En gzel Victoria's secret melei bence Doutzen Kroes ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu yoruma katılmamak elde değil...

Evet canım anlamaz onlar. Yoksunlar bundan.
Ben de engelledim zaten sürekli saçma sapan şeyler yazıp duran senin de daha önceki mesajında yazdığın gibi her şeye maydonoz olan şahsı.
En iyisi sen de öyle yap. Engelle hiçbi yazdığını görme. Dikkate alınacak insan değil.

Engelleyince görmüyoruz değilmi? Bilmiyordum.

Seni anlayamıyorum. Kimi beğeniyorsun kimi beğenmiyorsun belli değil. Biryerde bana '' Doutzen'i beğeniyorsun nasıl İrina'yı beğenmiyorsun şaşırdım filan demiştin burdada Doutzen'i savunuyorsun . Bütün modellerin avukatısın galiba.

sana attıgım mesajı dıkkatli okursan doutzenın fızıhıne cok guzel dıyıp ırınanın fızıgıne cırkın denır dedım mesajda yuzu mukemmel olabılır ama fızıgı kotu dedım dıkkatlı okursan begenmek ıcın ya fan olmak yada nefret mı etmek gerekıyo sadece begenenmezmıyım tabıkı begenıyorum burdakı kendını bılmezler gıbı begenmmıyorum sıradan falan fılan demem ben anlamısınızdır kı bellı standartların ustundekı yanı bu hıgh fashıondakı yada victorıas secret dekı modeller vs hepsını eksıksız begenıyorum zaten benım senın onun bunun begenmesıne gerek yok dunya normalarında begenıyolar yanı petek dıncoz vs dıgıl))))) senın soledıgın cok analamsız mesajı bence bıdaha oku ve ben burda sıradan denmesınden bahsedıyorum allah var yukarda ya ne demek bole bı kadına standart demek evt fızıgı gercekten kotu ama yuzu kusursuz ve genel goruntusu huri gibi

cumleyı ılk yannıs yazmısım doutzenın fızıgıne guzel dıyıp ırınanaın kıne cırkın denmez yazıcaktım yanlıs olmus

evt bu ınsanlara cırkın veya sıradan denırse seve seve avukat oluyorum ama bu durumda psıkıatr olmak ddaha mantıklı cunku ooturup sıradan bılmemne dıye yazılıyosa bu ınsanlara ozguven problemı var demekkı begenmemk ayrı ama sıfatlar yannıs

ben sıradan diyorum hala yapabilecek bir şeyiniz de yok

bu yoruma katılmamak elde değil...

burda benım guzellık cıtam fazla yuksek kalıyo yanı hakkaten kendımden utanıyorum yanı petek dıncoz vs tıplerı behenen ınsanlarla gırdıgım muhabbetlere bak tabıkı sızın hıgh fashıon dan anlamınızı beklemıyorum veya dunya standartlarında avrupaı kusursuz porselenımsı ve zarıf olcutlerden anlamınızı da beklemıyorum.ne medya sından bahsedıyosunuz asıl medya maymunu petek dıncoz gıbı basıt pespaye cakma kadınları ıdol goren sızlersınız sasha p veya natasha poly barbara palvın falan mı vsmı medya yonlendırmesı yanı hakkaten sadece komıksınız

petek dinçöz ya da başkası değil olay aynı şekilde barbara palvin doutzen kroes da değil olay sizin saygısızlğınız!sizin kimseye zevksiz demeye hakkınız yok ayriyetten kimseye müdahale etmeyede herkes kendi fikrini söyler ve geçer ama illa ki maydonoz olucam diyorsanız hiç girmeyin buraya kimsenin düşüncesini engelleyemezsiniz.

ya nedır bıde bu sıteyı sahıplenmeler falan bıde cetelesmeler gruplasmalar mahalle dıgıl burası sosyal bı site

ya nedır bıde bu sıteyı sahıplenmeler falan bıde cetelesmeler gruplasmalar mahalle dıgıl burası sosyal bı site

madem burayı sosyal bir site olarak görüyosunuz o zaman sizde sosyal bir birey gibi davranmayı öğreniceksiniz mahalle kadınları gibi olay çıkarmaktan vazgeçin.

benım soledıgımı bana satmassanız sevınırım ben yanlıs yerde oldugunun farkındayım zaten farklı dıllerı konusuyorum cogu kısıyle lutfen daha fazla uzatmayın artık

benım soledıgımı bana satmassanız sevınırım ben yanlıs yerde oldugunun farkındayım zaten farklı dıllerı konusuyorum cogu kısıyle lutfen daha fazla uzatmayın artık

sizin söylediğiniz size yapışıyorsa yapabileceğim bir şey kusura bakmayın uzatmak istemiyorsanız dahada zevklerimiz hakkında yorum yapmayın.

arkadaşlar,
uyarılar niçin dikkate alınmıyor?
karşılıklı atışma şekline döndü iyice topik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…