- 9 Ocak 2009
- 4.201
- 0
aminn çok sağol tatlım opuyorumnanaktanrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,gönlünüze göre olmuş bidanem,hayırlı, uğurlu olsun,
öperim yeğenimizle ,seniopuyorumnanaktan
amin canım çok sağol a.s.tebrikler canım sağlıkla kucağınada alırsın inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ay benim kuzum yerim seni bak bişeyi 40 kere dersen olurmuş hihoyyytfatomm ınan gozlerım yasardı resmen senden cok ben teyze olmak ıstıyodum yaa ama ben ne dedım sana bak ıcımden gecıy demedımmı:)...ay sevıncden elım tıtredı resmen bıtenem anne olucak bak yenı ev yenı hayat yenı bebek:)..cokkk cokkk sevındım yaaa dılerım kı heryse y gonlunce olur canım benım ınş yolun guzel gecer hamıs annemız benımm:)..
çok sağol tatlım güzel dileklerin için teyze olmak kolay değil söliyim he sık sık gelirsin artık delikafadulden opuyorumnanaktan
amin canım çok sağol opuyorumnanaktanTebrikk ederim canıma.s.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasipp etsinn inşallahhh...
amin inşallah canım çok sağol opuyorumnanaktanteprık edrım canım.a.s.ne mutlu sana.allah aglıklı sıhatlı hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.:Saruboceq:
evet canım tam zamanında geldi rabbim hayırlı etsin inşallah :Saruboceq:valla eşinin tepkisini de merak ettim
tam o kadr sıkıntıya girecekken Allah'ın lütfu bu
çok güzel
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
İnşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın
delüsün sen ya valla hakkını helal et benden kaynaklı değilmiş delikafaduldenNannn delüüü... :jeyyar:
İki haftadır, senin nazını niyazını çekiyos.
Anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdin. Meğer bi sebeb-i hikmeti varmış...klava:
Bittin kısım sen artık..
Meğer içinde bi cünyır sülo yatıyomuş da, haberimiz yokmuş... laelaelaelaelae
Bana bak Fatooo:)
İsmini kesinlikle ben koyarım bebeğin haberin ola...
Gelirsem dağıtırım oraları... kötükedihüso kötükedihüso
:teytey: :teytey:
içimdeki sülodanmış mafoldumben ay canımsın ya sen ismini sülo koymayalımda ne olursa olsun hergün bi vukuatı kaldıramam ben canım ya opuyorumnanaktan
amin canım benim çok sağol inş. isteyen herkese nasip etsin mevlam darısı başına artık opuyorumnanaktanfatolinamm buu haber süper yaa
allah kucağına almak nasip etsn sağlıklı bi şekilde
darısı tüm isteyenlere inş.
aminn canım darısı başına inşallah tüm isteyen herkesin kucağı tez zamanda dolsunsüper ya :lepi:
tebrik ederim Şeniz
Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin
darısı başşımıza artık kaydirigubbakcemile
çok sağolasın tatlım
canım benim çok sağolTüylerim Resmen Diken Diken Oldu..
Canım Allah Gönlüne Göre Vermiş İşte..
Yüce Rabbim Nelere Kadir..
Allah Sağlıkla Kucağına Almayı Nasip Etsin :ecrin_bebek::Saruboceq:
şükürler rabbime opuyorumnanaktan
aklıma geldi biliyomusun güldüm hatta kendi kendime senin son yazdığını görünce hadi hayırlısı kıs olursa kerteriz artık delikafaduldenheralde içimize dogdudaa 2 gundurr kızını ogluma alırım muhabbetiii yapıyozzzzz:):))) canım hayırlısıyla kucagına alırsın işallahhh rabbimm tum isteyenlere versinn:)
ah canım benim ne kadar mutlu ettin beni ya burda hepimiz bi kardeş olduk zaten çok sağol güzel dileklerin için bitanem yasevgili fatolina seni tanıdığım kadarıyla tatlı ve bir o kadarda içten birisin.
inan bu haberi okuduğumda bir kızkardeşimden haber alıyormuş gibi sevindim
içim bir tuhaf oldu senin adına o kadar sevindim ki anlatamam
Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
demekki herşeyin bir vakti saati varmış Rabbim sabrınınn karşılığını sana
doğum gününde verdi ne mutlu sana canım
tüm dularım seninle.Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almak nasip etsin. sevgiler kardeşim
zaman hayırlısı ne zamansa o zaman nasip et mevlam derdim inş. hakkımızda hayırlısı olur opuyorumnanaktan
çok sağol tatlım güzel dileklerin için darısı başına inşallah opuyorumnanaktanÇok güzel bir haber... Allah hayırlı etsin inşAllah canım.Rabbim evladına,eşine ve sana hayırlı,sağlıklı,uzun ömürler versin inşAllah.. opuyorumnanaktan
[