Anket En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    143
  • Anket Kapalı .

13 tenede bende var ahretliğim koçişim ne paralar döktü onlara sende altın bendede 2 tene implant var sökse satsa köşe olur mazallah

13 tenede bende var ahretliğim koçişim ne paralar döktü onlara sende altın bendede 2 tene implant var sökse satsa köşe olur mazallah
Yok ahretlik dişleri kaptırmayacağız, dolar kuruna bağlı meretler ben hergün çıkarıp seviyorum altın dişlerimi

Yok ahretlik dişleri kaptırmayacağız, dolar kuruna bağlı meretler ben hergün çıkarıp seviyorum altın dişlerimi

Vallaha öyle dolar üzerinden yapıldı dişler,böyle zenginliğimiz var naparsın vidası bile dolar onların sen seviyorsun süper,nevoş her sabah badana fırçasıyla temizliyor onları fakirlik işte

Öyleymiş baksana bize yaşlı diyorlar,winch didi bunu takma dişleri NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. 'ye emanet etmeyelim sonracıma kullanır onları malum oda dişsiz yaaa

Oooo sizin takma dişler altın mıSizi huzur evine bırakıp o dişlerle kendime bankada dolar hesabı açarım
Ablam ben dişleri çok iyi hatırlıyorumBen de nasıl zengin olurum diye hayaller kuruyordum
Vallaha öyle dolar üzerinden yapıldı dişler,böyle zenginliğimiz var naparsın vidası bile dolar onların sen seviyorsun süper,nevoş her sabah badana fırçasıyla temizliyor onları fakirlik işte
Ablam benim dişler çok kıymetli öyle badana ,fırça sürememBen onları kulak çöpü ile temizliyorum

Bankalar uyarıldı hayatım tikkatli ol bence
Tabisi yani dolar fırladı köşesin sende
Cıkkksss olmaz fırça didikse fırçaa yaniii

Zenginliğimizi çok belli etmese miydik acabaYa Nevreste biz uyurken huzurevine girer dişlerimizi sökerse, bari iç cebi yaptırıp kefen parası diye attığımız altınların yerini söylemeyelim

Dişlerimizi rahat bırak

Bankalar uyarıldı hayatım tikkatli ol bence
Tabisi yani dolar fırladı köşesin sende
Cıkkksss olmaz fırça didikse fırçaa yaniii
Sonunda zengin olacağım
Ablam lütfen dişlerim hakkında daha seviyeli konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…