En gzel Victoria's secret melei bence Doutzen Kroes ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazı arkadaslar dalgamı gecıyo cıddımı anlıyamaıyorum bole bı kadına sıradan nasıl denılebılır aklım mantıgım almaıyo buarada dudaklarında dolgu yok bebklık resmını aratıp bulabılırsınız gormek ıcın her dolgun ve guzel dudaga dolgu denılmemesı gerekıyor

sen de her şeye maydonoz..!

kadın gerçekten güzel hanımlar yapcak bişey yok sıradan falan dda degıl
o sıradan diyenlerin kendilerinide görmek lazım

Aahhh bizim insanımız ne zaman ZEVK denen bi şey olduğunu anlayacak acaba...
Sana sıradan değil bana sıradan! Kime ne ya kime ne bundan.
Beğenmiyorum. Kusursuz ama basit geliyor bana. Vaayyy be asla demiyorum bu kadına bakınca.
Çekicilik sıfır. Sarışın kadınları genel olarak beğenmem zaten.
Kimseyi de alakadar etmez benim düşüncem.

aynen..kimeneyse...

ben çok beğeniyorum ama sen beğenmek zorunda değilsin ki.neden anlamıyorlar?:26::26: hayat farklı beğenilerle güzel zaten,herkes aynı şeyleri beğense dünya çok sıkıcı bir yer olurdu sanırımm

ama anlamak istemiyor bunu bazıları,habire aynı yorumları yazıp duruyor.sinirime dokunuyor yorumları,onun beğendiğini beğensem de beğenmesem de sinirlerime dokunuyor ki ben bu kadını çok beğeniyorum.. ama yazdığı yorumla çileden çıkıyorum !!

çok kusursuz ama sıradan işte bana göre ayrıca burda objektif olarak bakıyoruz kimse kendisi hakkında ben daha güzelim ya da daha çekiciyim diye bir yorumda ulunmadı ne bu şiddet bu celal?

Birincisi snowy marymidir nedir o arkadasın sınır olmaya hakkı yok burda hekes özgürce yorumlarını yapiyo sitenin sahibimi onamı sorucam sınır oluyosa okumaz da böle bı kadına sıradan demek kişisel özgüven problemi olan birisi soler ancak insanlar neden kendinde olmiyanlari karalama derdinde mesela esmerse sarisin hayatta begnmem kalın bacaklıysa ince bacağa laf atma falan komik oluyo bence tam tersi aslında onları beğendikleri için kendinde olmadıkları seyleri karalamaya giriyolar ama hakkaten çok komik ya sole bı kalemle çizilmiş kadına nasıl sıradan denir saka gibi bide bana göre sıradan demiş arkadas zevk beğeni vardır ama bazı seyler güzelse güzeldir kusur bulmak için uğraşmaya gerek yok begenmessin o ayrida sıradan lafı gercekten komik kaciyo

Bide bu kıza basit diyenler patek dincoz hayranı falan ))))))))

Belirgin düzgün yüz hatları hoşuma gidiyor benimde buarada bambam sende çok güzelsin maşallah ))

Catt cnm cok tesekkur ederim bu guzel tatli yorumun icin senin guzel bakisindan! bir de cok pardon yeni gordum pek bi sevindirik oldum iltifat icin

:)) Evet canım sen sarışınları çok beğeniyorsun zaten genel olarak.
Tamamıyla zevk işte.
Dediğin gibi çizilmiş güzel bi surattan bile güzel, kusursuz ama bir bütün olarak beğenmiyorum ben.

Evet cnm benm biliosun sen zaten ne zmn sarisin bi hatun resmi konsa ki genelde sen ekleyince de ozellikle makyaj topiginde hemen orada bitiveriorm sanirim heuehue tabi zamanim oldukca bakiorm buraya :) ama esmer de begenirim kumral da pek begenirim her guzeli begenirim hhhahaha
ama ilk sarisina gidio gozum pek ozeniorm ondan herhal bosuna ugrasmiorm saclarimla ozentiyim tam

Bide bu kıza basit diyenler patek dincoz hayranı falan ))))))))

bu söylediklerinizden biri benim petek dinçöz bana göre çok daha güzel doutzen den beğeniyorum göze yasak mı var yani bu durumda bende size petek dinçözün güzelliğini kıskanıyosunuz kendinizde böyle özellikler yok mu demeliyim?ya da diyelim ki siz sarışın beğeniyorsunuz koyu renk saç sevmiyorsunuz siz sahip olmadığınız için özeniyorsunuz o zaman aynı şey bacaklar içinde geçerli tabi ne de olsa kişi kendinden bilir işi.

