En gzel Victoria's secret melei bence Doutzen Kroes ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok artık bunlar doutzen mi

hiç bu kadar çekici görmemiştim ama ben onu buralarda bayıldımm

ve bana göre saç rengi kesinlikle bu olmalı bu haliyle çok hoş klasik sarı-saç mavi göz kombinasyonundan kurtulmalı

dudagı burnu gozlerı kolay kolay bu kadar ozelliği toplamaz bır ınsanda allah vs'nin yüz olarak en guzel kadını adrıana falan yalan bunun yanında.unlu değil bır unlense cok ses getırır.ama vucut olarak bır iç çamaşırı konseptinde calısabılcek bır vucut degıl bel kalın göğüs yok kıvrım yok yani.benım anlatmak ıstedıgım ıc camasırı sonucta bel kalın göğüs kucuk oldunmu tasıyamaz kı ustune gıydıgı seyi.guzel vucut kavramı sadece dumduz hatları olmayan bır vucut değildir bana göre .bır kadının omuzunun guzellıgı belının kıvrımı göğüsleri hele bir iç çamaşırı markasıysa dahada goz onune alınmalı..anlatmak ıstedıgım bu..doutzenın guzel bır vucudu oldugunu dusunmuyorum omuzları cok genıs bel yapısı kötü ki kadının vucudunu gosterende daha cok bunlardır.guzel bır kadın ama vucudunu guzel bulmuyorum manken olarak inş anlatabılmısımdır..

doutzen kroes hastayım sana bayılıyorum saçın gözün özellikle dudakların muhteşem.vücudun bi o kadar güsel sefiyorum seni afetsin yirim seni şeker doutzen

yüz olarak vsda bu kızın yanından kımse gecemez özellıkle sarısın mavı gozlu kadınların arasında ama vucut cok kaba yaa

Bu kıza güzel değil diyenlere bir gözlük tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…