• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En gzel Victoria's secret melei bence Doutzen Kroes ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siyahileri bende begenirim.yakışıklısı fena oluyor.bir beyazın yakısıklısındansa siyahınkini tercih ederim:hulya:
yakışıklı değil belki ama sempatik.bence yakısıyorlar:1rolleyes:

Doutzen-Kroes-Saks-Fifth-Avenue-party.jpg

hımmm bebek gibiymiş. beğendim bende :) adrianayla benziyorlar zaten. adriananın saçları koyu renk. bunun esmeri yani... velhasıl kelam esmersen güzelsinnnnnnnn

cok guzel ve sempatik bir kadinmis bebek gibi wallah ben cok begendim :nazar:

çok sempatikmiş ben çok beğendim valla

hımmm bebek gibiymiş. beğendim bende :) adrianayla benziyorlar zaten. adriananın saçları koyu renk. bunun esmeri yani... velhasıl kelam esmersen güzelsinnnnnnnn

cok guzel ve sempatik bir kadinmis bebek gibi wallah ben cok begendim :nazar:

gercekten de bebek gibi..biri etiketlere "yapmacık"sıfatını eklemiş..eee şaşırmamak lazım dünyanın en güzel kadınlarından biri,kıskanmak serbest yerimseniben

Mirandayı ve adrianayı tek geçerim...
Özellikle adriana süper sexi biri..
Miranda ise çok sevimli ve hoş biri...
Gerçi doutzenda çirkin biri değil tabiki o da güzel sevimli hoş ama benim için victoria meleklerinden ilk sırada değil...

Mirandayı ve adrianayı tek geçerim...
Özellikle adriana süper sexi biri..
Miranda ise çok sevimli ve hoş biri...
Gerçi doutzenda çirkin biri değil tabiki o da güzel sevimli hoş ama benim için victoria meleklerinden ilk sırada değil...

zevk meselesi işte..ama genelde de zaten adriana giselle ve alessandro begeniliyor dediğin gibi..victorias secret mankenlerinin hepsi güzel zaten ama benim için de bu kız en güzelleri.yani benim güzellik kavramlarıma en uygun olan diyebilirim.melekler bir yana denise richards ı da begenirdim,doutzenla birbirlerini andırıyolar zatendelikafadulden

Back