Önce şuna açıklık getiriyim ben kendimde olmiyani çok beğenirim mesela siyah sac ve kestane rengi sac bayılırım sarı hiç sevmem kahverengi göze siyah makyajı daha çok yakıştırırım renkli göze göre vs yanlız karsilastirilan kisi doutzen kroes ve çakma petek dincoz gercekten ben digil dünya güler buna hakkaten buyuk komedi turk kadınları zaten daha ulaşılabilir kadınları daha çok begeniyo genelde yani çok kusursuz güzelleri begenmiyolar hep yok Tuba büyükmeyin petek dincoz falan bunları ekol yapiyolar kendilerine ornek aliyolar tabi cogu kisi biliyo nekadar istesede doutzen gibi olamicagini laf atcak normal tabide petek ve doutzen )))))) hala guluyorum

Ya petek dincozumu kiskaniyomusun demişler yaaaa Allah akıl fikir versin ben dunyanın en guZel kadınlarını kıskanırım kıskansam ki hepsine hayranlıkla bakıyorum ben peteğe bakamıyorum bile

doutzenin kalın beli var bir kere vücut hatları kaba yüz güzelliği daha objektiftir ama fizik güzelliğinde ne aradığını anlatabilirsin petek dinçözün bacakları çok düzgün mesela türk olduğu için rağbet görmüyor çoğu türk güzeli tuba büyüküstünün göz güzelliği mesela kimde var benim gördüğüm en güzel gözlerden kendi ülkemizi bu kadar aşağlamayın ya...

Gündem değiştirmeyin lütfen ülkenizi asaglamayin falan diye peteğin kütük gibi bacağı var o bilek kalınlığında dünya standartlarında guZel bacak olmaz Tuba buyukustunun ela normal gözleri var Türkiye'de çok daha guZel gözlü kizlar var hele dogu taraflarında standart bı kadın petek turk diye meşhur olmuyo demissinizde o haliyle dünya standartlarında olması yüzde bir bile digil herseyi geçin high fashion da çakma olan heryeri estetik olan özellikle yüzde hicbizaman yeri yok bende burda indime kızıyorum oturup petek dincoz gibi bı insanın lafını ediyorum bide doutzen gibi biseyle aynı cümlelerin icinde kullanıyorum kendime kızdım suanda

Catt herkesin Zevki farklidir. tuba_ceren Petek Dincözü daha güzel bulabilir, bu bir zevk meselesidir her ne kadar buna gülüyorum desende bunu degistiremezsin. Herkesin zevkine begenisine saygi göstermek lazim, burda bunun tartismasini fitillemenin bir anlami yok. Sen saga sapiyon diye herkes saga sapacak diye bir kural yok. Onun gözüne Petek Dincöz daha güzel geliyordur, onun zevkine daha cok hitap ediyordur. Herkes kendi fikrini söylemekte özgür. Tartisma haline gelmesin bu :129::129:

o zaman ağzınızı açıp insanların zevki hakkında yorum yapmıycaksınız madem kaldıramıyorsunuz hiç konuşmuycaksınız tutturmuşsunuz bir high fashion ben beğenmedikten sonra isterse gezegenler arası en güzel kadın olarak kabul görsünler banane?siz çok kolay medya yönlendirmesine geliyorsunuz belli ki.benim için dünyanın neyi beğendiği değil benim zevklerim ön plandadır.sizin yaptığınız gibi medya yönlendirmesiyle hareket eden bir çok kişi zayıflık hastalığınada yakalanmıştı daha önce çomak gibi zayıf olmakta çok güzeldi ya 0 beden modasıyla kaç kişi hayatını kaybetti.sizin high fashion dediğiniz işi çok iyi bilen şahsiyetler sağolsun bir ara küçük göğüs moda olur bir ara büyük göğüs insanlarda kıyafet değiştirir gibi göğüs ölçülerini değiştirir durur.yinede istediğinizi beğenin istediğinizi beğenmeyin beni ilgilendirmez fakat bana göre de siz ve sizin gibi o ünlü modacıların ağzından konuşan insanlar kendi zevklerinden yoksun kişiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…