En Faydasız 5 Egzersiz

Eski bi sporcu olarak mekik çekmenin gerekli olduğunu düşünüyorum...

Pes etmek yok :mymeka:, etmeye niyetin varsa hareketleri iki katına çıkartırım naniknanik

yok pes edermiyim hiç 1,5 aydır uğraşıyorum o ziyan olur sonra kaydirigubbakcemile3hem ben hareketlerime yarım mekiği de eklediydim zatii ama arada yapıyorum 2-3 gün yaptım ama yaptım sonuçta kaydirigubbakcemile3

inceltmee kemerinee katılmıyomm yaa
ben etkisinii gördümm

ebru şallı gösteriyor sabahları herkese öğretiyor.
yan gelip yatıyor gibi görünürken nasıl da doğru hareketleri sadece 12den vuran hareketleri yaptırıyor..
boşuna bence mekik çekmeye gerek yok.
o karın aletlerinin de işe yaradığını ben de hiççç sanmıyorum..

bence mekik çok yararlı ben 1 ay boyunca çekerek göbeğimi eritmiştim niye yararsız onu anlamadım valla

bencede hareket etmekten başka bişey değil mekik bu bilgiler için tşk ederim

Mekik hareketini doğru bir şekilde yapamayan için evet,hareket etmekten,boyun tutulmasına ve bel ağrısına sebep olmaktan başka bir işe yaramaz.
Doğru yapanlar zaten yararlarını görmektedir.
yerimseniben

ben çalışan biriyim evet istediğimde kilo verebiliyorum ama her defasında artık egzersiz yapıcam diyorum 1 gece çok kararlı yapıyorum ama 2, gece hiç olmuyoo halbuki işim gereği tüm gün oturuyorum otura otura büyütücez bi tarafımızı göbekte buna dahil
boy:170 kilo 70 acık göbüşte var napıcam ben yardım edin bana.....

Paylaşım için teşekkürlerklava: Mekiği hep yanlış çekiyomuşum.

Deniyorum şu titreşimli bel kemerini.. bakıcam nolacakyerimseniben

ben mekik çekerken elimi boynuma koymuyorum bunun yerine ileriye uzatıyorum.. spordan sonra 15-30 civarı yapmaya başladım ama uzun zaman olmadı.. devam edilirse faydalı olacağına inanıyorum.. bazen omurga kemiğim ağrıyor yerde yaptığım için bu sizce zararlı mıdır..

mekik çekmek göbek yağlarını kesinlikle eritmez ! göbeğimizde baklava şeklinde kaslar zaten vardır mekik çekerek bu kasları geliştirirz fakat üstü yağ kaplı ise alttaki kas gelişir ama dış görünüşte görükmez. göbek yağlarını eritmek için çok hafif tempoda 30 dakika ya da koşulabiliyorsa 1 saatte kadar koşulmalı . ama çok hafif tempo ve düzenli koşulması önemli. hafif tempo niye diye sorulacak olursa çünkü hafif tempo koşusunda vücudumuzda ilk önce karbonhidratlar değil proteinler devreye girer ve bu da yağların erimesi demektir !

doğru mekiğin şöyle olduğunu biliyorum; yere uzanıp bacaklarınızı havaya kaldırmış halde düşünün sonra dizlerinizi kırın. yani havada durucak ayaklarınız yerle temas etmiycek. eliniz boynunuzda olucak şekilde kalkıcaksınız, ağrıdan çok yanma hissi oluşacak,doğru mekik budur bence.
ben yapıyorum ama ha deyince etkisi görülmüyor. zayıfım aslında ama karnım var birazcık,onu eritme çabasındayım:)

vucudu sağa sola çevirmek göbek eritmiyor ama bel çok güzel inceliyor sırttaki katlanmalar gidiyor.sabırla yorulmadan yapabildiğim tek hareket bu.

hareketleri doğru yapmak gerekiyor demek ki !!
paylaşım için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…