En guzel kokan , kalici olan ve boykot olmayan deterjan

gldnc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
5
1
1
30
Arkadaşlar merhaba. Bu zamana kadar birçok deterjan denedim ama bir türlü aradigimi bulamadım. Bazi insanlar yanımızdan geçerken bile mis gibi deterjan kokuyorlar . Kalici olan ve guzel kokan deterjan önerilerinize talibim ...

Bingo
Yumuşatıcıları da deterjanları da güzel ben kullanıyorum. Doğru kullanım önemli sadece etkisini anlamanız için

Nasil kullanmalıyım anlatir mısınız bingoyu da denedim ama yine o kalıcılığı yakalayamadim
Miktarı önemli çok iyi koksun temizlesin diye fazla koymayın, yumuşatıcı gözündeki max noktasını asla geçmeyin aksi taktirde makine onu tahliye eder ve çamaşır hiç yumuşatıcı almaz. Bir diğer mesele ise çamaşırın kuruduğu alan önemli. Açık hvada ve rüzgarda kuruyan çamaşırda pek deterjan kokusu kalmıyor. Benim evim 1.katta malesef etraftaki bütün koku çamaşırıma siniyor ama evde havalandırarak kurutunca deterjan kokusu kalıyor. Bir diğer önerim de çamaşırlarınızı uygun programda uygun sıcaklıkta yıkayın, temiz ve kirlilik derecesi ayarlayarak her şeyi aynı anda yıkatmayın. Eğer bunlar tamam ve bir problem yoksa makinenizin filtrelerini kontrol edin. Özellikle deterjan haznesini çıkartın ve güzelce yıkayın.

Yumuşta çok güzel kokar ben onu kullanıyorum bazen 1,5 bazen 2 kapak koyuyorum miktara göre
mis gibi kokuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…