hepimiz bu sorunun cevabını arıyoruz.biraz araştırsan denesen nasıl olur.hepimiz ayrı ayrı aynı başlığı açmasak:44:
aynenn. ya en cok sac uzatan hangisi diye sorulur ya da en cok hangisi uzatiyor diye anket acilir oldu hep son zamanlardaa
Arkadasim en cok diye birsey yok bence, valhala arkadasimin da dedigi gibi, benim sacimi ayda misal 5 cm uzatan senin hic uzatmaz.. bu kesinlikle kisiden kisiye degisiyor..
mesela bir cok kisiden duyuyorum sinemaki 1 ayda 4 cm uzatiyor diye.. ama bir cok kiside uzatmadi sacimi sertlestirdi kuruttu iyice diyor..
kafanda en cok yatani dene, uzatmadi mi digerine gec...
Topik açmış olmam sizi neden bu kadar rahatsız etti acaba başka topikler olabilir insanlar tek tek bütün topikler gezip okuyamaz kimin nekadar sonuç aldığını bilemez herhalde yardımıcı olmuyosanız köstekte olmayın lütfen . Sizin dediğiniz gibi butün formülleri denemekte saça zarar verebilir sonuçta
Topik açmış olmam sizi neden bu kadar rahatsız etti acaba başka topikler olabilir insanlar tek tek bütün topikler gezip okuyamaz kimin nekadar sonuç aldığını bilemez herhalde yardımıcı olmuyosanız köstekte olmayın lütfen . Sizin dediğiniz gibi butün formülleri denemekte saça zarar verebilir sonuçta
aynen sana katılıyorum canım arkadaşım benim :)
çok öptüm seniburadan:90::90::90::90::90::90::90:
Bende saçlarımı uzatmak istiyorum am bi türlü uzatamıyorum benim gibi aynı dertten çok şikayetci olan bayanlar olduğuna eminim . Kim hangi formülü uyguladı ve nekadar uzama elde etti en etkili formül hangisi ?? Bi çok topic var o yüzden yeni topic açmak istedim. Ben ve benim gibilere yardımcı olun lütfen
Neyse burada paylasiyim
Madem en etkili hangisi diye soruluyor, belki böylece birilerinin isine yarar..
kizlar bir kac aydir görmedigim bir arkadasimla görüstüm bugun. kiz kapali ama ben sac manyagi oldugum icin actirip saclarina baktim
(ne manyagim demi, bazen kendimi sac sapigi gibi hissediyorum artik)
en son gördügümde saclari omuzlarinin birazcik altindaydi, bundan 4-5 ay önce.. bugun bi baktim ki ne göriim saclari Allah sizi inandirsin belindee
naptin kiz sen sacina cabuk söyle dedim
"Hint yagi degil ama ona benzeyen bir cesit yag, üzerinde badem yagi yaziyor ama icinde baska yaglarda var" dedi.. nereden aliyorsun diye sordum hemen gidip alacaktim. onada bir arkadasi baska bi yerden getirtiyormus.. banada getirsin söyle dedim, bakalim insallah bende kullanabilirim..
Badem yaginin sac uzatma etkisi var mi kizlar yhaa ??
Ben saci besleyip yumusattigini ve kirilmaya karsi korudugunu duyuyordum hep..
her duydugumu deneye deneye en sonunda kafamdaki sac uzamak yerine kendini cekecek aynen böyle olcam bende --->
saç uzatmada en etkili yağ badem yağı
bunu bilmiyon mu tatlım sen
aktarlar eczaneler doktorlar bile badem yağı önerir zaten
Tatlim biliyorum badem yaginin saca cok faydali oldugunu ama uzatiyor mu onu bilmiyorum..
arkadasimin kullandigi badem yaginin icinde ek baska yaglarda varmis.. hani merak ettigim acaba ben sade badem yagi kullansam benimde uzatir mi tek basina badem yagi..
bedem yağı hint yağı defne yağı üçünü karıştırabilirsin
Canim, ben yurt disinda yasiyorum, her aradigimi burda bulamiyorum malesef.. TR de ne güzel istediginiz hersey elinizin altinda..
hint yagi ve defne yagini cok arastirdim burda yok.
tek basina badem yagi uzatir mi, bilgin var mi ??
Neyse burada paylasiyim
Madem en etkili hangisi diye soruluyor, belki böylece birilerinin isine yarar..
kizlar bir kac aydir görmedigim bir arkadasimla görüstüm bugun. kiz kapali ama ben sac manyagi oldugum icin actirip saclarina baktim
(ne manyagim demi, bazen kendimi sac sapigi gibi hissediyorum artik)
en son gördügümde saclari omuzlarinin birazcik altindaydi, bundan 4-5 ay önce.. bugun bi baktim ki ne göriim saclari Allah sizi inandirsin belindee
naptin kiz sen sacina cabuk söyle dedim
"Hint yagi degil ama ona benzeyen bir cesit yag, üzerinde badem yagi yaziyor ama icinde baska yaglarda var" dedi.. nereden aliyorsun diye sordum hemen gidip alacaktim. onada bir arkadasi baska bi yerden getirtiyormus.. banada getirsin söyle dedim, bakalim insallah bende kullanabilirim..
Badem yaginin sac uzatma etkisi var mi kizlar yhaa ??
Ben saci besleyip yumusattigini ve kirilmaya karsi korudugunu duyuyordum hep..
her duydugumu deneye deneye en sonunda kafamdaki sac uzamak yerine kendini cekecek aynen böyle olcam bende --->
bebem sinemakili kür var badem yağı ve bemiks ekleyip yapılan onu bi dene baya bi iyi sonuç alan vartavsiye ederim kendime yaptım
turplu su var onu yumurta var içinde diye ben denemedim bilmiyorum yorumları bi oku istrsen onu yap
yağ karışımları oluyo badem hint susam yılan yağı falan onları dene
kafana yatanı dene derim ama uzaması için uzun bi süre kesme hiç elleme
uzaması için en önemlisi kesmemek ve zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?