• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Güzel Kadın (Bence)

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.523
24.147
548
Sizi bilmem ama bence en güzel kadın Mad man'deki kızıl afet Christina Hendricks. Herşeyi ile mükemmel hatun. Tek bir kusur dahi bulamıyorum. $1401234995167.webp$1401235015517.webp$1401235034890.webp

benim İçin gelmiş geçmiş en güzel kadın Thalianın gençliğii...herşeyiyle mükemmel...

Yuzu ve teni guzel ama fizigi pek hosuma gitmedi. Zevk meselesi tabi benim fikrim. En guzel diyemem yani sokakta yururken buna benzer bi suru kiz goruyorum haftasonlari. Ama cirkin kadin da diyemem :)

Yuzu ve teni guzel ama fizigi pek hosuma gitmedi. Zevk meselesi tabi benim fikrim. En guzel diyemem yani sokakta yururken buna benzer bi suru kiz goruyorum haftasonlari. Ama cirkin kadin da diyemem :)

Elbette ki zevk meselesi canım.
Ne derler?
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Zaten başlığa parantez içinde (bence) yazdım.
Bence en güzel kadın.
Sokaktaki kızlarımız bu fiziğe sahip olsalar daha ne isterler yahu?
Kıvrımlı fiziğe incecik bel ve karnı falan da yok.
Sokaktaki kızlarımız öyle değil maalesef..

Elbette ki zevk meselesi canım.
Ne derler?
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Zaten başlığa parantez içinde (bence) yazdım.
Bence en güzel kadın.
Sokaktaki kızlarımız bu fiziğe sahip olsalar daha ne isterler yahu?
Kıvrımlı fiziğe incecik bel ve karnı falan da yok.
Sokaktaki kızlarımız öyle değil maalesef..

Benim dedigim seninde dedigin gibi zevk meselesi canim.
Sokakta bin tane kiz var boylesi de var boyle olmayani da daha guzelleri de.
Ben fazla balik etli gordum gorsellerde tabi bu da bence:)

Eva mendes te cok guzeldir. Tas gibi kadin. Tabiri caizse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyyy topiğim güzelliklerle güzelleşmiş yahu :D
Allah için; güzele güzel derim arkadaş. Kıskanmam yani, yoktur öyle huyum :)

Benim için tartışmasız dünyanin en güzeli Türkan Şoray. O ayrı bi güzel , ayrı bi güzellik. Ardından Türkiyede güzel bulduğum hatun Tuba buyukustun. Ama genelde sevdiğim hint güzelleri , özellikle Katrina Kaif . (Resim yukleyemedim :( ama avatar resmim bahsini ettiğim hatun :) )

Benim için tartışmasız dünyanin en güzeli Türkan Şoray. O ayrı bi güzel , ayrı bi güzellik. Ardından Türkiyede güzel bulduğum hatun Tuba buyukustun. Ama genelde sevdiğim hint güzelleri , özellikle Katrina Kaif . (Resim yukleyemedim :( ama avatar resmim bahsini ettiğim hatun :) )

Avatarındaki hatun güzelmiş canım:)

Back
X