Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler canım sağlıkla kucağınada alırsın inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:kızlar şuan sevinçten ölebilirim :CüvCüv:
1hafta oldu günüm geçeli dün arkadaşımın yoğun ısrarlarından sonra doktora gitttim bugün kan testi yaptırmaya ama geç gittiğim için yaptıramadım
neyse eczaneden gecelik testi aldım ve canım arkadaşımın evine gittim
tabi hiç umudum yoktu çift çizgi görüceğimden,yaptık testi ilk çizgi 'T'hemen çıktı sonra C de hemen çıktı ama çok belirgin kıpkırmızıydı biz tabi sarıldık birbirimize baya bi ağladık
eşimin haberi yok henüz süpriz hazırladım onada
gebelik testini pakete koydum ve içine not yazdım 'BABACIM YOLA ÇIKTIM GELİYORUM '
şuan yatağın üstünde not gelince açıp bakınca okadar merak ediyorum ki tepkisini
benden çok o istiyodu
2 senelik evliyiz,1 senedir istiyoruz bebiş bidaha ki ay tedaviye başlıcaktım
kızlar 5gün sonra doğum günüm mevlam bana en güzel doğum günü hediyemi verdi
rabbim tüm istiyenlere nasip etsin hala ağlıyorum şoktayım
tamam canım haber vericem
malim tatlım çok sağol bak ben tatktım 24lüğü sen hala ayarsız enerji gibi dolan ortalıkta
bitanem darısı başına inşallah
amin tatlım çok sağol darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah
ay canım benim çok sağol ya beni okadar mutlu ettiniz ki bugün anlatamam
destekleriniz güzel sözleriniz için binlerce teşekkürler
4ay sonra falan belli olur cinsiyet tatlım biraz beklicez
ınsallahh canımm yaa hayırlısıyla o karnın da bıı buyusun cınsıyetını ogrenmek ıcın beklerızz artık... bu arada sardus abla haber vermese haberıımız olmayacaktı gercekten de ınsan gelır bı geyıkhaneye yada sıgınma evıne de haber verırı...neyse canım yenıden tebrık ederım.. Allahh hayırlısıyla kucagına almak nasıp ettısın ... :1hug:
incim çok sağol canım benimbende melegimden sardusumdan aldim haberi hemen daldimmmmmmmmm
gözün aydin canim benim senin adina cok sevindim inanki heleki dogum gününe yakin rütbemdede yazdigi gibi ben kizimla yeniden dünyaya geldim cünkü ve hayatimda aldigim en güzel hediyem olduopuyorumnanaktan
rabbim saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip etsin insallah canim benim
darisi tüm anne olmak isteyenlerin basina
ayrica esine hazirladigin süprizde cok güzel paylasirsin artik esinin tepkisinidezemuszemus
oo hemşeriyiz demek çok sağol canım güzel dileklerin için opuyorumnanaktanAyyyyy çok duygulandım yaaaa....
Tebrik ederimmmm,Rabbim sağlıkla kavuşmayı büyütmeyi en güzel günlerini görmeyi nasip etsin...
Ayyy "BABA" nın tepkisini bende çok merak ettim,nasıl sevinecek kim bilir,çok güzel yaaaa,hayırlı olsun tekrardan,sevgili hemşerim:)))))
ah benim canım da gelmiş çok sağol bitanem ya rabbim tez zamanda sanada nasip etsin dualarımdasın emin ol :Saruboceq: opuyorumnanaktancanım arkadaşım benim çok sevindim okurken senin heyecanını yaşadım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
:ecrin_bebek:
:ecrin_bebek: eşinin tepkisini merak ediyorum incitanesi göz yaşların hep böyle mutluluklar için dökülsün canım benim:Saruboceq::1hug::enbuyukkk: