En gzel Victoria's secret melei bence Doutzen Kroes ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi hoş bu Doutzen ama Adriana onu sollar bence. Adriana'daki o çekicilik, sevimlilik Doutzen'de yok bana göre.

işte bende bunu anlatmak istiyordum kusur sevmek böyle birşey işte adriananın dişleri bozuk evet ama belki dişleri çok düzgün olsa bu kadar özel olmuycaktı bizim için.çünkü aklımızda kalıyo dişleriyle ve kesinlikle kötü şekilde değil çoğumuz bu kusurunu karekteristlik özellik olarak algılıyoruz ve onu sempatik yaptığını düşünüyoruz :13:

işte bende bunu anlatmak istiyordum kusur sevmek böyle birşey işte adriananın dişleri bozuk evet ama belki dişleri çok düzgün olsa bu kadar özel olmuycaktı bizim için.çünkü aklımızda kalıyo dişleriyle ve kesinlikle kötü şekilde değil çoğumuz bu kusurunu karekteristlik özellik olarak algılıyoruz ve onu sempatik yaptığını düşünüyoruz :13:

canım bence sana daha çok yakışmıştır doutzenin fiziksel olarak sadece kalçaları güzel onun dışında fiziksel bir güzelliği yok yüzü güzel evet ama fizik olarak ı-ı o yüzden eminim senin daha iyi taşıdığına

"""DOUTZEN KROES""" Bu kadına bayılıyorum,gülüşü,dudakları,fiziği,gözleri,saç rengi allahım bi bayan bu kadar mı güzel olablr.bazen seksi,bazen masum çoook güzelsin doutzen

Bence,

1. Tabiki Adriana Lima
2.Miranda Kerr
3.Doutzen Kroes

hhaeuau ilahi tubacim tesekkur ederim tatlicim ama hatun model kisi yaw . ben minnakim baya hatunun sirf boyu bacaklari ile bile yarisamam hihi.

hhaeuau ilahi tubacim tesekkur ederim tatlicim ama hatun model kisi yaw . ben minnakim baya hatunun sirf boyu bacaklari ile bile yarisamam hihi.

canım uzun olsun nolucakki bence senin fiziki yapına daha çok yakışıcak bir elbise o sen daha zarif tiplisin

cnm benm tatli tubacik sen beni sevdiginden oole diosun bitanecim mcxx

tabi canım seviyorum ama gerçekten ben o elbisenin sende daha hoş durduğunu düşünüyorum doutzen senin gibi ince tipli değil zayıflıklada ilgili değil bu sen daha kibar duruyosun o yüzden bu tarz elbiseler senin yapında çok daha güzel durmuştur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…