En hızlı şekilde nasıl bosanilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaaa avukattan haberiniz var yani birde psikolog var o da işe yarar sizde
Ne kadar boş insan olduğun yaptığın yorumlardan belli bn genelde burayı derdim olunca akıl almak için kullanıyorum böyle zırt pırt yorum yapcak kadar boş vaktim olmuyor iş güç derkn yoruluyorm

neden diye soranlar için buyrun bir önceki konusu :halay:
Merhaba uzunca süren bir sevgililik dönemimden snra yeni evlendim sayılır amaa şunu anladım ki evlilik hiç çekilir dert değil sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar yapıyorm yemek bulaşık temizlik falan bunları yaparken de cokk canım sıkılıyor kocam içerde çay da yap kahve de yap demesi beni irrtite ediyor günlük gezdiriyor yedirip iciriyo ama bunlar beni mutlu etmiyor bekar hayatımı özledim istediğim zaman istediğim gibi temizliği bulaşığı gezmeyi kendi istediğm zmanda yapmayı özledim şimdi yemek yesek ardından kocam sofrayı topla çay yap diye söyleniyor yalandan iki tabak çatal taşıyor amaa bn istemiyorum onları da yapmasın ama bn herşeyi istedigm zman yapayım şimdi çocuk ta istemiyor yeni evliyiz o isteyince olacakmış çok canımı extra sıkıyor bu da yani dmeek istiedgm bu hep böyle mi devam edicek evlilik bu mu

Ne kadar boş insan olduğun yaptığın yorumlardan belli bn genelde burayı derdim olunca akıl almak için kullanıyorum böyle zırt pırt yorum yapcak kadar boş vaktim olmuyor iş güç derkn yoruluyorm
İş güç dedi bana dedi 😂😂😂😂😂😂😂😂 tamam canım sensin

beni bosayin diye burda zirlayacagna git avukatla görüş.
ailene kocana diyemedgni burda yazamazsin, yiyorsa git onlara saldır. Hadi yallah
Varoş demiş ya ahahahha inanılmaz bir olay varoş demiş ahahahha
Yav kayınailelerine kocalarına diyemediklerini burda üyelere diyorlar 😁😁 Sonra ona buna varoş. Aynaya bak 😁

beni bosayin diye burda zirlayacagna git avukatla görüş.
ailene kocana diyemedgni burda yazamazsin, yiyorsa git onlara saldır.
Hadi yallah biz bosamiyoruz seni veya evlendirmedik. Ağlayacaksan oynama
M.ö de yasıyorsa bosol falan deyince bosanılcak sanıyor heralde

Mutsuz bir evlilik gercekten çok zor bi durum. Aldatma şiddet vs yoksa severek evlendiyseniz bence iyi düşünün. İnanın çogu kişinin ilk yıllarında sorunları olmuştur. Bu arada 1 sene dolmadan boşanılmıyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X