- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 27
- Konu Sahibi sternoklavikular
Amin inşallahAllah yardımcınız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahAllah yardımcınız olsun
Şiddet hariç diğerleri varKufur siddet trrbiyesizlik var mi yoksa tipik cift kavgalari mi? Daha cok basi ya evliligin adaptasyon sorunu yasiyo olabilirsiniz
Bu da huy oldu eşinizde atamadığınız sinir stresi gelip burda üyelere kusuyorsunuz. Acınası. Birazdan banlanacaksın.Acitigm konuya bak yaptığım yoruma bak dalgamı geçiyorsun benimle
Bence hala sinirliKötü bir şey demedim ki niye carladın
İş oraya gidiyor artikÇak ağzına iki tane bos bos konusunca
Abovv az herkesle tartışıyorsunuz sanırımYa bi kes ne taktın takı meselesine boş boş yorum yapma benm konuma gereksiz insan müsveddesi
Ne atamayacağım nerden biliyorsun benimle mi yaşıyorsun acitigm konudan durumum belli yaptığın yoruma bak sonra laf yetiştirBu da huy oldu eşinizde atamadığınız sinir stresi gelip burda üyelere kusuyorsunuz. Acınası. Birazdan banlanacaksın.
Sinirliyim gerginim yaptığı yoruma bakAbovv az herkesle tartışıyorsunuz sanırım
Söylemesin şuan yeri ve zamanı mı gecenin bu saatinde acitigm konuya o yorumla cevap vermek zorunda mı benim derdim bana yeterYani bu kdr elzemse ve yapılan yorumlara agresif cvplar vereceksdniz avukatla konusun konu acmak yrrine
Herkes herseeyi söyleyebilir acılmıs konular var
Ay sana mı soracağım ne yazacağımı. Yani önceden belliydi karşı tarafı sevmediginiz demek istedim. Anlama sorunun var galiba.Sinirliyim gerginim yaptığı yoruma bak
İnşallah olurKararınızdan eminseniz Bir avukata gidip çekişmeli dava açmanız lazım.
Hakkınızda hayırlısı olur umarım
Siz eşinizlede sorunlarınızı bu uslupla mı konusuryorsnzSöylemesin şuan yeri ve zamanı mı gecenin bu saatinde acitigm konuya o yorumla cevap vermek zorunda mı benim derdim bana yeter
Aynen sorunum var gerizekalıliyim benAy sana mı soracağım ne yazacağımı. Yani önceden belliydi karşı tarafı sevmediginiz demek istedim. Anlama sorunun var galiba.
Yaa tamm kapatın konuyuSiz eşinizlede sorunlarınızı bu uslupla mı konusuryorsnz
Muneye soyle ozmn herseyide biz mi öğretcez ne bosanmanın yolunu biliyon ne gecinmenin ne konu kapattırmanınYaa tamm kapatın konuyu