• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En gzel Victoria's secret melei bence Doutzen Kroes ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gamzei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MISC_UHQ_RBV_HQ3.jpg

25239_doutzen_kroes_.jpg

ayyy çok güzel kız maşşalah ...
ee hollandalıymıs zaten cok meshurdur hollanda guzellerı ozellıkle yuz olarak cok guzel olurlar...

hmmm ust dudakta kesınlıkle dolgu vaaarrrr :) ama cok tatlı duruyo bu tarz dudakları cok begenıorum zaten acaba nasıl yaptılar ya off her doktor boyle guzel yapamıyor

bana pek dolgu gibi gözükmedi ama :44: bence güldüğünde kaybolmuş üst dudağı bu kızı beğenemiyorum ama bu kızın yüzünde estetik yok bence kesinlikle bu kız yaşlı duruyor bir de onu farkettim eski resimlerinede bakıyorum 35 yaşında gibi duruyor.birde 35 yaşına flan gelince nasıl olur çok merak ediyorum adriana limadan küçük olmasına rağmen ablası gibi duruyor kırışmaya çok müsait bir cilt yapısı olduğu belli oluyor işte buda ispatı

Doutzen-Kroes-91.jpg

bana pek dolgu gibi gözükmedi ama :44: bence güldüğünde kaybolmuş üst dudağı bu kızı beğenemiyorum ama bu kızın yüzünde estetik yok bence kesinlikle bu kız yaşlı duruyor bir de onu farkettim eski resimlerinede bakıyorum 35 yaşında gibi duruyor.birde 35 yaşına flan gelince nasıl olur çok merak ediyorum adriana limadan küçük olmasına rağmen ablası gibi duruyor kırışmaya çok müsait bir cilt yapısı olduğu belli oluyor işte buda ispatı

Doutzen-Kroes-91.jpg

dolgu canım kesınlıkle butun reımlerıne dıkkatle bak anlarsın mesela senın gosterdıgın bu resımdede dolgu inmıs, bırkac resım ustte bır resımde ıse dudagı ne kadar sıs duruyor yanı dolgu olmayan bir dudak bir incelip bir şişmezki , çok bariz dolgusu canım ama güzel yapmışlar

bilmem olabilir canım tabi benim gözüme doğal gibi geliyodu ama ünlüler neler yaptırmıyo ki

oyle valla ... adrıananında duduslarda var mesela :) hatta burda konu acılmıstı ...
ama boyle guzel olabılmek aahhh aahhh ahhhh:)

doutzende fark varmış gerçektn ama adrianada hala göremiyorum ben ama her türlü mükemmel adriana :69:

şeker bu şeker o dudaklar ne öyle yavv valla bal gibi duruyo ha :69:gözleri dudakları fiziği muhteşem bir afet diyebilirim doutzene diyeceğim tek şey tarkanında dediği gibi doutzeni öp öp öp öp doyamazsın:):):)yavrımm güzel çıkmış :52:

son resimlerde anlasiliyo fizigi gercekten cok kabaymis, beli cok kalin

Back