• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    150
  • Anket Kapalı .
Milancım hayal meyal hatırlıyorum o zamanı,ama kodaman lafını şimdi okuyunca onu hatırladım..
Sana ters davranan filan mı oldu yoksa,
Sen söyle kimse o icabına bakalım..:KK60:
Abla gecen yılın mevzusu.9-18 olan bır olaydı.bence hıc acmayalım cok ısım gecer sımdı.oradan kalma mıllanla aramızda bır sogukluk vardı.yıkıldı bence.ama dıger arkadaslar yok sımdı eskılerı acmayalım.basıt bır mevzu aslında.

Abla gecen yılın mevzusu.9-18 olan bır olaydı.bence hıc acmayalım cok ısım gecer sımdı.oradan kalma mıllanla aramızda bır sogukluk vardı.yıkıldı bence.ama dıger arkadaslar yok sımdı eskılerı acmayalım.basıt bır mevzu aslında.

Tamamdır ipekcim,çok iyi hatırlayamıyorum ondan yani :KK66:

Milancım hayal meyal hatırlıyorum o zamanı,ama kodaman lafını şimdi okuyunca onu hatırladım..
Sana ters davranan filan mı oldu yoksa,
Sen söyle kimse o icabına bakalım..:KK60:
Ablacım ogun bizi senınkıler 9-18 ekibi biguzel paketlemışlerdi..şimdi eskıde kaldı hepsı tabi..kımse kımseyı tanımıyor,bılmıuor sonıcta..olur öyle şeyler..benipekte ogunu hatırladıgını soyleyınce konular açıldı böyle işte..

Son düzenleme:
Aslında ben temız bır sayfa seedmıstım senınle.hanı seeedmek ıcın konustuk gıbı olmustu:((((yoksa tek taraflı platonık kurbanı mı oldum:///
Yok ıpek..tek taraflı değil..aaaa hiç konusamadan bu günlere geldik..içte kalanlar böyle çıktı..kocamıza da haklı oldugumuz halde tartışınca hee deyip geçiyoruz ama gün geliyor..ogun öyle degıl böyle olmuştu dıyoruz..kadın mılletı içine atamaz:)))

Ayrıca bugun benımle muhattap olman bıle beni çok şaşırttı..yeterkı benı ıyı tanı..ıyı bıl..karşılıksız bırakmam..bende ıyı adımla gelirim herzaman aşkolsun..

Bugun uzun uzun anlatmış oldum ama sadece olayy içimde kaldıgından..yoksa kişilere bılendıgımden değil..

Ablacım ogun bizi senınkıler 9-18 ekibi biguzel paketlemışlerdi..şimdi eskıde kaldı hepsı tabi..kımse kımseyı tanımıyor,bılmıuor sonıcta..olur öyle şeyler..benipekte ohunu hatırladıgını soyleyınce konular açıldı böyle işte..

Neyse artık geçmiş geçmişte kalmış,yaşanmış bitmiş,dediğin gibi kimse kimseyi tanımıyor,o günde sen gelince olanlar olmuş demekki..:KK66:

Yok ıpek..tek taraflı değil..aaaa hiç konusamadan bu günlere geldik..içte kalanlar böyle çıktı..kocamıza da haklı oldugumuz halde tartışınca hee deyip geçiyoruz ama gün geliyor..ogun öyle degıl böyle olmuştu dıyoruz..kadın mılletı içine atamaz:)))

Ayrıca bugun benımle muhattap olman bıle beni çok şaşırttı..yeterkı benı ıyı tanı..ıyı bıl..karşılıksız bırakmam..bende ıyı adımla gelirim herzaman aşkolsun..

Bugun uzun uzun anlatmış oldum ama sadece olayy içimde kaldıgından..yoksa kişilere bılendıgımden değil..
Yalnız cıddı cıddı bırbırımızı alıntılamıyorduk ya konularda kasıtlı:)))))neyse artık yenı bır donem basladı.

Yalnız cıddı cıddı bırbırımızı alıntılamıyorduk ya konularda kasıtlı:)))))neyse artık yenı bır donem basladı.
Birbirimizi deme..ben seni de..
Çunku sana hıc zıt cevap vermedım..
Cunku bas edemıyecegımı bılıyordum..
Boşuna bu konuda sana oy vermedim..
Bu kız,böyle dıyorsa doğru dıyordur..hiic aksını ıddıa etme mıllan..nasılsa o bırıkım sende mevcut degıl..sen gıt kaynanalarla ugras derdim kendime

Alıntılamıyorduk yazmışsın anlamıyorduk okudum..olsun başka bıseye cevap vermiş oldum..hahhahahha

Evet ozellıkle alıntılamıyordum,tersin pis cunku

Sen de az degılsın valla da.
Ay burası da enler topıkı degıl resmen kk.nın ıtıraf sayfası oldu...:d

Şimdi niconun yazdığını görünce hatırladım sanki ama ayrıntılar cıkmış aklımdan. Hamilelik fil hafızamı sıfırladı sanırım : ) Ama senin nickin farklıydı dimi o zaman
Beni diyorsan evet farklıydı. O olayla beraber nickim dahil herşeyi değiştirdim.

