uzunlara zürafa deve travesti sırık falan diyorlar küçükken hele çok dalga konusu olurdu
Kısalarada çocuk minik ufaklık falan diyorlar

İki kesimdende olmadım şükürki
En estetik kadın boyu hatların ideal şekilde göründüğü boylar 170 le 175 arasıdır

ben 1.60 ım :) çok memnunum boyumdan,kendimi böyle seviyorumben en çok 1.72-73 o civarlara kadar hoş buluyorum ama benim düşüncem bu

onun dışında en kısa da 1.55 felan olursa iyi ama daha ufak olup süs bebeği gibi çok tatlı duranlar da var çıtı pıtı..

ama çok uzun sevmiyorum ben

Hollanda'daki Groningen Üniversitesi'nde görevli psikolog Gert Stulp ve ekibinin yaptığı araştırmada kadınların kendilerinden 20 santimetre daha uzun boylu olan partnerler seçtiğini ortaya koydu. 700 kadın ve erkeğin katılımıyla yapılan araştırmaya göre erkekler ise kadınlarla aralarındaki boy farkının daha az olmasını tercih ediyor ve genellikle kendilerinden 7.6 santimetre daha kısa boylu olan partnerleri seçiyor.

GAZETE HABERTÜRK

Bence de boydan çok fizik önemli..
Mesela ince kemikli, el ayak bilekleri ve beli ince ise güzeldir..

Kimine uzun boy yakışıyor. Kimine kısa boy.
Shakira kısa boylu ama seksi. Lucy Hale kısa boylu ama sevimli.
İdeal bir şey söyleyemeyeceğim bu yüzden.

ortalama 1.68 iyidir..:)
10cm topuğu giyince de 1.78 olursun, eşin de 1.85 ise yeter.. kafi..

Bu forumda neler gördüm. 1.80 olup ciddi komplekse bürünüp 1.80 altını karalayıp kendini mükemmel sananları, 1.75 boy, 100 kilo olup ortalıkta en ideal boy 1.75 diye dolaşanları... bence ideal boy yoktur. 1.50 birine de 1.90 birine de hayranlıkla bakabiliriz. en önemlisi kişinin boyuyla barışık olması. ama kimsenin gelip de kadın dediğin minyon olur ya da kadın dediğin uzun olur komplekslerine girmesine gerek yok bence. ideal boy ideal kadın yapmaz.

170 idealdir

benimde boyum 1.69 ve halimden memnunum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…