çünkü her gelen topic açıyo sana has bi sitem değil.genel olarak
.ama hepimiz aynı başlığı açsak nolur buranın hali hiç düşündünmü.faydalı başlıklar yeni yöntemler arada kaynar gider.hepimiz bu sorunun cevabını merak ediyoruz dediğim gibi anketler bile var bakarsan.örneğin sinamekiden faydalanan çok ama benim saçımı hiç uzatmadı .yani senide anlıyorum yeni geldiğin için merak ediyosun ama burdan edineceğin bilginin sana faydası olacağnı sanmıyorum zarar verip vermeyeceğini denemeden bilemiyosun.ayrıca köstek olacak olsak burda birbirimize denedim oldu denedim olmadı demeyiz paylaşmayız bile denemyimleri.aliyenin dediği gibi sana ne yarayacağını da bilemeyiz
KOnu acmis olman rahatsiz etmiyor!
Senin acmis oldugun konunun aynisindan sirf benim bildigim kadariyla 2-3 tane var..
*en entili hangisi* diye.. ve anket bile yapmislar.. bi sayfalari tiklasan 1. - 2. - 3. diye hepsi cikacak zaten karsina.. aynisindan acman kendinede sacma gelmiyor mu ?
rahatsız olmadık..yanlış anladın..
saç uzatma topiklerine bakıp karar vermek daha doğru..ve bu topiklerin hepsinde memnun kalan ve kalmayanların görüşleri var..
senin açtığın topik yerine herkes oraya yorumlarını yazıyor,ilgili konu başlığı altında..
zaten denemeden nasıl bir sonuç alabilirsin ki? saçına zarar vereceğini düşünüyorsan bu uygulamaların zaten hiç başlama sen bu işe..
bu işler deneme yanılma işi..aynen Bulutt ve Aliye arkadaşlarımızın dediği gibi.
biraz olgun
ve de eleştirilere kulak veren biri olursan daha pozitif ve mutlu olursun..
sana fikir verenlere de daha saygılı olursun böylece..
Ben diğer bu konu ile ilgili topikleri görmedim o yüzden böle bi topik açtım diğer sayfalarda kaldılar herhalde ben genelde formül olan topikleri inceledim bazılarının sayfaları çok olduğu için böyle topik açayım dedim fikir verenlere tabikide saygı duyuyorum amacım saygısızlık değil sadece kim ne kadar uzama elde etti belki resim koyan olur diye açtım
Ben diğer bu konu ile ilgili topikleri görmedim o yüzden böle bi topik açtım diğer sayfalarda kaldılar herhalde ben genelde formül olan topikleri inceledim bazılarının sayfaları çok olduğu için böyle topik açayım dedim fikir verenlere tabikide saygı duyuyorum amacım saygısızlık değil sadece kim ne kadar uzama elde etti belki resim koyan olur diye açtım
inşallah güzelve uzun saçların olur senin de...
benimkiler de kısaldı ,çünkü yandı ve çok kısa şuan ..bakımları tek tek deniyorum..memnun kaldığıma devam edeceğim..
şimdilik sinameki,bebeyağı,mecitefendi,şampuana bal ve bemix katma ve bitin içme durumundayım..1 ay sonra sonuçlara göre devam edeceğim..
sinameki çok kuruttu sanırım mecitefendi saç bakım yağına devam edeceğim..içine bemix ampül de kırıyorum..
bakalım..
inşallah güzelve uzun saçların olur senin de...
benimkiler de kısaldı ,çünkü yandı ve çok kısa şuan ..bakımları tek tek deniyorum..memnun kaldığıma devam edeceğim..
şimdilik sinameki,bebeyağı,mecitefendi,şampuana bal ve bemix katma ve bitin içme durumundayım..1 ay sonra sonuçlara göre devam edeceğim..
sinameki çok kuruttu sanırım mecitefendi saç bakım yağına devam edeceğim..içine bemix ampül de kırıyorum..
bakalım..
İnşallah canım ama benim için uzun saçlar şuanda bi hayal saç rengim siyahtı ve oryalle açtırdım maf oldu saçlarım sinamekiyi denemek istiyordum senin saçlarını kuruttuğu için korktum . Bi yerde okumuştum sinem kobal saçlarına düzenli olarak yılan yağı uyguluyormuş bide onu denemek lazım yapılcak iş ohooo çok ((
Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu sağlıklı ve canlı saçlar için haftada 2-3 kez lavanta çayının içilmesini söylüyor saçı çabuk uzatmada yararlıymış bunun hakkında video izledim bilginiz olsun kızlar
Şİmdi Suna Dumankayanında saç uzatan bitkisel formülünü buldum arkadaşlar
TariF : 1 kavanoz kaliteli zeytinyağının içine 1 tutam biberiye
1-2 dal adaçayı
4-5 diş sarımsak
7 gün güneş gören bir yerde bekletilmesi gerekiyormuş 7 günden sonra benmari usulü bir tencerede kısık ateşte 15 dkika kaynatılıp 1 gece demlenmeye bırakılıp ertesi gün süzüp bir cam şişe veya kavanoza koyup haftada bir kere saç diplerine sürülüp streç filme sarılıp 2 saat bekletip yıkanıyormuş arkadaşlar çabuk uzamasına ve sağlıklı olmasına faydalıymış ve bol sıvı tüketimi önemliymiş
Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu sağlıklı ve canlı saçlar için haftada 2-3 kez lavanta çayının içilmesini söylüyor saçı çabuk uzatmada yararlıymış bunun hakkında video izledim bilginiz olsun kızlar
İnşallah canım ama benim için uzun saçlar şuanda bi hayal saç rengim siyahtı ve oryalle açtırdım maf oldu saçlarım sinamekiyi denemek istiyordum senin saçlarını kuruttuğu için korktum . Bi yerde okumuştum sinem kobal saçlarına düzenli olarak yılan yağı uyguluyormuş bide onu denemek lazım yapılcak iş ohooo çok ((
canim, ben 12 sise yilan yagi alip getirmistim TR de izindeyken (buyuk siselerden)..
düzenli aktardaki adamin dedigi gibi uyguladim ama uzatmadi. parlatiyordu daha canli duruyordu yumusatiyordu ama hic öyle abartildigi gibi uzama olmadi.
denemek istersen dene, benim edindigim tecrubeyi paylasmak istedim konusu acilmisken.
Ben sadece sinem kobalın saçına yılan yağı kullandığını okumuştum ama bakım amaçlı sanırım uzatıyormu bilemiyorum ama sağlıklı saçları var . Suna dumankayanın formülünü hazırladım deneyip sonucu sizede yazarım