Nıco bende hıc unutamam ogunu..
Hatta şimdi bile akışta o topiği görünce oraya yazmış oldugum için kendı profılım altta olarak gozukunce bile bi tuhaf olurum..sonuçta kendımce bende buranın bı yerlısıyım..bi yere mısafırlıge gıdıyosun tekme tokat atıyorlar dışarı:))
İsim vermıyım kımseye onyargım yok..ama ogun ve sonrasında bu konu hakkında tüm konusanları hıc unutmadım..mısal yazdıgım bişeyı onlardan bırı begenınce bıle bı tuhaf olurum..ne güzel sepetledıler bizi :)
Bak ne sana yazdım ne elmayraya ikiniz cevapladınız. Ama şahsına yazdığım kişi cevap bile vermedi. Demek istediğimi daha iyi anlamışsınızdır :KK35:

Ne güzel, bazı geçmiş defterlerin kapanmasına, yepyeni sayfalar açılmasına da katkısı oluyor demek bu güzel etkinliğin:KK68:

Vee tabii yine herkese teşekkür ederim:KK52:
Kesinlikle Mune..

Niyetler de iyi olduktan sonra bu yılki kk vesile olur umarım çok şeye..

Bak ne sana yazdım ne elmayraya ikiniz cevapladınız. Ama şahsına yazdığım kişi cevap bile vermedi. Demek istediğimi daha iyi anlamışsınızdır :KK35:
Nicomedia,
Aslında olayı bu kadar net hatırlıyor ve beni iyi bellediysen olayın merkezinde olmadığımı da gayet iyi bilmen lazım. Kaldı ki olayda sen geri plandayken daha çok millan nasiplenmişken ve ben bunları hatırlarken ve ben asla 1. şahıs olmamışken bu kadar büyük taş yememe çok şaşırdım şahsen.
sen bunu yazdığın zaman evdeydim ben. Normalde kesinlikle cevap yazardım ama arada kaynamış. Seninle o topikten sonra hiçbir topikte karşılaşmadım. Benim olaya ilişkin aklımda kalan Millandı sen de değildin, sadece ismini hatırlıyorum senin o kadar. Ondan sonra seninle bir olayım olmadı benim. Millan’a karşı ön yargım oldu ama sen geri planda kaldığından olsa gerek sana olmadı.

Kaldı ki bu konu iş çıkışı akşam saatlerinde olmuştu. Ben işten çıktıktan sonra gemiler yakılmış ben sabah okudum.

Konuya beni 1. Muhatap almana son derece şaşırdım.

Bu ankette Chess Chess nasil yok anlamadim. Daha adaylara bile bakmadan ona oy vermeye girmistim hatta. Zira su ana kadar chess'siz bir konu gormedim. En Büyük KK

Nicomedia,
Aslında olayı bu kadar net hatırlıyor ve beni iyi bellediysen olayın merkezinde olmadığımı da gayet iyi bilmen lazım. Kaldı ki olayda sen geri plandayken daha çok millan nasiplenmişken ve ben bunları hatırlarken ve ben asla 1. şahıs olmamışken bu kadar büyük taş yememe çok şaşırdım şahsen.
sen bunu yazdığın zaman evdeydim ben. Normalde kesinlikle cevap yazardım ama arada kaynamış. Seninle o topikten sonra hiçbir topikte karşılaşmadım. Benim olaya ilişkin aklımda kalan Millandı sen de değildin, sadece ismini hatırlıyorum senin o kadar. Ondan sonra seninle bir olayım olmadı benim. Millan’a karşı ön yargım oldu ama sen geri planda kaldığından olsa gerek sana olmadı.

Kaldı ki bu konu iş çıkışı akşam saatlerinde olmuştu. Ben işten çıktıktan sonra gemiler yakılmış ben sabah okudum.

Konuya beni 1. Muhatap almana son derece şaşırdım.
1. muhatap demedim. Sen olayı kendin açmışsın içinde beni geçirmişsin. Bende anlattım. Ama sadece sana kırılmadım başkaları da var. :KK35: Sana ozel değil sadece anlattım.

Bu ankette Chess Chess nasil yok anlamadim. Daha adaylara bile bakmadan ona oy vermeye girmistim hatta. Zira su ana kadar chess'siz bir konu gormedim. En Büyük KK
Kimse aday göstermemiştir, demek ki seneye listelerde görmek istediğiniz üyeleri aday olarak yazıp verecekseniz yarışmayı düzenleyecek olan kişiye;)

Mune Mune heryerde,bdv de,siyasette,bağda bahçede...nereye elimi atsam karşıma çıkıyor ya,tabiiki oyum muneye.

:KK70::KK70: Burnumu sokmadığım alan kalmamış demek.

Back