En Faydasız 5 Egzersiz

Mekik çekme gegrersiz olayında en çok yaptığım şeydir :-)
Diğerlerinide deneyelim bakalım

ben yan mekiği denemedim ama faydalı annem hep zayıf kalıyo onunla ben twister disk aldım 5 dk onunla dönüyorum günde

bence,bu teoremler ıspatsız. çünkü ben mekik,yan mekik, ve bir yana doğru eğilmeyi sürekli yapıyorum. vücudumun formunu korumama yardımcı oluyorlar kesinlikle.

tabikide hareketleri yanlış yaparsanız etki göstermez.ama asıl amaç zaten kalori yakmak...

Mekiklerin faydasını gördüm ilgili ifadelere katılmıyorum o yüzden. ıcabınca yapılmadığında spor salonlarındaki hareketlerde işe yaramayacaktır ki

Mekik hareketini doğru bir şekilde yapamayan için evet,hareket etmekten,boyun tutulmasına ve bel ağrısına sebep olmaktan başka bir işe yaramaz.
Doğru yapanlar zaten yararlarını görmektedir.
yerimseniben

merhaba ben 45 gün önce doğum yaptım :emir_bebek:göbeğim yok sayılır ama çok gevşedi sıkılaştırmam lazım yani.ama beslenmeme de dikkat ederek kilo verip sıkılaşmam lazım:KK43:(toplam 6 kilo vermek istiyorum.hergün 45 dk tempolu yürüyüş yapsam ve mekik çeksem faydalı olur mu çünkü çok etkin bir diyet uygulayamam...fazlalıklarımı kasa dönüştürmek istemiyorum...

X