En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    150
  • Anket Kapalı .
Bır de ban ısını el ayak cekılınce yapıyorsun ya.bız de buyuk bır sevkle bır gun oncesınden gırecegımız konuya bakmak ıcın hazırlanırken banla yuzlesıyoruz.sahsen benım hep oyle olmustur.tam kahvemı alıp kk yı acmısımdır kı BANNNN.

Aa mıllan gecen seneden sonra bu oyu verecek son kısı olarak senı beklerdım.o yuzden daha ozel sanırım.anladın sen onu:)))tsk ederım canım optum cok.
Gecen seneyi toyluğuma ver..şimdiki sürümümde objektiflik var..her konuda mutlaka elle tutulur bi bilgin var..oyuzden kime verem başka..(ayrıca en komık olarak bana oy vermeden önce bu oy sana verilmişti..oyuzden sen bana verdin,buda karşılığı olarak dusunme)

aslında bunun geçmişi taa 9-18 e dayanıyor sanırım. Hafızam baya iyidir.
Ben de o zaman çok şaşırmıştım hani birbirimizi tanımıyorduk ya. Sonrasında yazdıkların ister istemez zamanla yanlı gibi hissediliyordu. (gizli özne ben)
Benim de zamanla değişti kesinlikle düşüncelerim. Oy verme sırası hiç de aklımda değil gerçekten.
İş bu vesileyle

Ahhahahha gerçekten hatırlıyomusun o donemı..ordakı safın ben oldugumu aaayyy çok rezil oldum sımdı :)))))
Yok ben ordan kımseye kın tutmadım..bıfaha benı nerden hatırlıyacaklar dedim hatta..hatırlanmadıgımı dusunerekte kımseye gönderme yapmadım..
Bızımde bı geyık topıgımız vardı zamanında 2011-2012yıllarında..o donem bızde aramıza yeni gelenden haz etmezdık..oyuzden amaaan bizim yaptığımız..bana yapıldı dedım guldum gectım..

Senınle benım ıcın ılk surtusmemız 'bide'mevzusudur..gelip beni paylayıp gıtmiştin hahhahah:)

Ama haksızmıydım kadın akademısyen ve eylence yazıyor..
Ben ev hanımı bıde yazmışım kıyamet koptu..
Şimdi yazdıklarımın kotu niyetli olmadığını cogu ınsan anladı..oyuzden kendımı ıfade etcem dıye cırpınmıyorım..coook sukur..
Senınde beni hatırladıgını bılmıyordum valla kotu oldu bu :))))

hahaha hatırlamam mı nicomedia yok muydu yanında? hatta godamanlar geyiği falan
dediğin diğer ayrıntıları hatırlamıyorum hani kodlamadan dolayı bende de bir ön yargı oluşmuştur zannımca da bulduğum şeyleri kaçırmamış olabilirim.
Geride kaldı artık hepsi. İşte tek bir olay nasıl etkiliyor ilişkileri

Ogun tüm sıte bomboştu nerdeyse konu yoktu canım sıkıldı..baktım sızın geyık sureklı akıyor..once baktım kımler var..aa dedim bunların hepsi ben taa sıteye uye bıle olmadan önce burda sürekli gorudgum kişiler..bi nevi sıtenın ablaları hepsi..selam verdim ve butun kodaman ablaların nıye bu geyıkte olduğunu sordum..hanı acaba sadece onlara özel bı yermi gıbısınden..sonra nico geldi..nicoyla bı bagımız yoktu aynı topıkte hıc bulunmuşlugumuz olmadı ama pes pese denk gelince bızı ekip sandınız:))kendımızı suıkaste gelmiş gıbı hıssettık..birtek orda bızı hanım abla ve konu sonunda mune arkasına almıştı..oyuzden onlara aşırı sevgım oluştu..ama dıgerlerınıde kara listeye hıc yazmadım..
Bı ara dusundum su profil resmımı degısımde beni unutsunlar..sonra amaan boşver..ben bızım geyıge gelenlerden kımı hatırlıyorumki dedim..hıcbıse olmamış gıbı takıldım..

Şu sıteye gırıpte en rezıl olduğum donemdir o..neyse gectı gıttı..inşallah dıgerleri hatırlamıyordur bari dıyım :))

Ayrıca senden çok cekındım sonrasında..cunku cevapların çok cıddı ve tokatlar gıbı..tırstıgımdan parkbyullun geyıgıne bıle gelemedım hahahhah:))) orda bıkac yorumunu okudum hala sert sert..hiiç yanaşamadım

Aaa ben bunları neden hatırlamıyorum :S Yok muydum acaba

Yine bu konu mu yahu Bende de sana karşı bir onyargı var. Ama millanın da dediği gibi yanlış anladınız o topiktekiler .. zaten daha da girmedi oraya ben. Travma gibi kaldı o bende .. Tek elmayra sakinleştirmeye ugrastı Kötüydü benim için .. O topikteki olay yuzunden hala ısınamadıklarım var

Vardın ama işten çıkma vaktındı..kodomanlar lafından hatırlamıyorsan..daha hiçbi yerden hatırlamazsın..(ve umarım hatırlamazsın :))
Şimdi niconun yazdığını görünce hatırladım sanki ama ayrıntılar cıkmış aklımdan. Hamilelik fil hafızamı sıfırladı sanırım : ) Ama senin nickin farklıydı dimi o zaman

Şimdi niconun yazdığını görünce hatırladım sanki ama ayrıntılar cıkmış aklımdan. Hamilelik fil hafızamı sıfırladı sanırım : ) Ama senin nickin farklıydı dimi o zaman
Yok nickim ve profıl fotom hep aynıdır..boşver hatırlama,utanc verici bi durumdu benim adıma..

Nıco bende hıc unutamam ogunu..
Hatta şimdi bile akışta o topiği görünce oraya yazmış oldugum için kendı profılım altta olarak gozukunce bile bi tuhaf olurum..sonuçta kendımce bende buranın bı yerlısıyım..bi yere mısafırlıge gıdıyosun tekme tokat atıyorlar dışarı:))
İsim vermıyım kımseye onyargım yok..ama ogun ve sonrasında bu konu hakkında tüm konusanları hıc unutmadım..mısal yazdıgım bişeyı onlardan bırı begenınce bıle bı tuhaf olurum..ne güzel sepetledıler bizi :)

Ne oluyor ya burda

Milancım hayal meyal hatırlıyorum o zamanı,ama kodaman lafını şimdi okuyunca onu hatırladım..
Sana ters davranan filan mı oldu yoksa,
Sen söyle kimse o icabına bakalım..

Eski mevzular açıldı..anca dokebılıyoruz ıcımızdekıleri onun şeysi..
Aslında ben temız bır sayfa seedmıstım senınle.hanı seeedmek ıcın konustuk gıbı olmustu(((yoksa tek taraflı platonık kurbanı mı oldum:///

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…