En gzel Victoria's secret melei bence Doutzen Kroes ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en ustteki resime bir bak iğne izlerini ve dudagın nasıl şiş durduğunu görebiliyormusun canım estetik olmayan bir dudak bir yerde ince bir yerde böyle arı sokmuş gibi olurmu hiç :)

valla kızın dudaklarında kesinlikle dolgu yok bence.Benimde dudaklarım kalındır aşırı değil ama kalın.Neyse normal durduğunda dudak rujlu ve doğru makyaj varsa kalınlığı daha bir one çıkar kendini gösterir gülümsediğinde ise daha ince durur kimi dudak yapısı ..kimi dudak yapısı ise türkan şorayınkisi gibi güldüğünde de kalın durmakta..Ama bir resimde çocuklukla-makyajlı ve yetişkinlik fotosu karşılaştırılıp yorum yapılmış..Cocuklukta makyaj yok ve gülümsenmiş..isterse dudağın daha kalın oldun makyaj yoksa ön plana cıkmaz istersen anjelina ol...bu şekilde olduğuna imzamı atarım arkadaşlar..:)

gibi..Ayrıca ay makyajsız boyle miymiş,ne çirkinmiş,ay ben daha güzelim konuşmaları bana cok gerçekçi gelmiyor arkadaşlar yani birçok sitede böyle sözler söyleniyor..emin olun tv den gözüktüğünden daha ince ufak tefek ve daha güzeller..siz güzel ya da daha güzel olabilirsiniz onu bilemem.Demek istediğim bu insanlar en fazla 50-55 kilo daha ince tipli kişiler ve ekran ve resimden daha iri yapılı duruyorlar emin olun ay ne iri cıkmışım ne kötü cıkmışım dediğiniz resimler varsa ekranda da oyle görünürsünüz ve beğenmezsinz kendinizi ekranda normal kiloda gözükmek için fit olunmalı,ince olunmalı..Ayrıca herkes güzeldir önemli olan bakım,spor,beslenme ve uyku bunlarla asıl güzelliğinizi ön plana çıkarırsınız ...ve bence birileri birileriyle kıyaslanmamalı benzetilmemeli mesela miranda'nın yüzü oldukça geniş,iki göz mesafesi geniş,dautzen in daha dar göz mesafesi ve yüzü ne bileyim adriananın daha farklı..önemli olan karakterislik özelliğimiz yüz tipimizle kendi güzelliğimizi ön plana çıkarmak,sağlıklı olmak..için sağlıklı olmazsa zaten dışın,cildin güzel olmaz.

maşşallah ya çok ama çok güzel

kusursuz tabi de gerçekten güzel ama çekici değil işte.

Böyle bir güzelliğin asla sıradan olucağını düşünmüyorum. Harika doğal yüz hatları var ve fiziği çok güzel. Göğüsleri olsun bacakları olsun kusursuz. Dudakları burnu herşeyi mükemmel.
Vede çok alımlı.

evet yüz hatları gerçekten düzgün ama çekici değil bence fizik olarakta kaba buluyorum tabi benim görüşüm bu.

ayy bittim bu fotoğrafa hemen kaydettimmm.....

Cidden bu kadar kusursuz bi insan olamaz herhalde. :44:
Suratta tek falso yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…