• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En gzel Victoria's secret melei bence Doutzen Kroes ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C268910972834827_3.jpg

zevk meselesi işte..ama genelde de zaten adriana giselle ve alessandro begeniliyor dediğin gibi..victorias secret mankenlerinin hepsi güzel zaten ama benim için de bu kız en güzelleri.yani benim güzellik kavramlarıma en uygun olan diyebilirim.melekler bir yana denise richards ı da begenirdim,doutzenla birbirlerini andırıyolar zatendelikafadulden

cnm zevklerimiz cok benziormus ben de aynen denise richard a bayilirim bence de andiriorlar birbirlerini. bence doutzen kendi cok fazla on planda durmadigi icin adri gisele alessandro kdr populer deil yoksa guzellik olarak harika tamamen reklam fln fisman durumlari. sakin bi kiza benzior. doutzeni o kdr begeniorm ki gelinlik sevmeme ragmen (tuafim biraz biliorm:26:) onun pronoviastaki fotolarindan hayran kalip oradan oole bisi yaptirmistim. tabi ondaki gibi durmasi imkansiz ama fikrimi degistirmisti hatun resmen :27: begenebilmemi sagladi ki bence ben ona bakmaktan begenmisimdir aheauehua.

Son düzenleme:
Back