Saç Uzatma Yöntemleri En etkili formül hangisi ???

Ben diğer bu konu ile ilgili topikleri görmedim o yüzden böle bi topik açtım diğer sayfalarda kaldılar herhalde ben genelde formül olan topikleri inceledim bazılarının sayfaları çok olduğu için böyle topik açayım dedim fikir verenlere tabikide saygı duyuyorum amacım saygısızlık değil sadece kim ne kadar uzama elde etti belki resim koyan olur diye açtım

tamam tatlım :)

inşallah güzelve uzun saçların olur senin de...
benimkiler de kısaldı ,çünkü yandı ve çok kısa şuan ..bakımları tek tek deniyorum..memnun kaldığıma devam edeceğim..
şimdilik sinameki,bebeyağı,mecitefendi,şampuana bal ve bemix katma ve bitin içme durumundayım..1 ay sonra sonuçlara göre devam edeceğim..
sinameki çok kuruttu sanırım mecitefendi saç bakım yağına devam edeceğim..içine bemix ampül de kırıyorum..
bakalım..

mutlu günler :)

İnşallah canım ama benim için uzun saçlar şuanda bi hayal saç rengim siyahtı ve oryalle açtırdım maf oldu saçlarım sinamekiyi denemek istiyordum senin saçlarını kuruttuğu için korktum . Bi yerde okumuştum sinem kobal saçlarına düzenli olarak yılan yağı uyguluyormuş bide onu denemek lazım yapılcak iş ohooo çok ((

Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu sağlıklı ve canlı saçlar için haftada 2-3 kez lavanta çayının içilmesini söylüyor saçı çabuk uzatmada yararlıymış bunun hakkında video izledim bilginiz olsun kızlar

Şİmdi Suna Dumankayanında saç uzatan bitkisel formülünü buldum arkadaşlar
TariF : 1 kavanoz kaliteli zeytinyağının içine 1 tutam biberiye
1-2 dal adaçayı
4-5 diş sarımsak
7 gün güneş gören bir yerde bekletilmesi gerekiyormuş 7 günden sonra benmari usulü bir tencerede kısık ateşte 15 dkika kaynatılıp 1 gece demlenmeye bırakılıp ertesi gün süzüp bir cam şişe veya kavanoza koyup haftada bir kere saç diplerine sürülüp streç filme sarılıp 2 saat bekletip yıkanıyormuş arkadaşlar çabuk uzamasına ve sağlıklı olmasına faydalıymış ve bol sıvı tüketimi önemliymiş

o kür sivilceli ciltler için die biliyorum ben .ayrıca kontesin başlığında bi çok fotoğraf koyulmuş oraya bak istersen...

yılan yağı mı?
duydum amahiç denemedim..
denemekten zarar gelmez ..alıp bakalım ,inşallah işe yarar..

yılan yağı mı?
duydum amahiç denemedim..
denemekten zarar gelmez ..alıp bakalım ,inşallah işe yarar..

canim, ben 12 sise yilan yagi alip getirmistim TR de izindeyken (buyuk siselerden)..
düzenli aktardaki adamin dedigi gibi uyguladim ama uzatmadi. parlatiyordu daha canli duruyordu yumusatiyordu ama hic öyle abartildigi gibi uzama olmadi.
denemek istersen dene, benim edindigim tecrubeyi paylasmak istedim konusu acilmisken.

Ben sadece sinem kobalın saçına yılan yağı kullandığını okumuştum ama bakım amaçlı sanırım uzatıyormu bilemiyorum ama sağlıklı saçları var . Suna dumankayanın formülünü hazırladım deneyip sonucu sizede yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…