Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi bilmem ama bence en güzel kadın Mad man'deki kızıl afet Christina Hendricks. Herşeyi ile mükemmel hatun. Tek bir kusur dahi bulamıyorum.Eki Görüntüle 1133569 Eki Görüntüle 1133570 Eki Görüntüle 1133571
Charlize Theron![]()
Yuzu ve teni guzel ama fizigi pek hosuma gitmedi. Zevk meselesi tabi benim fikrim. En guzel diyemem yani sokakta yururken buna benzer bi suru kiz goruyorum haftasonlari. Ama cirkin kadin da diyemem :)
benim İçin gelmiş geçmiş en güzel kadın Thalianın gençliğii...herşeyiyle mükemmel...
Elbette ki zevk meselesi canım.
Ne derler?
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Zaten başlığa parantez içinde (bence) yazdım.
Bence en güzel kadın.
Sokaktaki kızlarımız bu fiziğe sahip olsalar daha ne isterler yahu?
Kıvrımlı fiziğe incecik bel ve karnı falan da yok.
Sokaktaki kızlarımız öyle değil maalesef..
essah yılan mı o ?:104::104::104:Katerina Plotnikova acayip güzel ya <3
![]()
essah yılan mı o ?:104::104::104:
izlemiyorum ama baktım google dan :) evet, özellikle ilk çıkan resim baya benziyoHaha :) bence gerçek valla :) bir de ben survivordaki serenay'a benzettim bu hatunu. Andırıyor dimi? :)
Benim için tartışmasız dünyanin en güzeli Türkan Şoray. O ayrı bi güzel , ayrı bi güzellik. Ardından Türkiyede güzel bulduğum hatun Tuba buyukustun. Ama genelde sevdiğim hint güzelleri , özellikle Katrina Kaif . (Resim yukleyemedimama avatar resmim bahsini ettiğim hatun :) )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.