• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En gzel Victoria's secret melei bence Doutzen Kroes ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doutzen-Kroes-61.jpg

Doutzen-Kroes-51.jpg

Doutzen-Kroes-81.jpg

Doutzen-Kroes-71.jpg

Doutzen-Kroes-22.jpg

Son düzenleme:
tumblr_linxsoQlZE1qinmxeo1_1280.jpg

Doutzen-Kroes-61.jpg

2 fot arasında inanılmaz fark var :26: birincisinde dudaklar kalın ,diğerinde ise daha ince.

Son düzenleme:
beli bu kadar kalın ve oyuntusu olmayan bı manken ılk defa goruyorum:53::53:

adrıana lıma bunu fizikte sollar :)

o kadar sığ bir güzellik ki bir süre sonra güzel bile gelmiyor. sanırım bütün güzellik algıları değişti. daha sade insanlar beğeniliyor artık daha doğal . herkes değil mutlaka ama dünyanın geneline baktığınız da bu böyle.

benım favorım bu kız ya
insanların güzellik anlayışı hakikaten ne kadar göreceli ben çok beğenirken kimisine cok sıradan gelio:1:
bakıııınn:16:
$Doutzen-Kroes-1.jpg$Doutzen-Kroes-5.jpg$Doutzen-Kroes-8-e1294510200632.jpg$Doutzen-Kroes-9.jpg

ama çok güzel ya:nazar:

yüzü güzel bu kadının ama vücudunu beğenmiyorum çok hatsız dümdüz göğüsleride yok gibi .ben bu tip kadınları beğenmiyorum .ama allah için yüz bebek gibi yani .adriana lima gibi değil ama güzel ama seksi değil bence.

ya evet beli baya kalas gibiymiş bikiniyle falan baya kötü gözüküo ama kıyafetle yine baya güzel gözüküo
ve yüzü hakkaten cok güzel bende adrianayı cok beğenmem: ):1: inanılır gibi değil dimi:1:
bana bazen itici gelio benim tarzım doutzen gibi:ssz: ööle beğeniyorum:10:

doutzenin yüzü yapma bebek gibi aynı çok yakından çok çok güzel ama uzaktan bakınca ışığı yok

Adriana dan daha güzel ama Adriana nın sempatisi tatlılığı bir başka :D

Suan Saba tumerin programinda.
cok sempatikmis yaa cok tatli, samimi ve cok güzel.
bu programdan snra daha bi guzel gelmeye basladi gozume:16:

adriana da doutzen de yüz olarak muhteşemler bence ikisini de çok beğeniyorummm:52:

Fiziği ve yüzüde çok güzel bence ama ağız kısmını fazla beğenmiyorum...

biraz ördek gibi sanki ya bilmiyorum yüzü kusursuz gibi ama bişey var bu kandında vücududa çok kötü çok erkeksi ve koyu saçla çok çok daha iyi.

yüzü cidden hoş, duru bir güzelliği var.

eeeee hollandali nede olsa. hemserim olurrr hehehehe :))) ama harbiden cok guzel ve hanimhanimcik

kesinlikle başlığa katılıyorum, en güzelinin doutzen olduğunu düşünüyorum.

bir de çok sempatik. instagram ve twitter hesabından anladığım kadarıyla devamlı yardım organizasyonlarında, hep afrika ülkelerinde, türkiyeye de en az 10 kez gelmiş.

şu avrupalı kadınlar çok güzel o gözler o burun o dudak hepsi özenle yaratılmış renkli gözleri mükemmel

birkaç resmi

0fd0e34b9566043c6e96f99274f717d4.jpg
Doutzen-Kroes.jpg

Back