o zaman ağzınızı açıp insanların zevki hakkında yorum yapmıycaksınız madem kaldıramıyorsunuz hiç konuşmuycaksınız tutturmuşsunuz bir high fashion ben beğenmedikten sonra isterse gezegenler arası en güzel kadın olarak kabul görsünler banane?siz çok kolay medya yönlendirmesine geliyorsunuz belli ki.benim için dünyanın neyi beğendiği değil benim zevklerim ön plandadır.sizin yaptığınız gibi medya yönlendirmesiyle hareket eden bir çok kişi zayıflık hastalığınada yakalanmıştı daha önce çomak gibi zayıf olmakta çok güzeldi ya 0 beden modasıyla kaç kişi hayatını kaybetti.sizin high fashion dediğiniz işi çok iyi bilen şahsiyetler sağolsun bir ara küçük göğüs moda olur bir ara büyük göğüs insanlarda kıyafet değiştirir gibi göğüs ölçülerini değiştirir durur.yinede istediğinizi beğenin istediğinizi beğenmeyin beni ilgilendirmez fakat bana göre de siz ve sizin gibi o ünlü modacıların ağzından konuşan insanlar kendi zevklerinden yoksun kişiler.
aynen..kimeneyse...
ben çok beğeniyorum ama sen beğenmek zorunda değilsin ki.neden anlamıyorlar?:26::26: hayat farklı beğenilerle güzel zaten,herkes aynı şeyleri beğense dünya çok sıkıcı bir yer olurdu sanırımm
ama anlamak istemiyor bunu bazıları,habire aynı yorumları yazıp duruyor.sinirime dokunuyor yorumları,onun beğendiğini beğensem de beğenmesem de sinirlerime dokunuyor ki ben bu kadını çok beğeniyorum.. ama yazdığı yorumla çileden çıkıyorum !!
Evet canım anlamaz onlar. Yoksunlar bundan.
Ben de engelledim zaten sürekli saçma sapan şeyler yazıp duran senin de daha önceki mesajında yazdığın gibi her şeye maydonoz olan şahsı.
En iyisi sen de öyle yap. Engelle hiçbi yazdığını görme. Dikkate alınacak insan değil.
Önce şuna açıklık getiriyim ben kendimde olmiyani çok beğenirim mesela siyah sac ve kestane rengi sac bayılırım sarı hiç sevmem kahverengi göze siyah makyajı daha çok yakıştırırım renkli göze göre vs yanlız karsilastirilan kisi doutzen kroes ve çakma petek dincoz gercekten ben digil dünya güler buna hakkaten buyuk komedi turk kadınları zaten daha ulaşılabilir kadınları daha çok begeniyo genelde yani çok kusursuz güzelleri begenmiyolar hep yok Tuba büyükmeyin petek dincoz falan bunları ekol yapiyolar kendilerine ornek aliyolar tabi cogu kisi biliyo nekadar istesede doutzen gibi olamicagini laf atcak normal tabide petek ve doutzen )))))) hala guluyorum
bu yoruma katılmamak elde değil...
burda benım guzellık cıtam fazla yuksek kalıyo yanı hakkaten kendımden utanıyorum yanı petek dıncoz vs tıplerı behenen ınsanlarla gırdıgım muhabbetlere bak tabıkı sızın hıgh fashıon dan anlamınızı beklemıyorum veya dunya standartlarında avrupaı kusursuz porselenımsı ve zarıf olcutlerden anlamınızı da beklemıyorum.ne medya sından bahsedıyosunuz asıl medya maymunu petek dıncoz gıbı basıt pespaye cakma kadınları ıdol goren sızlersınız sasha p veya natasha poly barbara palvın falan mı vsmı medya yonlendırmesı yanı hakkaten sadece komıksınız
ya nedır bıde bu sıteyı sahıplenmeler falan bıde cetelesmeler gruplasmalar mahalle dıgıl burası sosyal bı site
benım soledıgımı bana satmassanız sevınırım ben yanlıs yerde oldugunun farkındayım zaten farklı dıllerı konusuyorum cogu kısıyle lutfen daha fazla uzatmayın artık
Engelleyince görmüyoruz değilmi? Bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?