bazı arkadaslar dalgamı gecıyo cıddımı anlıyamaıyorum bole bı kadına sıradan nasıl denılebılır aklım mantıgım almaıyo buarada dudaklarında dolgu yok bebklık resmını aratıp bulabılırsınız gormek ıcın her dolgun ve guzel dudaga dolgu denılmemesı gerekıyor
kadın gerçekten güzel hanımlar yapcak bişey yok sıradan falan dda degıl
o sıradan diyenlerin kendilerinide görmek lazım
Aahhh bizim insanımız ne zaman ZEVK denen bi şey olduğunu anlayacak acaba...
Sana sıradan değil bana sıradan! Kime ne ya kime ne bundan.
Beğenmiyorum. Kusursuz ama basit geliyor bana. Vaayyy be asla demiyorum bu kadına bakınca.
Çekicilik sıfır. Sarışın kadınları genel olarak beğenmem zaten.
Kimseyi de alakadar etmez benim düşüncem.
Belirgin düzgün yüz hatları hoşuma gidiyor benimde buarada bambam sende çok güzelsin maşallah ))
:)) Evet canım sen sarışınları çok beğeniyorsun zaten genel olarak.
Tamamıyla zevk işte.
Dediğin gibi çizilmiş güzel bi surattan bile güzel, kusursuz ama bir bütün olarak beğenmiyorum ben.
Bide bu kıza basit diyenler patek dincoz hayranı falan ))))))))
Birincisi snowy marymidir nedir o arkadasın sınır olmaya hakkı yok burda hekes özgürce yorumlarını yapiyo sitenin sahibimi onamı sorucam sınır oluyosa okumaz da böle bı kadına sıradan demek kişisel özgüven problemi olan birisi soler ancak insanlar neden kendinde olmiyanlari karalama derdinde mesela esmerse sarisin hayatta begnmem kalın bacaklıysa ince bacağa laf atma falan komik oluyo bence tam tersi aslında onları beğendikleri için kendinde olmadıkları seyleri karalamaya giriyolar ama hakkaten çok komik ya sole bı kalemle çizilmiş kadına nasıl sıradan denir saka gibi bide bana göre sıradan demiş arkadas zevk beğeni vardır ama bazı seyler güzelse güzeldir kusur bulmak için uğraşmaya gerek yok begenmessin o ayrida sıradan lafı gercekten komik kaciyo
Bide bu kıza basit diyenler patek dincoz hayranı falan ))))))))
Önce şuna açıklık getiriyim ben kendimde olmiyani çok beğenirim mesela siyah sac ve kestane rengi sac bayılırım sarı hiç sevmem kahverengi göze siyah makyajı daha çok yakıştırırım renkli göze göre vs yanlız karsilastirilan kisi doutzen kroes ve çakma petek dincoz gercekten ben digil dünya güler buna hakkaten buyuk komedi turk kadınları zaten daha ulaşılabilir kadınları daha çok begeniyo genelde yani çok kusursuz güzelleri begenmiyolar hep yok Tuba büyükmeyin petek dincoz falan bunları ekol yapiyolar kendilerine ornek aliyolar tabi cogu kisi biliyo nekadar istesede doutzen gibi olamicagini laf atcak normal tabide petek ve doutzen )))))) hala guluyorum
Gündem değiştirmeyin lütfen ülkenizi asaglamayin falan diye peteğin kütük gibi bacağı var o bilek kalınlığında dünya standartlarında guZel bacak olmaz Tuba buyukustunun ela normal gözleri var Türkiye'de çok daha guZel gözlü kizlar var hele dogu taraflarında standart bı kadın petek turk diye meşhur olmuyo demissinizde o haliyle dünya standartlarında olması yüzde bir bile digil herseyi geçin high fashion da çakma olan heryeri estetik olan özellikle yüzde hicbizaman yeri yok bende burda indime kızıyorum oturup petek dincoz gibi bı insanın lafını ediyorum bide doutzen gibi biseyle aynı cümlelerin icinde kullanıyorum kendime kızdım suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?