En hızlı şekilde nasıl bosanilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mutsuz bir evlilik gercekten çok zor bi durum. Aldatma şiddet vs yoksa severek evlendiyseniz bence iyi düşünün. İnanın çogu kişinin ilk yıllarında sorunları olmuştur. Bu arada 1 sene dolmadan boşanılmıyo
Allah razı olsun sizin gibilerinden böyle yorum yapanlardan insan derdini de anlatmak istemiyor artk

Arkadaslar konunun başlıgı bir derdim var siz derdi olana bu üslupla mı yaklasılmalı. Dalga gecenler bos konuşanlar yargılayanlar. Azıcık empati lütfen
Kusura bakmayın da taraflı yaklaşıyorsunuz baştan okursanız kimse kötü yorum yapmadı. Fakat hanımefendi yanlış anladı ya da yanlış anlamak istedi bilmiyorum, üyelere hakaret etmeye başladı. Hakaret edene laf yok bunu tiiye alanlara mı var?

İnternetten araştırdım en az 1 yıl sürmeli evlilik diyor
O anlaşmalı boşanma için.
Çekişmeli açacaksınız avukat tutup o zaman beklemeden bitebilir.
Ayrıca buradaki yorumlara “ben internetten araştırdım yea öyle değil” diyecekseniz neden konu açıyorsunuz internetten bakmışsınız işte 😀

Bence bir an önce boşan asla çocuk yapma belli ki can sıkıntım gidecek diye çocuk yapacaksın boşanmasan ama asla yapma.
Boşanacağım de. Kimse sizi zorla tutamaz o evde.
Ve asla bebek yapma.
Eşinden uzak dur.
O yapmak istemiyormuş bebek neyse ki ama sakın kanına girme bebek diye uzak dur.
Senin sıkıntının veya kavgalarınızın çaresi bebek değil.
Asla bebek yapma şu an.

Arkadaslar konunun başlıgı bir derdim var siz derdi olana bu üslupla mı yaklasılmalı. Dalga gecenler bos konuşanlar yargılayanlar. Azıcık empati lütfen
Her gün bdv kısmına onlarca konu açılıyor kaçında konu açan sus be, s.g , sanane yazıyor.
Eleştiri okumak istemiyorsa duymak istemiyorsa açmayacak. Karşı tarafa saldiramaz. Empati kurulmasını istiyorsa önce saygılı olacak.
Yaşı küçük deneyimsiz evliliği peri masalları kıvamında zannedip yemek çamaşırla.karsilasinca annecim demeye başlamış. Gelmiş burda hamile birçok kadının olduğu grupta beddua ediyor.
Pardon da hayırdır yani?
Sizde gelmiş kadınlara beddua yazan biri için empati lütfen diye duyar kasiyorsunuz
Bırakın ya

Kusura bakmayın da taraflı yaklaşıyorsunuz baştan okursanız kimse kötü yorum yapmadı. Fakat hanımefendi yanlış anladı ya da yanlış anlamak istedi bilmiyorum, üyelere hakaret etmeye başladı. Hakaret edene laf yok bunu tiiye alanlara mı var?
Hepsini okumadım göz gezdirdim. Anlasılan aekadasın eşiyle olan problemi çok yeni ve öfkeli. Anlatacak birilerini aramış ve bıuraya atmış kendini. Takıyla ilgili yorumdan patlak vermiş. Şuan konuyu bilmeden böyle bir yorum yapılması beni de sinirlendirirdi. İnan evdeki huzursuzluk çok zor. Bi dönem yadadıgım için biliyorum. Boşanmayı düşünüyor mantıklı fikirler verilmesi daha dogru olmaz mı

Hepsini okumadım göz gezdirdim. Anlasılan aekadasın eşiyle olan problemi çok yeni ve öfkeli. Anlatacak birilerini aramış ve bıuraya atmış kendini. Takıyla ilgili yorumdan patlak vermiş. Şuan konuyu bilmeden böyle bir yorum yapılması beni de sinirlendirirdi. İnan evdeki huzursuzluk çok zor. Bi dönem yadadıgım için biliyorum. Boşanmayı düşünüyor mantıklı fikirler verilmesi daha dogru olmaz mı
Böyle saldırgan olursa kim nasıl ve niye yorum yapsın? Size hakaret etse siz yapar mıydınız? Burda birçok boşanma arifesinde olan insan konu açıyor. Böylesini görmedim. Allah sabır versin etrafındakilere.

Böyle saldırgan olursa kim nasıl ve niye yorum yapsın? Size hakaret etse siz yapar mıydınız? Burda birçok boşanma arifesinde olan insan konu açıyor. Böylesini görmedim. Allah sabır versin etrafındakilere.
Haklısın arkadaşım üslup insanın kimliğidir. Ama öfkeli ve dertli bi insana karsı daha yapıcı olmak lazım. Onun dedikleride yanlış ama. Yanlış yanlışla çözülmez

Haklısın arkadaşım üslup insanın kimliğidir. Ama öfkeli ve dertli bi insana karsı daha yapıcı olmak lazım. Onun dedikleride yanlış ama. Yanlış yanlışla çözülmez
Ay kimse yanlış bir şey demedi hanımefendi şaka mısınız? Hakaret eden konu sahibi beddua eden konu sahibi. Üstelik avukatla görüşmesini söyleyen üyelere bile salladı. Ben bugünkü kaos kotamı doldurdum.
Oldu o zaman her zor durumda olanların hakaretini dinleyelim var mı öyle bir dünya.? Zaten dertli diyelim burdaki bütün üyelere. Yapı meselesi herkes anlayışlı olmak zorunda değil.

Mantıklı bir şekilde gelene mantıklı fikirler verilir.Buradaki kimseye küfür edemez, ne münasebet.

Öfkeli insana daha yapıcı olunacaksa o kişi,öfkesinin yarattığı gerilimi ve hissettirdiği duyguları ve öfkenin nelere yol açabileceğini nasıl öğrenecek?
Çocuk olsa tamam öyle yaklaşılır ama evlenme sorumluluğunu almış biri de bazı şeylerin farkında olmalı yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X