- 20 Şubat 2010
- 32.891
- 6.249
- 448
- Konu Sahibi Gamzei

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz evet cok güzel fakat dikkat edersen profesyonel resimlerde cok güzel yani kusursuz nerdeyse, ama normal resimlerde o kdr güzel gelmiyo benim gözüme profesyonel resimlerdeki gibi. adriananin isigi cok farkli hem güzel hem cekici kusuru olan disleri ise hic batmiyor benim gözüme ve kusuru oldugu halde doutzendan daha güzel geliyor gözüme
kiz evet cok güzel fakat dikkat edersen profesyonel resimlerde cok güzel yani kusursuz nerdeyse, ama normal resimlerde o kdr güzel gelmiyo benim gözüme profesyonel resimlerdeki gibi. adriananin isigi cok farkli hem güzel hem cekici kusuru olan disleri ise hic batmiyor benim gözüme ve kusuru oldugu halde doutzendan daha güzel geliyor gözüme
cnm zevklerimiz cok benziormus ben de aynen denise richard a bayilirim bence de andiriorlar birbirlerini. bence doutzen kendi cok fazla on planda durmadigi icin adri gisele alessandro kdr populer deil yoksa guzellik olarak harika tamamen reklam fln fisman durumlari. sakin bi kiza benzior. doutzeni o kdr begeniorm ki gelinlik sevmeme ragmen (tuafim biraz biliorm:26:) onun pronoviastaki fotolarindan hayran kalip oradan oole bisi yaptirmistim. tabi ondaki gibi durmasi imkansiz ama fikrimi degistirmisti hatun resmenbegenebilmemi sagladi ki bence ben ona bakmaktan begenmisimdir aheauehua.
hadi yaşu işe bak sen sanki burnu falanda estetiksiz doğal qibi duruyor. doğrudur
![]()
canım bence sana daha çok yakışmıştır doutzenin fiziksel olarak sadece kalçaları güzel onun dışında fiziksel bir güzelliği yok yüzü güzel evet ama fizik olarak ı-ı o yüzden eminim senin daha iyi taşıdığına![]()
hhaeuau ilahi tubacim tesekkur ederim tatlicim ama hatun model kisi yaw. ben minnakim baya hatunun sirf boyu bacaklari ile bile yarisamam hihi.
![]()
canım uzun olsun nolucakki bence senin fiziki yapına daha çok yakışıcak bir elbise o sen daha zarif tiplisin![]()
cnm benm tatli tubacik sen beni sevdiginden oole diosunbitanecim mcxx
![]()