- 16 Ocak 2014
- 2.738
- 4.372
- Konu Sahibi sternoklavikular
Anlaşmalı, avukatlaNasıl bosanabilirim yeni evliyim 2 ay olmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlaşmalı, avukatlaNasıl bosanabilirim yeni evliyim 2 ay olmadi
HaklısınEvlenmeden önce nasıl görmüyorsunuz bu hallerini ben de ona şaşıyorum. Evlenmeden kibarlıktan ölüyordu da imzayı atınca mı değişti?
Yarın öpüşüp barışırsınızNasıl bosanabilirim yeni evliyim 2 ay olmadi
Haklısınız ben de kırıldım şimdi o yoruma.Sinirliyim gerginim yaptığı yoruma bak
Konuyu kapat derken ne dmeek istediğimi anlamamanizdan belli zeka seviyenizMuneye soyle ozmn herseyide biz mi öğretcez ne bosanmanın yolunu biliyon ne gecinmenin ne konu kapattırmanın
Yarın öpüşüp barışırsınız
Bnde öyle diyordumYarın öpüşüp barışırsınız
Online ıq testi mi yapıosnzKonuyu kapat derken ne dmeek istediğimi anlamamanizdan belli zeka seviyeniz
Hayır istemiyor şuan beni evde zorla tutuyorHaklısınız ben de kırıldım şimdi o yoruma.
Belki de eşinize tak etmiştir siniriniz.
O da boşanmak istiyor mu?
Kitap okumani öneririmOnline ıq testi mi yapıosnz
Nasıl tutuyor zorla?Hayır istemiyor şuan beni evde zorla tutuyor
Kitap okuyana bak, A0 Türkçe.Kitap okumani öneririm
Sen önce kendi derdini çözde sonra öneri yaparsn bizeKitap okumani öneririm
Senin gibi parazitler olmasa şimdiye çözmüştümSen önce kendi derdini çözde sonra öneri yaparsn bize
Konuyu kapat derken ne dmeek istediğimi anlamamanizdan belli zeka seviyeniz
AsfhshhsKitap okuyana bak, A0 Türkçe.
Valla dee gölgenle kavga ediyon bana ne hacetSenin gibi parazitler olmasa şimdiye çözmüştüm
Sen İnsanların avukatımisnInsanlarin zeka seviyesini konuya yaptığı yorumlarla ölçüyorsanız once kendi actiginiz konulari bir okuyun derim
Kitap oku benceInsanlarin zeka seviyesini konuya yaptığı yorumlarla ölçüyorsanız once kendi actiginiz konulari bir okuyun derim
S. GValla dee gölgenle kavga ediyon bana ne hacet
Aaaa avukattan haberiniz var yani birde psikolog var o da işe yarar sizdeSen İnsanların avukatımisn