Gelinlik Modelleri En güzel evlenme teklifi yarışması

ben size özelden mesaj göndrdim, aldınız mı acaba okypete? ve yorumunuzu bekliyorum:)

ben size özel mesaj gönderemiyorum hata veriyor yeni üye olmuştum 50 tane mesaj göndermiş olmam gerekiyormuş nasıl hallederiz bu sorunu?

ben size özel mesaj gönderemiyorum hata veriyor yeni üye olmuştum 50 tane mesaj göndermiş olmam gerekiyormuş nasıl hallederiz bu sorunu?

cnm 49 msj daha yazman lazım oyun bölümüne yada geyik bölümde yazışırsan bu sorunu çbucak halledersin

Sağol canım ben daha yeni üyeyim ve bilmiyorum siteyi kullanma durumlarını yeni yeni çözüyorum :)

evet canım var :) bahsettiğin geyik bölümünü bulamadım kurcalarak çözücem bu siteyi ama beni sinir eden şey şu oldu
teklifi yazdım hazırladım o kadar ,tam gönderdim derken hatayı verdi ya orda yıkıldım

cnm özelden link verdim sana tıklaaaa

nese kuzum konuyu dağıtmayalım burda geyiğe gelirsen bol bol konusuruz

Mezarliklardan korkmam . Asil dirilerden korkmak lazim :) admin mesaj olarak at diyorsunuz ama ben bi hotmail hesabi bulup ona attim elinize ulastimi acaba :)

süpermişşşşş bayıldım peki 1 defa gönderme hakkımız olacak

Görücü usulüyle nişanlananlar neolacak acaba?

İstemeye geldikleri günümü yazacaklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…