- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 27
- Konu Sahibi sternoklavikular
Az edebin olsa ısrarla s. G dememe rağmen yazmazsinBeddua etme kız sahibini buluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az edebin olsa ısrarla s. G dememe rağmen yazmazsinBeddua etme kız sahibini buluyor
Allah razı olsun sizin gibilerinden böyle yorum yapanlardan insan derdini de anlatmak istemiyor artkMutsuz bir evlilik gercekten çok zor bi durum. Aldatma şiddet vs yoksa severek evlendiyseniz bence iyi düşünün. İnanın çogu kişinin ilk yıllarında sorunları olmuştur. Bu arada 1 sene dolmadan boşanılmıyo
Takma boşver başkalarını. Anlatmak istersen anlatabilirsinAllah razı olsun sizin gibilerinden böyle yorum yapanlardan insan derdini de anlatmak istemiyor artk
Allah belanızı versin sizin idiotlar sizin gibi pislikler yüzünden konu açmaktan nefret eder oldum Allah size daha beter dertler versin inşallah
Teskkuer ederimTakma boşver başkalarını. Anlatmak istersen anlatabilirsin
Bu ne seviyesiz bir üslup ya, yazık adama üzüldüm ben.İnşallah biran önce boşanırsın.Konuyu kapat derken ne dmeek istediğimi anlamamanizdan belli zeka seviyeniz
Kusura bakmayın da taraflı yaklaşıyorsunuz baştan okursanız kimse kötü yorum yapmadı. Fakat hanımefendi yanlış anladı ya da yanlış anlamak istedi bilmiyorum, üyelere hakaret etmeye başladı. Hakaret edene laf yok bunu tiiye alanlara mı var?Arkadaslar konunun başlıgı bir derdim var siz derdi olana bu üslupla mı yaklasılmalı. Dalga gecenler bos konuşanlar yargılayanlar. Azıcık empati lütfen
O anlaşmalı boşanma için.İnternetten araştırdım en az 1 yıl sürmeli evlilik diyor
2 ayda ne yaşadınız da boşanıyorsunuz ?Bnde öyle diyordum
Her gün bdv kısmına onlarca konu açılıyor kaçında konu açan sus be, s.g , sanane yazıyor.Arkadaslar konunun başlıgı bir derdim var siz derdi olana bu üslupla mı yaklasılmalı. Dalga gecenler bos konuşanlar yargılayanlar. Azıcık empati lütfen
Hepsini okumadım göz gezdirdim. Anlasılan aekadasın eşiyle olan problemi çok yeni ve öfkeli. Anlatacak birilerini aramış ve bıuraya atmış kendini. Takıyla ilgili yorumdan patlak vermiş. Şuan konuyu bilmeden böyle bir yorum yapılması beni de sinirlendirirdi. İnan evdeki huzursuzluk çok zor. Bi dönem yadadıgım için biliyorum. Boşanmayı düşünüyor mantıklı fikirler verilmesi daha dogru olmaz mıKusura bakmayın da taraflı yaklaşıyorsunuz baştan okursanız kimse kötü yorum yapmadı. Fakat hanımefendi yanlış anladı ya da yanlış anlamak istedi bilmiyorum, üyelere hakaret etmeye başladı. Hakaret edene laf yok bunu tiiye alanlara mı var?
Böyle saldırgan olursa kim nasıl ve niye yorum yapsın? Size hakaret etse siz yapar mıydınız? Burda birçok boşanma arifesinde olan insan konu açıyor. Böylesini görmedim. Allah sabır versin etrafındakilere.Hepsini okumadım göz gezdirdim. Anlasılan aekadasın eşiyle olan problemi çok yeni ve öfkeli. Anlatacak birilerini aramış ve bıuraya atmış kendini. Takıyla ilgili yorumdan patlak vermiş. Şuan konuyu bilmeden böyle bir yorum yapılması beni de sinirlendirirdi. İnan evdeki huzursuzluk çok zor. Bi dönem yadadıgım için biliyorum. Boşanmayı düşünüyor mantıklı fikirler verilmesi daha dogru olmaz mı
Haklısın arkadaşım üslup insanın kimliğidir. Ama öfkeli ve dertli bi insana karsı daha yapıcı olmak lazım. Onun dedikleride yanlış ama. Yanlış yanlışla çözülmezBöyle saldırgan olursa kim nasıl ve niye yorum yapsın? Size hakaret etse siz yapar mıydınız? Burda birçok boşanma arifesinde olan insan konu açıyor. Böylesini görmedim. Allah sabır versin etrafındakilere.
Ay kimse yanlış bir şey demedi hanımefendi şaka mısınız? Hakaret eden konu sahibi beddua eden konu sahibi. Üstelik avukatla görüşmesini söyleyen üyelere bile salladı. Ben bugünkü kaos kotamı doldurdum.Haklısın arkadaşım üslup insanın kimliğidir. Ama öfkeli ve dertli bi insana karsı daha yapıcı olmak lazım. Onun dedikleride yanlış ama. Yanlış yanlışla çözülmez
Mantıklı bir şekilde gelene mantıklı fikirler verilir.Buradaki kimseye küfür edemez, ne münasebet.Hepsini okumadım göz gezdirdim. Anlasılan aekadasın eşiyle olan problemi çok yeni ve öfkeli. Anlatacak birilerini aramış ve bıuraya atmış kendini. Takıyla ilgili yorumdan patlak vermiş. Şuan konuyu bilmeden böyle bir yorum yapılması beni de sinirlendirirdi. İnan evdeki huzursuzluk çok zor. Bi dönem yadadıgım için biliyorum. Boşanmayı düşünüyor mantıklı fikirler verilmesi daha dogru olmaz mı
Öfkeli insana daha yapıcı olunacaksa o kişi,öfkesinin yarattığı gerilimi ve hissettirdiği duyguları ve öfkenin nelere yol açabileceğini nasıl öğrenecek?Haklısın arkadaşım üslup insanın kimliğidir. Ama öfkeli ve dertli bi insana karsı daha yapıcı olmak lazım. Onun dedikleride yanlış ama. Yanlış yanlışla çözülmez