• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En gzel Victoria's secret melei bence Doutzen Kroes ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle katılıorum en güzel melek doutzen ve hatta sadece victoria secret değil yabancı tüm modeller arasında şahsi fikrimce en güzel olan model doutzen maşallah diyelim

aslında o kadar güzelki yüz olarak muazzam yani şöyle bir bakalım

n502530906_158396_8046.jpg

n502530906_158393_7416.jpg

n502530906_173017_6332.jpg

n501030454_544604_5233.jpg

gerçektende normal bir insan için çok fazla güzel herşeyi harika hatta güzellik olarak adriana lima dan vanessa hessler den angelina jolie den megan fox dan çok çok çok üstte olması lazım değil mi?
ama neden değil hem bu kadar güzel hemde diğerleri kadar prim yapmıyor...
çünkü bu kadar mükemmel olmasına rağmen onun farklı bir ışığı yok..
ne meslektaşı adriana gibi çekici ne vanessa gibi sevimli ne de angelina jolie gibi seksi...
sadece yapma bebek gibi güzel bu kız çekicilik yok ona bakarken bir porselen bebeğe bakıyormuş gibi hissediyorum.ama ne şirin geliyor ne sempatik ne seksi bu kadar güzel olmasına rağmen adrinayla yan yana geldiğinde fazla sıradan kalıyor adeta yıldızı sönüyor şöyle ki

adriana-lima-doutzen-kroes-what-is-sexy-03.jpg

amd_v.jpg

işte bu sebeptendir kii adriana hep 1-0 önde :34:

Son düzenleme:
kiz evet cok güzel fakat dikkat edersen profesyonel resimlerde cok güzel yani kusursuz nerdeyse, ama normal resimlerde o kdr güzel gelmiyo benim gözüme profesyonel resimlerdeki gibi. adriananin isigi cok farkli hem güzel hem cekici kusuru olan disleri ise hic batmiyor benim gözüme ve kusuru oldugu halde doutzendan daha güzel geliyor gözüme

Çok çok güzel burda; saçı, makyajı, surat yapısı harika.. :31::31::31::31:

2-61.jpg

ay yeni gordum bu topigi harika :79: bence de meleklerin icinde en guzellerden biri doutzen. harika bi yuz harika bi fizik :69:

Son düzenleme:
Back