En gzel Victoria's secret melei bence Doutzen Kroes ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu kadın gibi harika profile sahip kadın çok az sayıda var. Mükemmele yakın

dudaklari, cenesi ve burnu cok güzel en cok begendigim yerleri. özellikle profilden bakildigi zaman cok güzel görünüyor

Evet ya nasıl da sönük kalmış Adriana'nın yanında. :26:
Halbuki baksan Doutzen daha kusursuz ondan ama onun gibi ne havası, ne ışığı ne de çekiciliği var.

gene zevkler diorm ben de ikisini de begenirim ama doutzeni daha cok sanirim yanyanalarken direk doutzena kitlenio gozum adri nasil bakilcagini ii bilio onun bi artisi hos gene de gozum sarisini bulur cikarir huyum kurusun
cizilmis guzel bi surattan bile guzel! bu kdri da fazla ay heryeri harika kaslarina bitiorm bunalima girip gelicem hehhehehe :)

Aynen katılıyorum sarışınlara bayılırım. Allah için Adriana çok güzel ama Doutzen kusursuz ya

:)) Evet canım sen sarışınları çok beğeniyorsun zaten genel olarak.
Tamamıyla zevk işte.
Dediğin gibi çizilmiş güzel bi surattan bile güzel, kusursuz ama bir bütün olarak beğenmiyorum ben.

:)) Evet canım sen sarışınları çok beğeniyorsun zaten genel olarak.
Tamamıyla zevk işte.
Dediğin gibi çizilmiş güzel bi surattan bile güzel, kusursuz ama bir bütün olarak beğenmiyorum ben.

bende öyle tabiki güzel ama cezbedici değil

denise richards'a benzettim ben..

Gerçekecek kusursuz yüz hatları ,insanlar estetiklerle ne hallere geliyo ama böle olmuyo bu kıza çirkin diyen olamaz heralde kasları gözleri dudakları ve özelliklede bakışları coook guZel maşallah

denise richards'a benzettim ben..

Denize Richardsa gercekten çok benziyo denise richardsta çok fazla beğendiğim yüzlerden fazlasıyla guZel ve anlamlı bir yüzü var sadece dişlerini hiç beğenmiyorum sanırım takma

Belirgin düzgün yüz hatları hoşuma gidiyor benimde buarada bambam sende çok güzelsin maşallah ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…